kozan.gr: Ο Παπανικόλας στον Άγιο Γεώργιο Εράτυρας, μαζί με δυο φίλους του, τραγουδούν για την Παναγία (Bίντεο)

13 Αυγούστου 2021
13:48

Ο Παπανικόλας, στον Άγιο Γεώργιο Εράτυρας, μαζί με δυο φίλους του, τραγουδούν για την Παναγία

5 σχόλια

    • Και γιατί η πιο μεγάλη στιγμή είναι η μετάβαση από την επίγεια στην αιώνια ζωή. Στην ευτυχία κ στην τιμή της αιωνιότητας. Γιαυτό τους κεκοιμημενους τους λέμε μακαρίτες δηλαδή ευτυχισμένους-χωρίς έννοιες. Πόσο θαυμαστά τα έργα του Θεού!

    • Εγνωμονούμε τη Μαρία, την ταπεινή κόρη της Ναζαρέτ. Χωρίς το Χριστό θά είμαστε οι απελπισμένοι κατάδικοι του θανάτου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.