kozan.gr: Στα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στην Γράμμουστα ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης μαζί με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή (Φωτογραφίες)

1 Αυγούστου 2021
22:46

Στα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στην Γράμμουστα βρέθηκε την Κυριακή 1/8 ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Τα θυρανοίξια του ναού στο χωριό Γράμμος που βρίσκεται στην ελληνοαλβανική μεθόριο έγιναν χωροστατούντος του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ παρουσία του Περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

 

5 σχόλια

  • Για την ερήμωση της υπαίθρου άραγε ποιός έχει την ευθύνη υπάρχει κεντρική πολιτική γραμμή για την ανασυγκρότηση η μόνο λόγια
    Δωρεάν άδεια οικοδομης ρεύμα τηλέφωνο και Ίντερνετ
    Επιδότηση σε κάθε παιδί που γεννιέται διπλάσια
    Δωρεάν κατοικίες σε τρίτεκνους και πολύτεκνους

  • Πόσο όμορφη η Παναγία μας! Και ο ναος και το χωριό υπέροχα! Πάντα Άξιος κι ο Δεσπότης. Χίλια κομμάτια να προλάβει να εξυπηρετεί και τις 2 μητροπόλεις! Ο Θεός να τον έχει καλά!

  • με λογική από το 80 με αισθητική από το 80 με τα μυαλά από το 80 με επικοινωνία από το 80 αυτοι μας κυβερνούν , αυτοί που σέρνονται πισω από το καλυτερο που μπορουν να κανουν , να σηκώσουν μια εικόνα για το θεαθήναι
    φύγετε όπου φυγει φύγει , αυτοί σκόπιμα εικόνες θα βολτάρουν κι οταν θα εχουν μεινει μονοι τους στον τοπο μας

    Δυτική Μακεδονία : Τόπις Φεύγα Μακρά !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.