Αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας με επικεφαλής το Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά, βρέθηκε στην Κομοτηνή. Συναντήσεις με το Δήμαρχο Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη και με το Προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης

9 Αυγούστου 2021
13:30

 

Στην πόλη της Κομοτηνής βρέθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς την περασμένη Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαο Φουρκιώτη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας Στέλιο Αντωναρίδη.

Σκοπός της παρουσίας του κ. Πλακεντά στην πρωτεύουσα της Θράκης, ήταν η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Εκεί το Δήμαρχο Εορδαίας υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστασία Λιβεριάδου και ο ταμίας του συλλόγου και παράλληλα διευθυντής της δομής Ηλίας Ποιμενίδης. Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε μια διεξοδική παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας και των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης.

Ενόψει της ολοκλήρωσης της κατασκευής του Κέντρου Διημέρευσης–Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση στην Πτολεμαΐδα, τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης ήταν άκρως επουσιώδη στην προσπάθεια απόκτησης τεχνογνωσίας του ορθού τρόπου λειτουργίας μίας τέτοιας πολύ σημαντικής δομής.

Στη συνέχεια ο κ. Πλάκεντάς επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κομοτηνής όπου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ιωάννη Γκαράνη. Στη συνάντηση οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα τα οποία απασχολούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού καθώς και τυχόν προοπτικές συνεργασίας των δύο δήμων, ενώ ο Δήμαρχος Εορδαίας απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον ομόλογό του, να επισκεφθεί την περιοχή μας.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.