Εύξεινος Λέσχη Σερβίων: Την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σέρβια Κοζάνης – Ποντιακή – δημοτική βραδιά

8 Αυγούστου 2021
11:49

 

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σέρβια Κοζάνης. Ποντιακή – δημοτική βραδιά σε διοργάνωση της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων.

 

4 σχόλια

  • Αγωνιζεστε εσεις για την παραδοση;Ποια παραδοση στηριζετε, οταν οργανωνετε χορευτικες εκδηλωσεις τις μερες που η εκκλησια μας εχει αυστηρη νηστεια και δεν επιτρεπει ουτε το μυστηριο του γαμου;Γιατι δεν κανονιζατε να κανετε την εκδηλωση μετα τη γιορτη της Παναγιας;

    • Ποιά κακία; Καλά λέει ο άνθρωπος, προπαραμονή του 15αύγουστου είναι σαν να μη σέβονται την Εκκλησία και την Παράδοση.

    • Ντου αρα λυκους,ασχετε.Αν το λενε τα κοτσια σου,γραψε και το επιθετο σου,γιατι σε κοβω για απλο μαγκαρικο της δεκαρας κι οχι για ξυπνιο μαγκα της πιατσας.Οσο για παραδοση; δεν εχεις ιδεα και νομιζεις πως ειμαστε στην περιοδο της αποκριας.Καλα κρασια και καλο Πασχα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.