Χάρης Γελαδάρης (Πρώην Πρόεδρος Νομικών Προσώπων & πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης): “Η χτεσινή φωτογραφία αφιερωμένη σε αυτούς (και τους εντόπιους θιασώτες τους) που στην Αθήνα αποφάσισαν τη βίαιη απολιγνιτοποίηση”

3 Αυγούστου 2021
13:55

Η χτεσινή φωτογραφία αφιερωμένη σε αυτούς (και τους εντόπιους θιασώτες τους) που στην Αθήνα αποφάσισαν τη βίαιη απολιγνιτοποίηση, χωρίς σχέδιο για το αύριο του τόπου μας, που επίσης “σχεδιάζουν” τόσοοοοο αποτελεσματικά την ενεργειακή πολιτική της χώρας, καλύπτοντας τις ανάγκες με αθρόες εισαγωγές πανάκριβου ηλεκτρικού ρεύματος από Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία και Τουρκία, (βέβαια οι έχοντες οξεία οικολογικά αντανακλαστικά δεν ενδιαφέρονται με ποιό καύσιμο παράγεται) και ως καυσίμου φυσικό αέριο, για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση! Ο Ατμοηλεκτρικός Σταθμός Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, χτες σε λειτουργία με 4 μονάδες, αφού τα βρήκαν σκούρα! Βοήθειά μας! Στην Κοζάνη λέμε τους χρειάζεται “φούρκα μετά μπουντακίων”!

 

 

 

12 σχόλια

  • Σωστός χάρη ο εισαγόμενος λιγνίτης που καίνε τα Σκόπια και Βουλγαρία και Τουρκία δεν έχουνε ρύπους. Μόνο τα δικά μας έχουνε ρύπους. Αλλά τι να πεις ο λαός αυτός ψήφισε Μητσοτάκη.

  • Θα πληρώσουμε ακριβά την ενεργειακή εξάρτηση από το εισαγόμενο φυσικο αέριο,την εισαγωμενη Η.Ε. και φυσικά τα εισαγωμενα Φ/βολταικα κ ανεμογεννητριες!
    Αυτα παθαίνουν οι λαοί που έχουν τέτοιους πολιτικούς!

  • Εδω και χρονια επρεπε να κλεισουν οι μοναδες της δεη,που λειτουργουν με λιγνιτη.Καποιοι τοπικοι παραγοντες δεν πρεπει να επετρεψαν τη λειτουργια τους με φ/αεριο.Αυτους πρεπει να μαθουμε.Επισης,ας γινει ενα νομαρχιακο δημοψηφισμα να δουμε ποσοι πολιτες θελουν και ποσοι δεν θελουν τη λειτουργια της δεη με λιγνιτη.Ας το πραξουν αυτοι ππυ καιγονται τοσο πολυ για τη δεη.Εγω θελω αμεσα να κλεισει,αν και ειμαι ανεργος.

  • Χάρη δεν κρατάς τόσο μεγάλα εργοστάσια για δουλεύουν δέκα μέρες το καλοκαίρι και δέκα τον χειμώνα . Δεν μπορούν να πουλήσουν είναι ακριβά .

    • πρώτα απ όλα είναι η ενεργειακή ΑΦΑΛΕΙΑ μιάς
      χώρας και όλα τα άλλα όπως και η κλιματική αλλαγή έπονται .

      ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΗ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ?????

  • ξεπουλημα ολα στους φιλους Γερμανους της αγια οικογενειας…

    τα ΦΒ θα τα εχουνε οι φιλοι μας κ εμεις θα πληρωνουμε πανακριβα

  • Άσε ρε Γελαδάρη.. Η κακή σας νοοτροπία και η έλλειψη οράματος μας έφτασε στο σημερινό χαλί… τα εργοστάσια λιγνίτη θα έπρεπε να κλείσουν το 10 χρόνια πριν..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.