Παρουσίασε Δημήτρη Κυριακίδη η Κοζάνη – Μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ”

30 Ιουλίου 2021
23:50

Τον  έμπειρο  και πολύ καλό τερματοφύλακα  με γεμάτες χρονιές στην Super League τα προηγούμενα χρόνια, Δημήτρη Κυριακίδη παρουσίασε την Παρασκευή το απόγευμα η διοίκηση της Κοζάνης.

Ο Κυριακίδης την τελευταία χρονιά αγωνιζόταν στην Κύπρο στην ομάδα της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδίων. Πρόκειται για μια ηχηρή μεταγραφή που δείχνει καθαρά τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει  στην ομάδα της Κοζάνης.

Το who is who του Έλληνα γκολκίπερ, για να έχετε μία πρώτη γνώμη για τον ποδοσφαιριστή.

https://youtu.be/-fZjXFib3G4

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει γεννηθεί στην Καβάλα, στις 24 Σεπτεμβρίου του 1986 είναι 35 ετών, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Κυριακίδης τα πραγματοποίησε στην ομάδα του Νέστου, ενώ τον Ιούλιο του 2004 πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη έκατσε συνολικά για τέσσερις χρονιές, όμως συμπλήρωσε μόλις 1 συμμετοχή.

Όταν ήταν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Κυριακίδης αγωνίστηκε ως δανεικός στις ομάδες του Αγροτικού Αστέρα και του Πανσερραϊκού.

Αρχικά, στον Αγροτικό Αστέρα σε μία χρονιά είχε 24 παιχνίδια στα χέρια του, με 25 γκολ παθητικό και 12 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Στην ομάδα του Πανσερραϊκού πήγε το 2009, έπαιξε σε 17 παιχνίδια, δέχθηκε 21 γκολ και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε 4 ματς.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Κυριακίδης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό, στον οποίο έκατσε και 3 χρόνια συνολικά.

Με την ομάδα της Λιβαδειάς αγωνίστηκε σε 84 παιχνίδια, δέχθηκε 91 γκολ ενώ σε 30 παιχνίδια κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Μετά τον Λεβαδειακό, ο 35χρονος τερματοφύλακας έκανε ένα πέρασμα από την Ξάνθη, το οποίο κράτησε 2 χρόνια. Εκεί ο Κυριακίδης αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια, έχοντας 17 ματς με μηδέν παθητικό, ενώ συνολικά δέχθηκε 65 τέρματα.Αξιζει να σημειωθεί πως δεύτερος τερματοφύλακας τότε στην Ξάνθη ήταν ο Κοζανίτης Θανάσης Γκαραβέλης

Από το 2015 ο Δημήτρης Κυριακίδης, ήταν  στο ρόστερ του Παναιτωλικού με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομά του. Ο  έμπειρος τερματοφύλακας έχει φορέσει 108 φορές τη φανέλα της ομάδας από το Αγρίνιο.

Σε αυτές τις χρονιές στον Παναιτωλικό δέχθηκε 158 γκολ ενώ κράτησε το μηδέν σε 32 παιχνίδια…

Με τον Παναιτωλικό πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κάτι που τον  είχε φέρει στην Εθνική Ελλάδος, παρόλο που δεν κατάφερε να αγωνιστεί με το εθνόσημο.

https://youtu.be/xrT1Opdieys

Την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην Κύπρο στην ομάδα της Καρμιώτισσας.

https://matiesstasport.blogspot.com/2021/07/blog-post_451.html

9 σχόλια

  • Οπως ειπα και στο πρωτο σχολιο στο αρθρο με το “teaser” εδω στο kozan, “αντε να δουμε ποιος 35αρη θα ερθει”…

    Μα να έπεσα μέσα ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;

    • Η Μίλαν είχε πάρει Τσάμπιονς Λιγκ με 35άρηδες και 35άρης τερματοφύλακας δεν είναι μεγάλος. Το ερώτημα είναι γιατί ήταν στη συγκεκριμένη ομάδα της Κύπρου, δηλ. περίπου στα αζήτητα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το γιατί ήρθε στην Κοζάνη.

      • για τον εαυτο σου μιλας μαλλον ανωνυμε 16:39. Δεν πειραζει, δε μπορουμε ολοι να ξερουμε μπαλα, να εσυ εχεις βαλει τις παρωπιδες και πας, δεν καταλαβαινεις, δεν εχεις μυρωδια.

        τι να κανουμε

  • Δεν μας ενδιαφέρει ρε ευεργέτες, πόσο μπανανία νομίζετε ότι είμαστε και σε αντίτιμο θα πάτε μια ομάδα δυο κατηγορίες μπρος-πίσω; Πρώτη φορά είναι το έργο νομίζετε; Πόσους νομίζετε ότι θα βρείτε για να κοροιδέψετε; 200 άτομα, κάπου εκεί είναι το κοινό σας. Αν νομίζετε ότι η Κοζάνη έχει χιλιάδες κριάρια για να γίνουν οπαδοί σας κάνετε λάθος.

  • Τερματοφύλακας με 200 παιχνίδια βασικός στην Super League. Ακόμα δεν έχει κλείσει τα 35. Και κάποιοι ρωτάνε τι και πως. Η Κοζάνη έχει αλλαξει επίπεδο και καποιοι αντι να χαιρονται που επιτελους κατι φαινεται να γίνεται, κλαίγονται.

  • ….γιατι δεν έχει αναρωτηθει κανεις γιατι αυτη η πολη δεν εχει ομαδα σε υψηλές κατηγορίες τα τελευταια αμετρητα χρονια και μετα μπορει να γραψει τον νταλκα του…..και γιατι να ερθει ο Κυριακίδης και ο κάθε κυριακίδης στην Κοζάνη!!!!! Τα πολλά λόγια είναι φτώχια αν καποιος θέλει να παρακολουθησει ποδοσφαιρο ζωντανα σε υψηλότερο επιπεδο ακολουθει την ομαδα, όποιος δεν θέλει, σεβαστό, καθεται σπιτι του και κοιταει ομαδες Α Εθνική με 10 ξενους και έναν Ελληνα, απλα είναι τα πραγματα. Η κριτική πρέπει να ειναι εποικοδομητική και οχι να γινεται μονο για να γινεται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.