covid19: Αρωγή του Δήμου Κοζάνης σε πολίτες που αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα

6 Αυγούστου 2021
14:05

 

Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στην προσπάθεια της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, για τον εμβολιασμό των κατακεκλιμένων πολιτών, οι οποίοι αδυνατούν να προσέλθουν στα υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης, με τη συνδρομή των εργαζομένων στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι», διέθεσε αυτοκίνητα για τη μετακίνηση των συνεργείων, γιατρού και νοσηλευτή, ενώ προηγήθηκε η καταγραφή των πολιτών που επιθυμούσαν να εμβολιαστούν κατ’ οίκον.

Ο εμβολιασμός ξεκίνησε την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 και ήδη έχουν εμβολιαστεί οι πρώτοι πολίτες οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό κατ΄ οίκον μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης και στο τηλέφωνο 2461037893, εσωτ.1, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:30-14:30.

10 σχόλια

  • Από πότε και με ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο;

    Ακρως επικίνδυνο να μεταφέρονται γέροντες με αυτό τον τρόπο, χωρίς σαφείς κανόνες από τον ΕΟΔΥ.

    Απορία: Στα δημόσια αυτοκίνητα μεταφέρονται πολίτες πλην των υπαλλήλων; Πώς; Γράφει το όνομά τους στο δελτίο κίνησης; Σε περίπτωση ατυχήματος τι συμβαίνει;

    • Δεν μεταφέρονται γέροντες. Υγειονομικοί μεταφέρονται στους ανήμπορους να μετακινηθούν συμπολίτες μας.

      • Ακόμη κι έτσι, είναι παράνομη η μεταφορά ατόμων πέραν των υπηρεσιακών.

        Σε περίπτωση ατυχήματος, μπλέξατε!

  • Κάποιοι αντιεμβολιαστές ψέκες στα σχόλια προσπαθούν
    να σπιλώσουν μια σοβαρή προσπάθεια που σώζει ζωές. Ντροπή.

  • Στην Αθήνα και στην Εύβοια μεταφέρονται πολίτες με σκάφη και οχήματα κρατικά . Μήπως να τους άφηναν εκεί γιατί απαγορεύεται να μετακινηθούν με κρατικά οχήματα???? Μη δούμε κάτι καλό στον τόπο μας . Να πέσουμε πάνω τους και να τους φάμε!!!! Αυτοί είμαστε

  • Να πηγαίνουν πόρτα πόρτα να γράφουν και φάρμακα και εξετάσεις στους παππούδες στα χωριά που τα εγκατέλειψαν από γιατρούς .τα έχουν περισσότερο ανάγκη από εμβόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.