kozan.gr: Toπικές επιχειρήσεις στο πλευρό των πυροσβεστών της Δ. Μακεδονίας – Πιτένης, Κακλίδης, Αλλαντοποιία Σκουτέλας Ν. & ΣΙΑ ΟΕ και η εταιρεία LTE – live the experience παρασκεύασαν σάντουιτς και μαζί με νερά κι άλλα τρόφιμα τα μετέφεραν στα μέτωπα των μαχών με τη φωτιά (Φωτογραφίες)

8 Αυγούστου 2021
18:05
Toπικές επιχειρήσεις στο πλευρό των πυροσβεστών της Δ. Μακεδονίας – Πιτένης, Κακλίδης, Αλλαντοποιία Σκουτέλας Ν. & ΣΙΑ ΟΕ και η εταιρεία LTE – live the experience παρασκεύασαν σάντουιτς και μαζί με νερά κι άλλα τρόφιμα τα μετέφεραν στα μέτωπα των μαχών με τη φωτιά.
Το μήνυμα της εταιρείας Πιτένης: “Παρακολουθώντας χωρίς ανάσα την άνιση μάχη της φύσης με τη φωτιά, όλο το προσωπικό της εταιρείας PITENIS, θέλησε να συμπαρασταθεί έμπρακτα, στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που τις τελευταίες μέρες βρίσκονται αδιάκοπα στα μέτωπα της φωτιάς, σε όλα τα σημεία της Δυτικής Μακεδονίας.
Έτσι βρίσκεται επί ποδός και σε συνεργασία με μερικές ακόμα τοπικές επιχειρήσεις (Αρτοποιία Κακλίδης Kaklidis Bakery , Αλλαντοποιία Σκουτέλας Ν. & ΣΙΑ ΟΕ και η εταιρεία LTE – live the experience ) από εχθές το βράδυ στο χώρο παραγωγής μας παρασκευάστηκαν σάντουιτς και φορτώθηκαν τα φορτηγά μας με νερά, τρόφιμα και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει.
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε έμπρακτα το πόσο σας ευχαριστούμε!”.

20 σχόλια

  • Μπράβο σας!
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του, μαζί και όλοι εμείς, ο καθένας όπως μπορεί.
    Μόνο θλίψη για την Ελλάδα μας!

  • Μπράβο η κίνηση ! Αλλά αν θεωρήστε ότι θέλετε να βοήθησε κάντε το ανώνυμα ! Βάλατε 40 ψωμάκια δυο βάζα μαγιονέζα και 2 κιλά πάριζα να κάνετε σάντουιτς και το βγάλατε είδηση ! Μετράει η κίνηση δεν μετράει η δημοσιότητα

      • Ξέρω επιχειρήσεις γιατί συνέβαλα και εγώ σε παραγγελία πολλών πολλών δέντρων … αρκετά χρήματα ! Άκουσες κάτι ; Ούτε θα ακούσεις ! Πολύ καλά έκαναν για τα σάντουιτς αλλά θα μπορούσε το άρθρο να είναι ανώνυμο ποιες επιχειρήσεις ήτανε, ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα ! Μια φθηνή διαφήμιση ! Αν θέλουν ας κλεισουν μια εργάσιμη μέρα να παρουν από 500 δεντρα να πάνε μια μέρα με το προσωπικό τους να τα φυτέψουν ! Δεν γίνεται να πας μια δωρεά και να δημοσιεύεις φωτό την προετοιμασία ! Απλά πάντα ο κόσμος θα το μάθει και θα πει και δυο μπράβο, όχι ένα όπως τώρα !

        • Και γω κάποτε ειχα την αποψη πως στα μνημόσυνα δε χρειάζεται να λες τη δωρεά σου για τη μνήμη του ανθρώπου σου….αλλα όχι, αναθεώρησα γιατί είδα πως είναι καλό να λέγονται αυτά για να κινητοποιήησουν και άλλους που ενδεχομένως δε θα πήγαινε το μυαλό τους πως μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο….όσο για τα δέντρα κακώς δεν ειπώθηκε γιατί πολύ απλά θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος άλλος την κίνηση σαν μια ωραία ιδέα….ή μήπως φοβήθηκαν μην του πάρουν την ιδέα;

    • Μοιάζει να έχετε κάποιο σοβαρό μένος ενάντια στην εταιρία.
      Εμείς που ήμασταν εκεί σαν εθελοντές ευχαριστούμε πραγματικά την εταιρεία και όσες άλλες εταιρείες μας έφεραν εφόδια. Όπως και τα παιδιά στα φορτηγάκια που έφυγαν από Γρεβενά για Πενταλοφο, και τις υπόλοιπες εστιες της Δυτικής Μακεδονίας

    • Συγχαρητήρια στις εταιρείες που βοήθησαν.
      Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αγαπητέ, εάν τα παιδιά βοήθησαν και με άλλους τρόπους τους οποίους επέλεξαν να μην δημοσιοποιήσουν όπως και εσύ προτιμάς. Ας μην έχουμε πάντα να πούμε κάτι αρνητικό, γιατί πάντα αυτό που έχει σημασία είναι ο καθένας να βοηθάει με τον τρόπο του.
      Είτε αυτός είναι ανώνυμος είτε μή, το αποτέλεσμα είναι ένα.
      Έκαναν πολύ καλά που το έβγαλαν είδηση καθώς ο κόσμος πρέπει να μάθει το ποιόν της κάθε εταιρείας και στο πώς επιλέγει να αξιοποιήσει κάποιο ποσό (το ποσό αυτό δεν είναι σώφρον να το κρίνουμε, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός, άλλος δίνει 5, άλλος 10 και άλλος 1.000).
      Επίσης δίνει έναυσμα και στους υπόλοιπους να κάνουν κάτι αντίστοιχο όπως και στο να κινητοποιηθούμε όλοι μας.

      Επομένως πολλά μπράβο ξανά!

  • Πολύ ουσιαστική βοήθεια και εύκολα διαχειρίσιμη επτόπου.Αυτά τα κουτιά που έχουν μέσα ότι φέρει ο καθένας που τα μαζεύουν διάφοροι είναι πολύ δύσκολα στη διαχείριση και τα πιο πολλά καταλήγουν να στοιβάζονται κάπου αχρησιμοποίητα.Καλύτερα να έχεις 100 κιβώτια νερό π.χ. παρά 100 κουτιά που τα ανοίγεις σαν κίντερ έκπληξη…

    • ANΩΝΥΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΧΟΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ Σ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ. Ν.Ι.Χ.

  • οι φωτογραφιες και ολη η φαση πολυ στημενη.. θα συμφωνησω πολυ καλα κανατε που πηγατε φαι αλλα οι φωτογραφιες το ακυρωνουν ολο.. οπως ειπε ο φιλος για 50 ευρω ξεφτιλα … πιο τιμιο να τα πηγαινατε εσεις τα μεγαλο αφεντικα εκει ..

  • Εργοστάσιο της Κοζάνης έδωσε σε όλη την φάση 3 επικαθήμενα τυροπιτοειδη .. ακούσατε τίποτα ; Όχι και πολύ καλά έκανε !!
    Πάνε να εξιλεωθούνε για τα 40 ..

  • Δεν είναι ότι δεν είναι θετική η ανταπόκριση τους αλλά ολόκληρες επιχειρήσεις με σάντουιτς και τυρόπιτες θα συνεισφέρουν όλο και όλο…?
    Πάρτε εξοπλισμό που λείπει στις συγκεκριμένες υπηρεσίες….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.