Πραγματοποιήθηκε συμβολική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στον τόπο χωματουργικών εργασιών του ορυχείου Νοτίου Πεδίου προς την πλευρά της Ακρινής (Φωτογραφίες)

30 Ιουλίου 2021
15:11

Σήμερα 30 Ιουλίου 2021 το Συμβούλιο της Κοινότητας Ακρινής παρουσία και του Αντιδημάρχου κ. Κυριακίδη Κωνσταντίνου προέβη σε συμβολική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στον τόπο χωματουργικών εργασιών του ορυχείου Νοτίου Πεδίου προς την πλευρά της Ακρινής  που προβλέπεται για  την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών, διακόπτοντας την συνέχιση των εργασιών για μία ώρα, αντιδρώντας στην στασιμότητα και την απραξία στο μείζον θέμα της μετεγκατάστασης του οικισμού. Η περαιτέρω απαξίωση της τοπικής κοινωνίας μόνο αδιάφορους δεν θα μας αφήσει έπεται και συνέχεια.

Εκ του Συμβουλίου της Κοινότητας Ακρινής.

                                    Ο Πρόεδρος

                           Της Κοινότητας Ακρινής

                            Καζαντσίδης Θεοχάρης

 

 

 

3 σχόλια

  • Πτωχοποιηση του νομου Κοζανης με γωργους ρυθμους !!! Κοιμησου ησυχος Κοζανιτη δουλευουν αλλοι για σενα !!!

  • Η Ελπίδα τελειώνει πάντα τελευταία.. Καλό βράδυ στους κατοίκους της ΑΚΡΙΝΗΣ””Καληνύχτα Δ.Μακεδονια..Το καλό ήταν πού ο Χατζιδάκις ο τότε υπουργός ενέργειας.Τους Υποσχέθηκε ένα έξυπνο πράσινο ευρωπαϊκό χωριό..Θα.θα.θα.θα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.