Φοβερό τροχαίο στην οδό Διοικητηρίου στην Πτολεμαΐδα – Αυτοκίνητο με “τρελή” πορεία συγκρούσθηκε με δύο διερχόμενα οχήματα και σταμάτησε πέφτοντας πάνω σε παρκαρισμένο

8 Αυγούστου 2021
20:17

 

Φοβερό τροχαίο στην οδό Διοικητηρίου στην Πτολεμαΐδα – Αυτοκίνητο με “τρελή” πορεία συγκρούσθηκε με δύο διερχόμενα οχήματα και σταμάτησε πέφτοντας πάνω σε παρκαρισμένο

Πηγή
http://eordaia.org/…/36648-fovero-troxaio-stin-odo…

9 σχόλια

  • Οι περισσότεροι τρέχουν λες και έχουν αεροπλάνο.
    Λυπάμαι που νέα παιδιά δεν έχουν παιδεία στο δρόμο…κρίμα γιατί τα περισσότερα θέλουν να κάνουν το εφέ τους μόνο και να τα αποτελέσματα.
    Στις διαβάσεις πρέπει να έχεις άγιο!
    Κανένας δεν σταματά!
    Η τροχαία πρέπει να αναλάβει δράση από το νηπιαγωγείο για ΚΟΚ και να διδάξει κυκλοφοριακή αγωγή.

  • Βγήκε ο χάρος παγανιά. Έχουν μπερδέψει μερικοί το δρόμο με τις πίστες. Κι αυτό γιατί δεν είναι για πίστες. Ευτυχώς δεν τραυματιστηκε κανείς. Τρέμω στην ιδέα να ήταν κανένας πεζός ή παιδί κοντά στο πεζοδρόμιο. Δεν πάει πολύ καιρός που είχαμε άλλο με παιδάκι.

  • Η οδική συμπεριφορά είναι θέμα χαρακτήρα, ήθους και παιδείας. Όταν μέχρι τα 40 και βάλε τους νταντευουμε ως βρέφη αλλά δίνουμε στα 40χρονα βρέφη αυτοκινηταρες και ενήλικη σεξουαλικη ζωή τότε τίποτε από τα 2 δεν θα πάει καλά. Γιατί απλά είναι βρέφη…..

  • μετα τα μεσανυχτα η πτολεμαιδα εχει γινει πιστα μηχανοβιων! αν κατσουν δυο τρεις μια νυχτα στο κρατητηριο θα μαζευτουν και οι υπολοιποι,οτι του καπνισει του καθε απιθανου γινεται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.