kozan.gr: Πρύτανης Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, Θ. Θεοδουλίδης, για τη φιλοξενία των πληττόμενων από τις πυρκαγιές: “Aν χρειαστεί, διαθέτουμε στις αρμόδιες Αρχές συνολικά 240 από τις κλίνες των φοιτητικών μας εστιών στις τρεις πόλεις Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά”

6 Αυγούστου 2021
14:43

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, Θ. Θεοδουλίδης, αναφέρει: “Ανταποκρινόμενο άμεσα στις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας έθεσε από χθες στη διάθεση του Δήμου Γρεβενών τα δωμάτια της φοιτητικής εστίας για τη φιλοξενία των πληττόμενων από τις πυρκαγιές. Για την περίπτωση που χρειαστούν, διαθέτουμε στις αρμόδιες Αρχές συνολικά 240 από τις κλίνες των φοιτητικών μας εστιών στις τρεις πόλεις Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά”.

9 σχόλια

  • Κατ’ αρχην τα δωματια ειναι χρεωμενα σε φοιτητες, δευτερον τους παιρνετε χρηματα για να μενουν μεσα και τωρα θα τους πετάξετε εξω για να κανετε πολιτικη;
    Εστω οτι τους βγαζετε εξω, ποιος θα μαζεψει τα πραγματα των παιδιων; Με ποια ευθυνη; Ποιος σας ειπε οτι τα παιδια ειναι βαλιτσες σε αεροπορικο τερμιναλ;

  • Ο τι του κατέβει του καθενός. Τα δωμάτια είναι χρεωμένα και έχουν μέσα πράγματα. Να φανταστούμε ότι δεν υπάρχουν ξενοδοχεία στην Αττική να φιλοξενηθούν οι άνθρωποι.

    • για όσους είναι από τα χωριά των Γρεβενών που είχε φωτιά μιλάει ο άνθρωπος, όχι για την Αττική. Τί πίνεις;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.