kozan.gr: Θέματα ασφαλείας και κακής συντήρησης, στην παιδική χαρά του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, στα Ηπειρώτικα, θέτει συμπολίτης μας (Φωτογραφίες)

12 Αυγούστου 2021
20:58

Θέματα ασφαλείας και κακής συντήρησης, στην παιδική χαρά του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, στα Ηπειρώτικα, θέτει συμπολίτης μας.

 


10 σχόλια

  • Μήπως έχουμε γίνει πολύ μυγιάγγιχτοι και απαιτητικοί;
    Δυο παξιμάδια και κλείσιμο του καπακιού είναι εύκολο να το κάνουν άμεσα οι συχνοί χρήστες.

    • Σε περιμένουμε sportbilly .. και που είσαι απαγορεύεται να επισκευάζεις κοινόχρηστους χώρους και δη παιδικές χαρές.. μάθε λίγο αστικό δίκαιο … Εδώ μάθατε για το mrna και το dna απλά πράγματα δικαίου δεν μάθατε ακόμα … Άντε βγάλε το παξιμαδακι από τη μαγική σου τσάντα και άρχισε τις επισκευές..

    • Αν πάω να το επισκευάσω εγώ εθελοντικά και γίνει κάτι κάποιο ατύχημα σίγουρα θα βρω τον μπελά μου γιαυτό καλύτερα ας πάει ο Σημανδράκος με τον μαλουτα να βγούνε και καμιά φωτογραφία με τα καπάκια και τα παξιμάδια παρέα εξάλλου μόνο γιαυτό είναι ικανοί και να πληρώνωνται απ τους φόρους μας.

  • Συμφωνώ με τον συμπολίτη μας και επαυξάνω. Ωστόσο για να μην αδικούμε τους διοικούντες, στη συγκεκριμένη παιδική χαρά ουκ ολίγες φορές ” μεγάλα” παιδιά ( άνω των 12 ετών) χτυπάνε με μανία τα πάντα . Τα αποτελέσματα τα βλέπετε . Η παιδεία υπολείπεται της έπαρσης .

    Αρκετές φορές , καλοπροαίρετα, τα έκανα παρατήρηση . Σταματάνε για λίγο και μετά ” προς τη Δόξα τραβάνε” με τα αποτελέσματα που δείχνει ο συμπολίτης μας σε αυτό το δημοσίευμα.
    Όση συντήρηση και αν κάνει ο δήμος δεν μπορεί να γίνει τίποτα αν ορισμένα ” κακομαθημένα” παιδιά δεν αντιληφθούν ότι εκεί είναι χώρος χαράς , ξεγνοιασιάς για τους μικρούς μας φίλους . Αχ να βλέπατε με τη μανία χτυπάνε τις κούνιες , χτυπάνε τις ξύλινες προστατευτικές υποδοχές στις τσουλήθρες.. κρίμα , κρίμα ..

    • Συμφωνώ απόλυτα επειδή έτυχα κ εγώ να κάνω παρατηρήσεις σε παιδιά άνω των 10 ετών δυστυχώς δεν προσέχουν κ μετά μας φταίνε οι υπεύθυνοι,ας μάθουμε στα παιδιά μας να σέβονται τους χώρους που είναι για αυτά κ για όλα τα παιδιά όχι να τα αφήνουμε ανεξέλεγκτα να καταστρέφουν.

  • Εσείς οι μάνες αγοριών να συμμαζέψετε τους κανακάρηδες σας γιατί ούτε η ηλικία τους ούτε η συμπεριφορά τους ταιριάζουν σε παιδική χαρά….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.