Ένωση Δικαιούχων – ΕΔΕΜ  ΠΕ Κοζάνης: Ευχές για δημιουργική θητεία στο ΔΣ του Σωματείου “Ερμής”

29 Ιουλίου 2021
09:48
Κανένα σχόλιο

Η ομάδα συνεργατών της Ένωσης Δικαιούχων – ΕΔΕΜ της ΠΕ Κοζάνης, εύχεται καλή και δημιουργική θητεία στον Πρόεδρο κο Βουτηρή Αλέκο και στα Μέλη του νέου ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών – Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “ΕΡΜΗΣ”.

 
Η ικανότητα των ανθρώπων του Σωματείου, η μαχητικότητά τους αλλά και η άμεση προσαρμογή τους στις εκάστοτε συνθήκες, αποτελούν παράδειγμα και οδηγό για την λειτουργία αντίστοιχων σωματείων επαγγελματιών.
 
Η εστίαση αποτελεί έναν από τους βασικούς κορμούς για την τοπική οικονομία καθώς απορροφά εκατοντάδες θέσεις εργασίας, ενώ αποτελεί και σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της τοπικής μας οικονομίας αλλά και του πολιτισμού.
 

Από τη μεριά μας, ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής (ΕΔΕΜ) θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξουμε τα μέλη του ΕΡΜΗ, στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, όπως κάναμε άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.