kozan.gr: Αντιλήφθηκε, εκ των υστέρων, τη γκάφα του, ο Δήμαρχος Κοζάνης, σε σχέση με τα όσα είπε, στην πρωτολογία του, με αφορμή το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς κι έσπευσε να τα μαζέψει: “Nομίζω ότι παρεξηγήθηκαν κάποια από τα πράγματα που είπα – Ζητάω συγγνώμη αν εκλήφθηκαν έτσι” (Βίντεο)

26 Ιουλίου 2021
22:14

 

Αντιλήφθηκε, εκ των υστέρων, τη γκάφα του, ο Δήμαρχος Κοζάνης, σε σχέση με τα όσα είπε, στην πρωτολογία του (δείτε εδώ), στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, με αφορμή το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς κι έσπευσε να τα μαζέψει. Όπως είπε, στη δευτερολογία του: “Nομίζω ότι παρεξηγήθηκαν κάποια από τα πράγματα που είπα – Ζητάω συγγνώμη αν εκλήφθηκαν έτσι”, επαναδιατυπώνοντας την τοποθέτησή του.

 

kozan.gr: Η κυνική δήλωση του “κεντροαριστερού” Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα με αφορμή το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα και στην Κοζάνη: “Είναι μια εξέλιξη αναπόφευκτη, με την έννοια ότι η χρήση των ψηφιακών μέσων στις συναλλαγές περιορίζει τις θέσεις εργασίας, όμως από την άλλη ας δούμε και τη θετική διέξοδο τ’ ότι ανοίγει κι άλλες δυνατότητες”- “Πραγματικά δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο”, ανέφερε από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Κουζιάκης (Βίντεο)

6 σχόλια

  • Οι τράπεζες σταδιακά θα γίνουν ψηφιακές, κρατώντας τα λεφτά μας κλεισμένα στα σεντούκια τους. Κι ένα ωραίο βράδυ θα κλείσουν και το λογισμικό, εξαφανίζοντας τα ψηφιακά αρχεία. Όποιος ακόμα κρατά τα λεφτά στην τράπεζα, καλύτερα να το σκεφτεί ξανά και ξανά. Όσο υπήρχαν τα καταστήματα, έδιναν δουλειά στους υπαλλήλους. Αλλά μετρήσατε πόσοι τραπεζοϋπάλληλοι είδαν την πόρτα της εξόδου τα τελευταία χρόνια;

    Όσο γι’ αυτόν που παριστάνει το δήμαρχο Κοζάνης, καθημερινά αποδεικνύει την ικανότητά του να μη σκέφτεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.