Ξέσπασμα του Σερβιώτη Αλέξανδρου Νατσιόπουλου: «Γιατί διέγραψε σχόλιό μου ο Αυγενάκης – Γίνεται βίαιη διακοπή καριέρας»

4 Αυγούστου 2021
19:24

Εχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Απόλλωνα, Λαμία, Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργο, Ιάλυσο, Καλαμάτα, αλλά και σε συλλόγους της Γερμανίας, όμως δεν βιοπορίζεται μόνο από το ποδόσφαιρο. Εχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο, είναι πολιτικός μηχανικός και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Χάρη Δημαρά, είπε τα πράγματα με το… όνομά τους για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League 2, ενώ έκανε λόγο και για την αναλγησία από πλευράς Πολιτείας και αρχών του ποδοσφαίρου απέναντι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούν να μεταγραφούν σε μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ.

Αρχικά μίλησε για την απόφαση απαγόρευσης μεταγραφών πάνω από των 25 ετών για όσες ομάδες δεν εχουν αδειοδοτηθεί:

«Απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα μ’ αυτή την απόφαση! Είναι 300-400 ποδοσφαιριστές που θα σταματήσουν να… ταλαιπωρούνται! Μάλλον είναι αυτό το σκεπτικό. Δεν καταλαβαίνω από ποια οπτική γωνία το βλέπουν. Οι κάτω των 25 ετών είναι φτηνοί; Και γιατί το 25; Ποιο όργανο αποφασίζει γι’ αυτό; Σα να λένε τώρα ταλαιπωρήστε τους μικρότερους και αφήστε τους μεγαλύτερους να μην ασχοληθούν άλλο… Δεν αντιμετωπίζει κανένας σοβαρά το ελληνικό ποδόσφαιρο…»

Και συνέχισε:   

«Από τότε που έφυγα από τη Δόξα Δράμας, δεν βλέπω άλλο επαγγελματικά το ποδόσφαιρο. Το βλέπω πλέον σαν ένα δίωρο στην καθημερινότητά μου για να αποφορτίζομαι. Είμαι πολιτικός μηχανικός και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Δεν ήθελαν να με δουν ποδοσφαιριστή, παρ’ όλα αυτά έφυγα από τα Σέρβια Κοζάνης στα 14 και πήγα στον Ηρακλή και στην Γ’ Λυκείου έκαναν μια τεράστια θυσία, όντες Φιλόλογος και Μαθηματικός πήραν απόσπαση για να μπορώ να κάνω ιδιαίτερα και προπονήσεις.

Τώρα το σκέφτομαι. Είναι καλό και κακό να έχεις ασφάλεια. Εγώ σκεφτόμουν την ασφάλεια του πτυχίου που έχω και δεχόμουν πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Έλεγα να μην κάνω προσφυγή, θα πληρωθώ αργότερα. Είχα αυτήν την άνεση. Ελεγα, δε βαριέσαι, θα τα πάρω τα λεφτά και όταν δυσκολέψουν τα πράγματα έχω το μηχανιλίκι. Καλό θα είναι όλοι να σκέφτονται το αύριο μετά το ποδόσφαιρο».

Για το αν η Πολιτεία και οι φορείς τους στηρίζουν ή κωφεύουν:

«Δεν έχω καταλάβει αν… κωφεύουν κάποιοι άνθρωποι. Στην ανακοίνωσή του βέβαια ο κ. Αυγενάκης για τον Ιακωβίδη και απαντώντας σε αυτά που είπε ο αθλητής, σημείωσε ότι ‘θα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που ακούγεται ότι αντιμετωπίζετε’. Τα ακούνε όμως; Δεν το βλέπω. Βέβαια, δεν υπάρχει σωστή νοοτροπία απ’ όλους μας. Ενα παιδί του δημοτικού έχει σε περισσότερη εκτίμηση έναν παίκτη του Survivor και οχι έναν Ολυμπιονίκη. Αν έδιναν περισσότερο σημασία, θα έρχονταν και οι χορηγοί».

Για τις κινήσεις του ΠΣΑΠ:

«Ο ΠΣΑΠ έκανε ό,τι ήταν δυνατόν. Υπάρχει λάθος αντιμετώπιση. Κάνουν εφαρμογή των κριτηρίων και η απόφαση είναι να μην παίρνουν μεταγραφή οι άνω των 25 ετών. Το ποδόσφαιρο σταμάτησε να είναι επάγγελμα. Είναι ένα παιχνίδι, απλά, στην Ελλάδα για τους περισσότερους».

Για το ότι διαγράφηκε σχόλιό του σε ανάρτηση του Αυγενάκη:

«Ναι, ισχύει. Μάλλον διαγράφουμε το σχόλιο και δεν υπάρχει το πρόβλημα. Στο σχόλιο μου του έδωσα τα συγχαρητήριά μου για το ότι… αποφόρτισε ένα μεγάλο σύνολο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών! Γίνεται βίαιη διακοπής καριέρας. Δε μου δίνεται τουλάχιστον το δικαίωμα να το κάνω μόνος μου. Είμαι 30 ετών και δε μου δίνουν τη δυνατότητα να πάρω μεταγραφή. 30 ΠΑΕ δεν μπορούν να πάρουν παίκτη πάνω από 25 ετών. Είμαι εγώ και άλλα 300 άτομα».

Πηγή metrosport.gr

8 σχόλια

  • Η ΝΔ διέλυσε τις κοινωνικές σχέσεις με τους εγκλεισμούς, διέλυσε την οικονομία με τα λοκντάουν, διέλυσε την υγεία επειδή -λέει-έχουμε πολλά νοσοκομεία, διέλυσε την ηλεκτροπαραγωγή κι έκανε το ρεύμα πανάκριβο και είδος πολυτελείας, διέλυσε όλα τα αθλήματα κι οι ολυμπιονίκες περνάνε όλοι ένα χεράκι τον Αυγενάκη, ε, περιμένατε να μη διαλύσει το ποδόσφαιρο;

    • Δηλαδή,αν ήταν ο αλ6ς,θα μας είχε αμολύσει να κυνηγάμε τον κορωνοιό με σφεντόνες και ψαροντούφεκα,θα τον είχαμε εξαφανίσει,και όλα καλά !Ξεσκέπαστος κοιμάσαι;

      • εσύ σκεπασμένε άλλη ανοησία δεν είχες να πείς; αν ήταν ο Αλέξης δεν θα πετούσαν εκατομμύρια στην λίστα πέτσα για να τους λιβανίζουν οι δημοσιογράφοι. Δεν θα είχαμε όργιο σπατάλης δημοσίου χρήματος σε κολλητούς, δεν θα είχαμε ψήφιση του 10 ώρου, δεν θα είχαμε κόψιμο χιλιάδων μαθητών για να πάνε σε ιδιοκτήτες κολλεγίων φίλους μας. Δεν θα είχαμε μπαταχτσή πρωθυπουργό να χρωστάει εκατομμύρια σε δανεικά και αγύριστα δεν θα είχαμε κόμμα χρεωωμμένο με 350 εκατομμύρια στις τράπεζες…..αυτά τα λίγα για όσους νδιαθέτουν λίγο μυαλό και σκέψη και σίγουρα δεν αφορόυν εσένα.

        • Είσαι χειρότερος του Βαξεβάνη .
          Γιώργο σε πληρώνουν από την Κουμουνδουρου για να γράφεις αυτές τις σιχασιές .

  • Νεκροθάφτης του αθλητισμού γενικά και ειδικά ο κ Υπουργός,διότι το μόνο που προσπαθεί να κάνει είναι να θέσει υπό κομματικό έλεγχο τον αθλητισμο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.