kozan.gr: Έπεσε μεγάλο κομμάτι δέντρου στο παρκάκι του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

14 Αυγούστου 2021
00:22

 

Έπεσε μεγάλο κομμάτι δέντρου στο παρκάκι του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Κοζάνης. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα (21:45, βράδυ Σαββάτου 13/8), δεν περνούσε κάποιος κι έτσι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

 

 

 

10 σχόλια

  • Δυατυχως, στο συγκελριμενο παρκακι, οπως και σε αλλα παρκακια στην κοζανη, ταπεεισσοτερα δεντρα ειναι ετοιμα να πεσουν. Μηπως ο δημος πρεπει να μεριμνησει γι’αυτο ή θα περιμενουμε να πεσουν ολα, να εχουμε καποιο θυμα και μετα να γινει κατι;

  • Τα δέντρα στο αλσος του Αι Δημητρη ειναι ολα μεγαλα…Χρειαζεται φυτεμα νεων που θα αντικαταστησουν σε βαθος χρονου τα γηρεοτερα!

  • Είναι επιτακτική ανάγκη να ελεγχθούν όλα τα δέντρα, όπου κι αν βρίσκονται, γιατί τώρα πλέον θα είναι πάρα πολύ συχνά τα απότομα και έντονα καιρικά φαινόμενα λόγω της κλιματικής αλλαγής.
    Το πιο επείγον νομίζω ότι είναι να ελεγχθούν κάποια δέντρα στην αυλή του Αγίου Κωνσταντίνου Κοζάνης (προς την οδό Τριών Δένδρων) που γέρνουν επικίδυνα.

  • Ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας εκείνη την ώρα το πάρκο ήτανε γεμάτο παιδάκια εμείς καθόμασταν λίγα μέτρα πιο κάτω και είχε 2 παιδικά πάρτυ πρέπει ο δήμος να κόψει τα κλαδιά που προεξέχουν γιατι ολλα αυτά τα δέντρα έχουν σαπίσει και ειδικά τώρα με την ξηρασία και της μεγάλες θερμοκρασίες που έχει

  • Παντού και με το παραμικρό πέφτουν. Έχουν πλέον κοντά στα 60 χρόνια, αν όχι παραπάνω, που φυτευτικαν. Πριν δύο βδομάδες έπεσε ένα πάνω στην περίφραξη στο σπίτι μου κάνοντας αρκετή ζημιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.