Κοινότητας Πτολεμαΐδας: “Αυτή τη φορά σταθήκαμε τυχεροί. Την επόμενη;”

13 Αυγούστου 2021
04:36

Με αφορμή το ατυχές περιστατικό της πτώσης του δέντρου στο πάρκο Χρηστίδη, υπενθυμίζουμε την απόφαση 11/2020 – 27/5/2020 του Συμβουλίου Κοινότητας Πτολεμαΐδας. Στο εν λόγω συμβούλιο είχαμε αποφασίσει το εξής: «ΟΜΟΦΩΝΑ το Συμβούλιο προτείνει το κλάδεμα, αποξήλωση ή αντικατάσταση των επικίνδυνων για την ασφάλεια των πολιτών δέντρων και ιδιαίτερα αυτών που εντοπίζονται στα σηµεία:
α) Παλαιό Πάρκο,
β) Πάρκο Ιωάννου Χρηστίδη,
γ) Πρώτο ∆ηµοτικό Σχολείο,
δ) Πάρκο επί της οδού Λαγοθηριανού,
ε) Πεζόδρομο Β. Σοφίας.»
Κοι της Δημοτικής Αρχής! Πέραν της συντήρησης και του καλλωπισμού των κοινόχρηστων χώρων και του πρασίνου, υποχρέωση του Δήμου είναι η διασφάλιση της υγείας και σωματικής ακεραιότητας των δημοτών. Αυτή τη φορά σταθήκαμε τυχεροί. Την επόμενη;
Για το Συμβούλιο Κοινότητας Πτολεμαΐδας
Ο Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας
Ισαάκ Α. Νικολαΐδης

Ένα σχόλιο

  • γιατι ξεχνατε τα κοιμητηρια του αη γιαννη οπου πηγαινουμε καθημερινα δεκαδες ανθρωποι και κινδυνευουμε ανα πασα ωρα και στιγμη να σκοτωθουμε απο τα τεραστια εκεινα πευκα,φανταστειτε αυτα τα πευκα να αρπαξουν φωτια τι εχει να γινει,φανταστειτε με μια θεομηνια και εναν κεραυνο να πεσουν πανω στους ταφους τι εχει να γινει,ντροπη για ολες τις δημοτικες αρχες και για την σημερινη που δεν εχουν δωσει και δεν δινουν λυση σε αυτο το μεγαλο προβλημα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.