kozan.gr: Πέμπτη 29 Ιουλίου: 37 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 19 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών, 5 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2696 συνολικά στην χώρα

29 Ιουλίου 2021
18:16

Πέμπτη 29 Ιουλίου: 37 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 19 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών, 5 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2696 συνολικά στην χώρα

27 σχόλια

  • κατασκηνωσεις τελικα πεσαμε οπως αναμενόταν που ειναι αυτοι ολοι που ελεγαν οτι δεν ειναι απο κατασκηνωσεις ε που ειστε

    • Μην βιάζεσαι φίλε
      Μακάρι να βγεις αληθινός εσύ αλλά η διασπορά είναι μεγάλη και ο ιός δεν παίζει

  • στις ΜΕΘ του εξωτερικου η αναλογια εμβολιασμενων και μη ειναι 50-50 κι εδω στην παραμυθοχωρα που το ψεμα το εχουμε για πασατεμπο 99-1! καληνυχτα κοιμηστέα νεοελληνα!

  • Ας … λέγανε κάποτε. δυστυχώς η νοοτροπία των Κοζανιτών δεν άλλαξε ούτε θα αλλάξει ποτέ.για αυτό είναι η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα.και καλπάζουν τα κρούσματα .ο ποιο απειθαρχιτος κόσμος.

  • Αι καλά για την Φλώρινα που δεν έκανε το μπόλι το καταλαβαίνω να είναι τέτοιο το νούμερο αλλά για Κοζάνη με 60% γιατιιιιιιιιιιι. Κρίμα πάει το δούλεμα σύννεφο.

      • 42 τοις εκατό ήταν πρίν μερικές εβδομάδες…πριν ανοίξουν οι εσωτερικοί χώροι ακόμα 40 λες εσύ;
        Άλλωστε με αυτό το πρόσημο άνοιξαν οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση , είχαν πει ότι όταν οι εμβολιασμοί πιάσουν το 50 τοις εκατό θα ανοίξουν αν θυμάσαι… άρα είναι λίγο παραπάνω σήμερα που μιλάμε.

    • Φίλε είσαι αδιάβαστος ή οι πηγές σου είναι αναξιόπιστες. ποιος σου είπε ότι αν κάνεις το εμβόλιο δεν θα κολλήσεις. Το εμβόλιο απλά θα έχει ως αποτέλεσμα να έχεις ήπια συμπτώματα και όχι να νοσησεις βαριά.

    • ΠΕ Κοζανης 155.000 πληθυσμος εμβολια 56.000(2 δοσεις)-7.000 (1 δοση) =60%!!! αριθμητηριο της πρωτης δημοτικου χρειαζεσαι!

  • Αι καλά για την Φλώρινα που δεν έκανε το μπόλι το καταλαβαίνω να είναι τέτοιο το νούμερο αλλά για Κοζάνη με 60% γιατιιιιιιιιιιι. Κρίμα πάει το δούλεμα σύννεφο.Και για να προλάβω τα τρολακια σχετικά με κατασκήνωσης αφού όλοι μπαίνουν με ραπιντ τεστ γιατί κολλάνε τα παιδιά μας γιατιιιιιιι?.

    • Το τείχος ανοσίας πρέπει να είναι 90% για να νικηθεί ο κορωνοϊός. Ακ{μα και οι λίγοι ψεκασμένοι αρνητές και συνομωσιολόγπι δημιουργούν πρόβλημα!

    • Κολλάνε γιατί δεν απολυμαινουν σωστά τους χώρους.ο ιός βρίσκεται σε επιφάνειες.με τις οποίες έρχονται σε επαφή τόσοι και τόσοι.

      • Ναι εντάξει και δύο αυγά Τουρκίας ?? ακόμα αυτό πιστεύεις;
        Ρίξε μια ματιά στο Ισραήλ που εμβολιαστηκαν όλοι να δεις τι γίνεται
        Και θα πειστεις ελπίζω. Αυτοί κανονικά θα έπρεπε σήμερα να είναι στην πλήρη κανονικότητα με τόσους εμβολιασμούς , και μόλις πρόσφατα επαναφεραν πάλι τις μάσκες τις απαγορεύσεις και τα λοκνταουν.
        Μην τρως παραμύθι νουΔΟΥΛΙΚΟ μεγάλε.
        Όταν φύγουν οι τουρίστες περίμενε τα ίδια και χειρότερα από όσα περάσαμε τον περασμένο χειμώνα.

    • Οπότε συνέχισε να διαβάζεις τον Πετράκο και τον κουτσιανικουλη που τα αναλύουν τόσο επιστημονικά για να μην έχεις απορίες.

  • Ο εμβολιασμένος το περνά πιο ήπια.Όσο το αν μεταδίδει πάλι με λιγότερο ιικό φορτίο.Αν εμβολιαστούν όλοι δεν θα υπάρξουν μεταλάξεις.Όσο για τα mrna εμβόλια είναι η θεραπεία του μέλλοντος και για τον.καρκίνο.Στο μεσαίωνα ζούμε????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.