Δήλωση ανεξάρτητων περιφερειακών συμβούλων Δ. Μακεδονίας: “Η παράταξη “ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, έχει, προφανώς, πάθει αφωνία”

4 Μαΐου 2017
14:01

Η κυβέρνηση, αποφάσισε ανήμερα της Πρωτομαγιάς την πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων και του 17% του μετοχικού κεφαλαίου της Δ.Ε.Η που βρίσκεται στο ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί την “ταφόπλακα” της Δυτικής Μακεδονίας.

Η παράταξη “ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, που έκανε “σημαία” τον δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας και των νερών και κέρδισε την εμπιστοσύνη των Δυτικομακεδόνων, έχει, προφανώς πάθει αφωνία. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, αφού προσπάθησε να αποφύγει την συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να κρυφτεί πίσω από τον κ. Σταθάκη, δεν προέβη σε καμία απολύτως ενέργεια, που να δηλώνει την αντίθεση της παράταξης του στο ξεπούλημα της περιοχής μας. Οι εποχές που ο ίδιος πρωτοστατούσε στις πύλες των Α.Η.Σ για την ακύρωση του σχεδίου της Μικρής ΔΕΗ, διήρκησαν όσο η κύβερνηση δεν αποτελούταν από “φίλους”.

Οι φωτογραφίες, οι εναγκαλισμοί με τον Πρωθυπουργό ή κυβερνητικούς εκπροσώπους και η παρουσία του Περιφερειάρχη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν αποτελούν μέσο αντίδρασης, αλλά επιβεβαίωση της συναίνεσης της Περιφερειακής Αρχής στην κυβερνητική πολιτική. Το χιλιοειπωμένο “οι πολίτες μας ακούμπησαν την ψυχή τους”, που συχνά επαναλαμβάνει ο κ. Καρυπίδης πήγε περίπατο μαζί τα προτάγματα. Το “παραμύθι” της παραίτησης, ομοίως. Οι πολίτες και η περιοχή βρίσκονται κυριολεκτικά χωρίς εκπροσώπηση. Οι συνάδελφοι της συμπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα πρέπει να αναλογιστούν ότι, έχουν χρέος όχι να “καλύπτουν” τις ανακολουθίες του Περιφερειάρχη, αλλά να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των πολιτών και της περιοχής. Αλήθεια, οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι θέσεις εξουσίας του καθενός υπερτέρουν της εντολής των πολιτών;

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

 

11 σχόλια

  • Μπράβο ρε αλάνια μπράβο αν και ο ψευτοθοδωρος τα βρήκε με τον Τσίπρα και κατέστρεψαν την περιοχή και χάρισαν την ΔΕΗ .

  • Γιατί δεν παραιτείσθε εσείς ρε μάγκες;
    Με ποιό ψηφοδέλτιο έκλεγείκατε;
    Μήπως με Ανεξάρτητο ή με το ψηφοδέλτιο Ανατροπή Δημιουργία;
    Αφήστε τις μαγκιές γιατί δεν θα σας ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς σας!!
    Παραιτήσου Ελισάβετ
    Παραιτήσου Σταύρο
    Αν δεν το κάνετε μην ξαναμιλήσετε!!!

    • Ο Θεόδωρος η κάποιος από τους υπάλληλους γραφείου που έχει το έγραψε αυτό το μήνυμα. Νομίζετε ότι νοιάζεται κανείς με ποιο συνδυασμό εκλεχτήκαν η συγκεκριμένοι ?

  • Ιερα τερατα της αυτοδοίκησης , τι θα καναμε χωρις δαυτους !!!! Και το μαντρι που αφησαν και φυγαν ακομα πολυτιμοτερο !!! Ανεκτιμητο !!!!
    Τέο εντ φρεντς

  • Να παραιτηθουν όλοι οι περιφεριακη συμβουλοι αλλιώς μάλλον είναι γλυκιά η κουταλα της εξουσίας διότι όλοι δηλώνατε αντιμνημονιακη και ανεξάρτητη που πραγματικά τώρα ούτε και αυτοί δεν ξέρουν το τη είναι και πιστεύουν

  • Για να εισαι ανεξαρτητος πρεπει να εχεις και ανεξαρτητη σκεψη.Οταν στη φαντασια σου το μονο κακο ειναι ο Καρυπιδης,επειδη εσυ τωρα για τους δικου σου λογους εγινες ανεξαρτητος,κατι δεν παει καλα.Συμασια εχει πως ολο το γνωστο πολιτικο συστημα συμφωνει με αυτη την αδιεξοδη πολιτικη και σε αυτο δεν λετε τιποτα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.