X. Eλευθερίου: “Σε λίγες μέρες η νέα Δημοτική Αρχή κλείνει δύο χρόνια στο τιμόνι του Δήμου μας. Πρέπει η κοινωνία του Δήμου Σερβίων να μάθει κάποιες αλήθειες με αριθμούς για τη οικονομική κατάσταση του Δήμου”

13 Αυγούστου 2021
14:04

Σε λίγες μέρες η νέα Δημοτική Αρχή κλείνει δύο χρόνια στο τιμόνι του Δήμου μας. Πρέπει η κοινωνία του Δήμου Σερβίων να μάθει κάποιες αλήθειες με αριθμούς για τη οικονομική κατάσταση του Δήμου. Η αντιπολίτευση λέει συνεχώς ότι ο δήμος ξεχρέωσε χάρη στις παραπάνω χρηματοδοτήσεις λόγω covid.
Oι επιχορηγήσεις του παλιού Δήμου για το 2018 μέχρι και Αύγουστο του 2019 ήταν 6.336.699,02 Ευρώ ενώ οι αντίστοιχες επιχορηγήσεις για το αντίστοιχο διάστημα με την νέα δημοτική αρχή ήταν 5.345.928,78 δηλαδή ο Δήμος μας έλαβε λιγότερα κατά 990.770,24 ευρώ κυρίως λόγω της διάσπασης του Δήμου μας.

6 σχόλια

  • Μόνο που ο δήμος πήρε και δάνειο ενατρακοσια από το ταμείο παρακατσθηκων και επίσης δύο φορές επιχορήγηση για να πληρώσει τελεσίδικες αποφάσεις και του ξεχρεωσε το κράτος και την ΔΕΗ!
    Η ΔΕΗ εξοφληθξκε κατευθείαν από το κράτος δηλαδή αυτό το ένα εκατομμύριο και παραπάνω δεν είναι επιχορηγηση σε

  • Παρόλα αυτά, δεν αναφέρεσαι καθόλου στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση του δήμου! Χρωστάει ο Δήμος μας σήμερα ή όχι;

  • Επίσης δεν μας λέει γιατί τα έσπασαν με τον αντιδήμαρχο οικονομικών και γιατί άλλαξε τρεις διευθυντές στα οικονομικά!

  • Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος μας κοροϊδεύει. Καμιά σχέση ο παλιός δήμος με τον δήμο Σερβίων. Σε αυτά που λέει ότι πήρε για να συγκρίνει τις χρηματοδοτήσεις πρέπει να αφαιρέσει από τις χρηματοδοτήσεις του παλιού δήμου το 25%, όσο αντιστοιχεί στον Βελβενδό.
    Επίσης πρέπει να συμπεριλάβει όλες τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις, χρηματοδοτήσεις για ληξιπρόθεσμα, για τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, για εξόφληση της ΔΕΗ (1,4 εκ. ευρώ), για την διάσπαση του δήμου (1,0 εκ), για COVID-19 κλπ.
    Τότε θα δούμε ότι οι συνολικές ετήσιες χρηματοδοτήσεις υπερβαίνουν τα 8,0 εκ.ευρώ για τον μικρό δήμο Σερβίων και όχι τα 5,0 εκ. ευρώ που λέει ο δήμαρχος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.