kozan.gr: Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι στα Σιδερά Κοζάνης με αφορμή την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών που έχουν κατακλύσει τη γύρω περιοχή – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και νομικές προσφυγές και διαμαρτύρονται για τη συναινετική στάση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης – Τι ανέφερε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κ. Δεσποτίδης, ο οποίος συμμετείχε σε συνάντηση των κατοίκων χθες (Κυριακή) στο χωριό (Βίντεο)

26 Ιουλίου 2021
22:02

 

Ξεσηκώνονται στα Σιδερά Κοζάνης οι κάτοικοι με αφορμή την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών που έχουν κατακλύσει τη γύρω περιοχή. Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και νομικές προσφυγές και διαμαρτύρονται για τη συναινετική στάση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης. Τι ανέφερε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κ. Δεσποτίδης, ο οποίος συμμετείχε σε συνάντηση των κατοίκων χθες (Κυριακή) στο χωριό. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr:

Δείτε εδώ μερικά στιγμιότυπα από τη συνάντηση των κατοίκων στα Σιδερά Κοζάνης

 

7 σχόλια

  • Πώς είναι δυνατόν να ξέρουμε στην Κοζάνη την έκταση του έργου και να μην τη γνωρίζουν οι κάτοικοι των Σίδερων;Ενα χρόνο που γίνονται έργα δεν τα βλέπουν;
    Καλές οι διαμαρτυρίες αλλά είναι τελείως ετεροχρονισμένες. Το μόνο που μας κάνει να σκεφτόμαστε είναι ότι γκρινιάζουν γιατί θέλουν να διεκδικήσουν κάποιο είδος ανταποδοτικών τελών και τίποτα άλλο.

    • Ωραία τα λέτε φίλοι αυτών που τα ψήφισαν. Ωραία ΠΟΥ έδωσε η τριανδρία το 30% των εκτάσεων του χωριού χωρίς κανένα ΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΌ για το χωριό.. Αυτό είναι το σίγουρο ότι κανείς δεν γνωριζε. Τώρα η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ που γνωρίζει ας μας εξηγήσει τι κέρδισε..

  • Ας μας πει κάποιος πότε και από ποια δημοτική αρχή άρχισε η ενοικίαση δημοτικών εκτάσεων στον Υψηλάντη σε μεγάλες εταιρείες για την κατασκευή φωτοβολταϊκών;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.