kozan.gr: Τσιούμαρης σε Χριστοφορίδη: “Ψεύδεται ο κ. Χριστοφορίδης – Είναι ψευδή τα στοιχεία” – “Ποιον κοροϊδεύεται κ. Τσιούμαρη;”, απάντησε ο Γ. Χριστοφορίδης

10 Αυγούστου 2021
14:01

 

Ένταση επικράτησε στη σημερινή (10/8) συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου όταν ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού “Ελπίδα” Γ. Χριστοφορίδης, μεταξύ άλλων, ασκώντας κριτική στην Περιφερειακή Αρχή αναφέρθηκε σε ποσό 24.552€ που έχει εγκριθεί για την κοπή 14 δέντρων (λεύκες) στην Κ. Πρωτοχωρίου (δείτε περισσότερα εδώ, για το εν λόγω θέμα, σε σχετική δημόσια τοποθέτηση του Γ. Χριστοφορίδη). Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρης τον κατηγόρησε ότι ψεύδεται και δημιουργήθηκε αντιπαράθεση μεταξύ τους. Δείτε τι συνέβη στο απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr

17 σχόλια

  • Ο γιγαντας της πολιτικης που ακουει στο ονομα Χριστοφοριδης οταν εδινε με απευθειας αναθεση την αγορα μηχανηματος στην Καστορια(επι Καρυπιδη) ηταν προστατης των χρηματων του Ελληνα φορολογουμενου!Τωρα για μια ακομα φορα ερχεται να ανακτησει αυτον τον τιτλο καταγγελοντας σπαταλη!

  • παρτε το χαμπαρι κυριε τσιουμαρη ειστε ανικανη και επικινδυνη περιφερειακη αρχη οπως ανικανη και επικινδυνη ειναι και η κυβερνηση σας

    • Να φερουμε πισω τους χρησιμους τσιριζαιους,που με φωτια σε ενα οικισμο της αθηνας και οχι στην μιση ελλαδα ειχαμε 102 νεκρους!!!! Και τον τσιπρα να κανει σοου με την καμερα της ερτ!!!

  • Να φερουμε πισω τους χρησιμους τσιριζαιους,που με φωτια σε ενα οικισμο της αθηνας και οχι στην μιση ελλαδα ειχαμε 102 νεκρους!!!! Και τον τσιπρα να κανει σοου με την καμερα της ερτ!!!

  • ψεύδεται κατα τον κ. Τσιούμαρη ο κ. Χριστοφορίδης γιατί λέει τα δένδρα δεν είναι 14 αλλά 34 !!!αφελώς ρωτάω τον κ Τσιούμαρη και 104 αν ήταν δικαιολογείται το ποσό των 24.500,00 € ? αν κανουν μια ανακοινωση ξέρει πόσοι θα προστρέξουν με το 1/10 του ποσού και θα είναι και ευγνώμονες? εκτός και αν μας πει ότι αν ήταν δικά του τα δένδρα θα έγινε τόσο απλόχερα τις χιλιάδες !!!

  • χώρα που δεν ελέγχει τα πόθεν έσχες…προκοπή δεν έχει..έγινε καμιά φορά στην Ελλάδα..έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών με δηλωθέντα εισοδήματα περιφερειαρχών, βουλευτών, δημάρχων ,προϊσταμένων δημοσίων υπηρεσιών κτλπ?? αν γινόταν…..θα είχε γεμίσει η λίμνη λαβράκια..!!

  • Τέρμα δεν έχουμε σωτηρία όταν βλέπω τέτοια σχόλια και βλέποντας αυτούς που ψηφίζουμε είτε για τοπικη αυτοδιοίκηση είτε για κυβερνώντες…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.