Η PepsiCo Hellas ζητά Πωλητή/ Πωλήτρια για την πώληση των Snacks της για το Νομό Κοζάνης.  

11 Αυγούστου 2021
16:14
Κανένα σχόλιο

Η PepsiCo Hellas φιλοξενεί μερικά από τα πιο αγαπημένα προϊόντα τροφίμων και αναψυκτικών στον κόσμο όπως τα καθημερινά αγαπημένα σας Lays, Quaker, Pepsi, Doritos και τους χυμούς Ήβη, για να αναφέρουμε μερικά. Έχουμε μια εκπληκτική φήμη για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία προϊόντων που αγαπούν οι καταναλωτές μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ένα εξαιρετικό μέρος για εργασία και κερδίσαμε πρόσφατα το βραβείο του Καλύτερου Εργοδότη για την Ελλάδα!

Σε μεγαλύτερη κλίμακα, η PepsiCo παράγει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο τροφίμων και αναψυκτικών δισεκατομμυρίων δολαρίων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 22 σειρών προϊόντων που κάθε μία παράγει περισσότερα από δισεκατομμύριο σε ετήσιες λιανικές πωλήσεις.

Ζητάμε να καλύψουμε τη θέση του/της:

Πωλητής / Πωλήτρια για την πώληση των Snacks της για τον Νομό Κοζάνης.  

Αρμοδιότητες:

  • Οργάνωση επισκέψεων σε καταστήματα ανά ημέρα
  • Παραλαβή παραγγελιών από το κάθε κατάστημα
  • Merchandising των προϊόντων στα ράφια του καταστήματος σύμφωνα με τα εταιρικά πρότυπα της εταιρίας

Προφίλ Υποψηφίου:

  • Πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης
  • Καλό επίπεδο αγγλικών
  • Εμπειρία στις πωλήσεις επιθυμητή
  • Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας & διαπραγμάτευσης
  • Εργατικότητα
  • Συνέπεια και επαγγελματισμό
  • Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου


Relocation Eligible:
 Δεν παρέχεται Πακέτο Μετεγκατάστασης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το βιογραφικό τους μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
https://jobs.brassring.com/TGnewUI/Search/home/HomeWithPreLoad?PageType=JobDetails&partnerid=25331&siteid=5049&Areq=246609BR

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.