kozan.gr: Γ. Αμανατίδης: “Μέχρι την Παρασκευή 30-7-2021, θα έχει υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) για τη σύσταση και λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού (ΑΣ) Βελβεντού”

27 Ιουλίου 2021
20:59

“Μέχρι την Παρασκευή 30-7-2021, θα έχει υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) για τη σύσταση και λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού (ΑΣ) Βελβεντού”. Aυτό έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Γ. Αμανατίδης

7 σχόλια

    • Για εμάς που μας έχει ενημερωσει εδώ και καιρό σου απαντάμε με ένα στόμα ναι. Ο Αμανατίδης το ξεκίνησε και το τελείωσε!!! κ. Αμανατίδη σε ευχαριστούμε!

  • Κάποτε στήναμε στρατόπεδα. Έπειτα ήρθαν τα γυμναστήρια, τα κολυμβητήρια, τα σχολεία σε χωριά που δεν είχαν παιδιά. Ακολούθησαν τα τμήματα πανεπιστημίων σε κωμοπόλεις (σε λίγο πανεπιστήμιο και στο Τούρκικο των Σερβίων), Δημαρχεία με τον “Καποδίστρια” για να καμφθούν οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών που φανταζόταν τον εαυτό τους σε ρόλο Δελφών, φιλοξενούσες τον ομφαλό της γης.

    Ο κ. Αμανατίδης σήμερα, αφού εξαντλήθηκαν όλα αυτά από τους προηγούμενους, προσφέρει κάτι πιο ταπεινό, έναν αστυνομικό σταθμό. Άσχετο βέβαια το γεγονός ότι το έγκλημα στο Βελβεντό κινείται σε θερμοκρασίες Σιβηρίας και απόλυτου μηδέν.

    Το ζήτημα είναι ο πολιτικός να θωπεύει το τοπικό εγώ, να κάνει κάθε κάτοικο να νιώσει ότι αυτός είναι το κέντρο του σύμπαντος, ώστε να λάβει ως αντίδωρο το πολύτιμο ψηφαλάκιο κατά την ώρα της κρίσεως.

    Ο λογαριασμός πάντα στο γενικό πουγκί. Αυτός πληρώνει;

  • Να σου θυμίσω κάποιες τρομοκρατικες οργανώσεις που έδρασαν στο Βελβεντό ή έγκλημα γυναίκας που συγκλόνισε το πανελλήνιο? Οι κάτοικοι του Βελβεντού το θεωρούν και είναι απαραίτητο! Εμείς θα νιώθουμε ασφάλεια με την άδειά σου.

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

      1) Πόσες τρομοκρατικές οργανώσεις έδρασαν στο Βελβεντό;
      2) Πώς θα είχε προληφθεί η δράση των παιδαρελιών που νόμισαν ότι κάνουν τρομοκρατία;
      3) Πώς θα βοηθούσε το αστυνομικό τμήμα στην πρόληψη του οικογενειακού εγκλήματος που διαλευκάνθηκε από την Ασφάλεια Κοζάνης, αφού επί τοις ουσίας απαιτείται τμήμα ασφάλειας;

      Μετρώντας στη μέχρι τώρα ζωή μου τα γνωστά εγκλήματα του Βελβεντού, αυτά περιορίζονται στα δύο που ανάφερες. Δηλαδή στα 53 χρόνια, μόλις δύο εγκλήματα, άρα έχουμε ένα έγκλημα κάθε 26 χρόνια κατά μέσο όρο, εκ των οποίων το ένα εισαγόμενο…

      Στα 53 χρόνια μόνο για μισθοδοσία απαιτούνται περίπου 3 αστυνομικοί (λίγους βάζω) επί €1.700,00 μικτά = €5.100,00/μήνα Χ 636 μήνες = €3.243.600,00 μόνο για μισθοδοσία, χώρια τα νοίκια για το τμήμα, χώρια τα λειτουργικά, χώρια το απαιτούμενο περιπολικό ή τα νυχτερινά και εξαιρέσιμα.

      Ούτε ο Κάρολος της Αγγλίας δεν έχει τέτοιο κόστος φύλαξης!!!

  • Εγώ θέλω Αστυνομικό Τιμήμα στον Κετσιλέρ κ. Βουλευτά! Και στο Κετσιλέρ κινδυνεύουμε, γιατί στο Βιλβιντό κι όχι εδώ;

  • Αμανατιδη για το βελβεντο μέσα σε λίγες μέρες θα υπογραφεί το Π. Δ. Για το ρυμοτομικό της Μαυροπηγης ποτέ…? Κρίμα που ήσουν και εσύ στην ανκο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.