Δ. Ντέντης: “Θα στηρίξουμε τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας ώστε να μην απολυθούν. Είμαστε υπέρ του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας” (Bίντεο)

13 Αυγούστου 2021
23:53

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κοζάνης & Κέντρων Υγείας, Δημήτρης Ντέντης ανέφερε πως: “Θα στηρίξουμε τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας ώστε να μην απολυθούν. Είμαστε υπερ του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας”. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΤΟP Channel¨

 

55 σχόλια

  • Ωραίοι συνδικαλιστές είστε.Θα τους στηρίξετε για ποιο λογο??Γιατί δεν εμβολιάζονται δεν καταλαβαίνω.Ειναι δυνατόν υγειονομικοι και να είναι ανεμβολιαστοι.Που ζούμε και τι ζούμε.Τριτοκοσμικη χώρα η Ελλάδα.Φτωχες χώρες παρακαλανε για εμβολια και εδώ τους παρακαλανε.Και σεις τους υποστηρίζετε.Ωραιο χειμώνα θα περάσουμε και φέτος.

    • Δεν καταλαβαίνεις γιατι βλέπεις πολύ τηλεόραση. Ο εμβολιασμένος εργαζόμενος κολλά και διασπείρει τον ιό όπως και ο ανεμβολίαστος. Στην Αγγλία τα τεστ είναι υποχρεωτικά για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους σε δομές υγείας. Εδώ ο ΕΟΔΥ δεν συστήνει καραντίνα σε εμβολιασμένους που ήρθαν σε επαφή με κρούσματα με αποτέλεσμα να περιφέρονται χύμα και να διασπείρουν τον ιό. Περίσσευμα κοινωνικής ευθύνης….

      • ασε μας ρε Γωγο τωρα. Μου έμαθες και τι κανουν οι ανεμβολιαστοι και τι οι εμβολιασμενοι από πέντε ψεκασμένα άρθρα. Άντε κάνε κανέναν φρέντο στην μηχανή σου και αυτοθαυμάσου

      • Δεν μας λες Γωγω και που δουλευεις και κυρίως αν είσαι ελευθερος επαγγελματιας να ξερουμε να μην ερθουμε η να μην σε καλέσουμε?

    • Ολοι εσείς που κράζετε πάω στοίχημα ότι ούτε το εμβόλιο της ηπατίτιδας δεν έχετε κάνει. Κι ας κυκλοφορεί 50 χρόνια..

    • Ναι πράγματι πολύ ωραίο χειμώνα θα περάσουμε και φέτος θα ακούμε τις ουρδες του Μητσοτάκη και θα γελάμε με τον φελλό όπως γελούσαμε και πέρσι για να μην κλαίμε με τις αηδιες που ανακοίνωνε με το άχρηστο και επικίνδυνο επιτελείο του.

      Και που σαι… ετοιμάσου για άλλο ένα οχταμηνο λοκνταουν μετά τον Σεπτέμβρη
      Ακόμα και με ανοσία 70 τοις εκατό και με πάνω από 6,5 εκατομμύρια εμβολιασμενους.
      Ζήσε εσύ τον μύθο σου ότι θα σε έχουν έξω επειδή το έκανες και τάχα είσαι άτρωτος τώρα.

      • Μπράβο στον Μητσοτάκη που τόλμησε και μίλησε για υποχρεωτικό εμβολιασμό, χωρίς να λάβει υπόψη του το πολιτικό κόστος.Αυτο να λέγεται.Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων που πετάνε χαρταετούς και σφυρίζουν αδιάφορα!!

      • Ο μόνος επικίνδυνος είσαι εσύ που ζεις στον μεσαίωνα, το λοκνταουν που αναφέρεις το προκαλείς εσύ αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Επιτέλους άνοιξε το μυαλό σου να βοηθήσεις την οικογένεια σου και σκέφτεσαι με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. Έχεις γίνει πλασιέ τους και δεν το κατάλαβες ακόμα. Η απόφαση για εμβολιασμό είναι καθαρά να το δεις μόνο από την μεριά της επιστήμης. Επιστημονικά όχι τσιπακια και άλλα κουλά.

  • Αναρωτιέμαι πως θα στηρίξει ο κύριος συνδικαλιστης τους πολιτες που θα μολυνθούν και θα αρρωστήσουν εξαιτίαςτων ανεμβολίστων εργαζομένων στσ Νοσοκομεία!!
    Ακραία επίδειξη κοινωνικής ανευθυνότητας

  • Ξύπνα 2021 έχουμε όχι 1981 !!!!! Δεν ξέρω πως θα σου φαινόταν αν εσυ ή ένας δικός άνθρωπος χρειαζόταν να νοσηλευτεί σε ένα νοσοκομείο για οποιοδήποτε λόγω και ένας ανεμβολιαστος συνάδελφος σου σε κολλούσε COVID με αποτέλεσμα η κατάσταση σου να χειροτέρεψει? Πόσοι άνθρωποι έχουν υποφέρει ή ακόμα και χαθεί επειδή νοσήσαν μέσα στα νοσοκομεία COVID γιατί κάποιοι συνάδελφοι σου είναι αρνητές ? Φτάσαμε να βαφτίζουμε δικαίωμα τον κάθε παραλογισμό.
    Παρεπιπτόντως την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει ή θα ακολουθήσουν τα περισσότερα κράτη που έχουν εύκολη πρόσβαση στην αγορά εμβολίων .
    Δυστυχώς για εσάς τους συνδικαλιστές η κοινωνία σας έχει γυρίσει την πλάτη ,είστε μόνοι μαζί με κάποιους λίγους γραφικούς ή λίγους φανατικούς της αντιπολίτευσης .

    • Ξύπνα και δες τι γίνεται γύρω σου φελλε
      Το Ισραήλ πλήρως εμβολιασμενο εδώ και μήνες και ξαναγύρισε στις μάσκες και στα λοκνταουν προσφάτως
      Βάλε το νιονιο σου να δουλέψει άνοιξε μάτια και αυτιά και δες τι γίνεται και άσε τις μπαρουφοψεκασμενες θεωρίες του κάθε τραγικού κλεφτοδεξιουλη του Μαξίμου , που σαν εύκολη λύση ρίχνει τις ευθύνες στην αντιπολίτευση που προσπαθεί εντεχνως να την φιμωσει ότι ακριβώς κάνει και με τους πολίτες που 2 χρόνια τώρα τους έχει ισοπεδώσει το άχρηστο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη και της παρέας του.

      • Ναι φίλε έχεις δίκαιο !!!! Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
        Γεια σου ρε Γιωργαρε !!!! Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε άλλους εκατό σαν εσένα .Θα τον είχε ρίξει τον μπαρούφα της Πάρνηθας .
        ???

      • Έχεις απευθείας ενημέρωση από Ιερουσαλήμ ? Λοιπόν ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ άσε τα ψέματα και γίνε λίγο υπεύθυνος . Το Ισραήλ πριν τέσσερις μέρες αποφάσισε την χρήση του green pass σε όλους τους κλειστούς χώρους και στις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις . Επίσης σε συγκεντρώσεις άνω τον εκατό ανθρώπους σε εξωτερικούς χώρους ειναι η χρήση μάσκας . Κανένα lock down απλώς σταμάτησαν να είναι χύμα στο κύμα .
        Green pass ιδέα του μεγάλου ηγέτη Κυριακου Μητσοτάκη που υοθετησαν όλες οι χώρες . Σπάσιμο της πατέντας των εμβολίων, πρόταση Αλέξη Τσίπρα , γελάνε και οι πέτρες .

      • Δεν μου λες ρε παλικάρι αυτά περί Ισραήλ τα κατεβάζει η γκλαβα σου και μας τα τσαμπουνάς εδώ μέσα ? Λοιπόν ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ της συμφοράς άκου για να μαθαίνεις , το Ισραήλ πριν τέσσερις μέρες αποφάσισε την χρήση green pass για τους κλειστούς χώρους στην εστίαση ,όπως και για τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις .Αποφάσισε την χρήση μάσκας σε ανοικτούς χώρους όταν συναθροίζονται πάνω από εκατό άνθρωποι . Το lock down το σκέφτηκε το άρρωστο ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ μυαλό σου.Επίσης αυτό που έχει σημασία είναι οι λεγόμενοι σκληροί δείκτες δηλ . νοσηλείες και θάνατοι . Εκεί η εν λόγω χώρα είναι πολύ χαμηλά .Green pass πρόταση του Κυριακου Μητσοτάκη που υιοθέτησαν όλες οι χώρες . Πρόταση Τσίπρα να σπάσουν οι πατέντες των εμβολίων ,ακόμα γελάνε οι πέτρες με την χαζομάρα του .o

        • Εισαι θλιβερή περίπτωση… και από τα γραφόμενα σου να κοιτάξεις την καλλιέργεια του χαρακτήρα σου.. ποτέ δεν είναι αργά..

          • Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα μιλάμε για χαρακτήρες . Δεν κατάλαβα από που και ως που θα μιλήσεις εσυ για τον χαρακτήρα μου .? Γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω ?

          • MAZEPSOU RE GALAZOAIMATE ROUSFETOLOGE, PES MAS POU DOULEUEIS ESU KAI TO SOI SOU KAI ZEITE SE BAROS ENTIMWN ANTRWPWN POU DEN AGAPISANE THN ROUFIANIA!

    • Την πέταξες την ουρδα σου δεν άντεξες ε;
      Όταν γίνεται τηλεργασια λόγω κόβιντ και ο άλλος εργάζεται στο σπίτι δεν κάθεται δηλαδή; Και παίρνει το 500αρι τέλος του μήνα στα έτοιμα χωρίς κόπο;

      Ανακαλύψατε ξαφνικά τον τροχό εσείς με τους συνδικαλιστές αχαχαχαχ Αη καλά!

      • Δεν βαρέθηκες να απαντάς σε κάθε σχόλιο ???? Γιώργο ζητά από την Κουμουνδουρου να σου κόψει μισθό .Το αξίζεις !!!! Γιατί πραγματικά πιστεύεις στις βλακείες που γράφεις και δεν γράφεις μόνο για να γράφεις .Όμως μην εκνευρίζεσαι και μας πάθεις κάτι .Είσαι και σπάνιο κομμάτι .

      • Ναι Γιώργο μου !!!! Εγώ πάντως όταν εργάστηκα εξ αποστάσεως από το σπίτι κουράστηκα περισσότερο από ότι στο δια ζώσης . Μάλλον εσυ καθοσουσουν και πληρωνόσουν . Επίσης εξήγησε μου πως μπορεί ένας γιατρός ή νοσηλευτής να εργαστεί εξ αποστάσεως ? Θα τους κοιτά από την κάμερα και θα τους ξεματιάζει ?
        Γιώργο γιατί ο Τσιπρας δεν ζητά εκλογές ? Θα κερδίσει σίγουρα
        ????

  • Υπέρ τού εμβολίου κατά τής υποχρεωτικότητας…….δεν μπορείς να υποχρεώνεις κάποιον να βάλει στον σώμα του οτιδήποτε αν έχει κάποιο λόγο να μην το κάνει….

    • Τον απομακρύνεις σε άλλο πόστο για να μη κινδυνεύει η υγεία του παιδιού μου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν φταίει σε τίποτα. Μιλάμε ότι με την απόφαση του κινδυνεύουν ζωές. Είναι δύσκολο επάγγελμα και θέλει υπευθυνότητα.

        • Τι να απαντήσω σε εσένα τώρα, βαριέμαι πραγματικά να στα ξαναπώ. Έτσι κι αλλιώς χαμένα θα πάνε, όπως κατάλαβα δεν τα παίρνεις εύκολα.

        • Το ποιός δεν καταλαβαίνει το βλέπω, ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά εμβολιασμενου και μη. Την πενικιλίνη την έχεις ακούσει;

  • Είναι δυνατόν μιλάει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων για σωστή ενημέρωση από την πολιτεία, δηλαδή αυτοί οι υπάλληλοι τόσο καιρό που γίνεται (πόλεμος), που είναι … Δεν είναι στην μάχη, ή δεν γίνεται πόλεμος και τα κρούσματα και οι θάνατοι είναι μουφα ή μας δουλεύουν οι ” συνάδερφοι” και απλά πληρώνονται , πάντως δεν δουλεύουν. Θέλω να δώ όταν κάποιος άρρωστος κολλήσει covit 19 από κάποιον ανεμβολιαστο συνάδερφο, ποιός θα πάρει την ευθύνη ….η πολιτεία για την ενημέρωση… Μην κάνετε δηλώσεις μένουν !!!!

  • Οι περισσοτεροι εδω δεν καταλάβατε οτι το εμβόλιο είναι μονο για να την περασεις πιο ήπια εσυ , και οχι για να μην κολλας ή μεταφερεις..
    Δεν συμβαλει στην ανοσια της αγελης άρα και δεν εχει διαφορα αν είσαι ή δεν είσαι εμβολιασμενος στο να το μεταδωσεις ΄η οχι.. μη μπαίνετε στα τρυπακια του Κουλη και του Αδωνη στον διαχωρισμο και τηρητε τα μετρα προστασιας…. ΝΑΙ στον εμβολιασμο άλλα όχι στην υποχρεωτικοτητα, ο καθενας ειναι διαφορετικος και κανεις δεν γνωριζει γιατι ο καθενας δεν κανει το εμβολιο…!!

    • Διαφορετικός να είσαι στο σπίτι σου ,όχι στο χώρο εργασίας που έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που μπορεί να αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

    • Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος αν δεν το έχετε καταλάβει.Αλλα οι Έλληνες είναι μόνο για χορούς και πανηγύρια και ψευτομαγκιες.Η δημόσια υγεία είναι αγαθο και όλοι πρέπει να τη σεβόμαστε.

      • Ωραια πες μου τι προσφερει ο εμβολιασμος για το κοινο καλο σε σχεση με την εργασια.
        Αν λειτουργει στο να το περνας πιο ανωδυνα εχει να κανει με τη ατομικη σου υγεια και με την μεγαλυτερη ζητηση στις μεθ. Οσο για οτι το μεταδιδεις και εσυ και ιδιως χωρις να κανεις ενα τεστ ή καποιον ελεγχο μου φαινεται πως εισαι ποιο επικυνδυνος γα τη δημοσια υγεια!
        Αλλα εγω δε σου λεω γιατι το εκανες , εσυ ασχολεισε με εμενα …?

  • Άντε ρε Ντεντη παίξε παραπέρα ,κάτι μας είπες τώρα να εμβολιαστουν υποχρεωτικα εκτός από αυτους που έχουν πρόβλημα ,οι άλλοι να κάνουν κάποια άλλη δουλειά που δεν θα τους ζητούν εμβόλια .αυτά που λες είναι μικροσυνδικαλιστικες εξυπνάδες .

  • Ντέντη δεν μας τα λες καλά, δεν είναι όλα ψήφοι. Έχεις να κάνεις με δημόσια υγεία και ανθρώπινες ζωές.Άντι να είσαι υπέρ του εμβολιασμού,είσαι υπέρ των ανεμβολίαστων για να να μην έχουν κυρώσεις στην υπηρεσία τους.Θέατρο του παραλόγου.Να μην στηρίζουν τη δημοσια υγεία οι υγειονομικοί. Ανέκδοτο για γέλια.

  • Αυτος είναι ο συνδικαλισμος θα τους στηρίξει ο πρόεδρος είναι αδιανόητο να υπάρχουν ανεμβολιαστοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

  • Αντε τωρα να δωσεις στον καθε σρνητη να καταλαβει οτι ο αντικειμενικος σκοπος του εμβολιου ειναι να ριξει το ιικο φορτιο του SARS COVID 2 στα επιπεδα της απλγς γριπης.Προφανως και δεν προκειται να εξαφανισθει ο ιος.Προφανως και θα εξακολουθει να μεταδιδεται ακομα και απο τους εμβολιασμενους.Ο σκοπος ομως ειναι να επιτευχθει ελαφρια ή και καθολου νοσηση.Αυτο επιτυγχανουν τα εμβολια γενικως……αλλα που να καταλαβει ο ελληναρας ο συνομωσιολογος….

  • Ο.Κ. Εδώθε με τους ζωντανούς, κι εκείθε με τον Χάρο, που λέει και ο Ποιητής. Τελικά κάντε όλοι ότι θέλετε, κι ο Θεός ας βάλει το Χέρι Του.

  • Το κράτος φταίει που δεν μσς έπεισε να εμβολιαστούμε. Ασε που δίνει 150€ μόνο στους νέους

    Θεέ μου, τι ακούνε τα αυτάκια μας

    Δώστε και στον συνδικαλιστή τηε υγείας(!!!) 200€ μήπως και πειστεί για το κοινωνικά αυτονόητο

    Εργαζόμενος ανεμβολίαστος σε νοσοκομείο είναι επικίνδυνος!

  • Τα νοσοκομεία δεν είναι κανενός Ντεντη και κανενός συνδικαλιστη κομματικοδιαιτου και κρατικοδίαιτου…..κουμάντο στα νοσοκομεία,κάνει η πολιτεία και όχι ο κάθε συνδικαλιστής!εκτος και αν ο Ντεντης σπούδασε εκτός των άλλων και λοιμοξιολογια και επιδημιολογία!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.