kozan.gr: Κυριακή 15 Αυγούστου: 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 16 στην Π.Ε. Φλώρινας, 3 στην Π.Ε. Γρεβενών, 1 στην Π.Ε. Καστοριάς – 1888 συνολικά στην χώρα

15 Αυγούστου 2021
17:37

 

Κυριακή 15 Αυγούστου: 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 16 στην Π.Ε. Φλώρινας, 3 στην Π.Ε. Γρεβενών, 1 στην Π.Ε. Καστοριάς – 1888 συνολικά στην χώρα.

 

7 σχόλια

  • Το σημερινό πρωτοσέλιδο του Χίου τα λέει όλα για την πραγματική κατάσταση στη χώρα! Ποτέ ξανά δεν υπήρξε ελληνας πρωθυπουργός που να καθυβρίζεται από το 60% των ελλήνων! Κι εσείς στα σάιτ παριστάνετε (και μας περάτε κι εμάς) τους εξωγήινους γιατί σας πλήρωσε για να λέτε τα δικά του!Εγώ σαν δεξιός έχω αηδιάσει

    • ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ (1996)ΕΒΕΡΤ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ!

      • Δεν φλερταρει…πλεον το εχει σπασει το ρεκορ και του 96 και του ”βρωμικου” 89 του πατερα του του αποστατη. Μητσοτακηδες και καλο ουδεποτε υπηρξε στην χωρα οποτε ειχαν το τιμονι στα χερια αυτο ειναι γνωστο. Οσο για το οτι δεν υπαρχει αντιπολιτευση οπως λες μια χαρα υπαρχει αλλα οταν υπαρχουν οι Λιστες Πετσα που πεφτει το μπαγιοκο χοντρο και η μονη γνωμη που ακουγεται ειναι της μπλε κομματικης γραμμης και μαλιστα με ευρεια προπαγανδα πως ολα τα εχει κανει δηθεν τελεια ειναι λογικο ο κοσμακις να μην μαθαινει η να την μαθαινει δυσκολα την αλλη πλευρα.

        Υ.Γ. Τα 4 χρονια των Τσιπροκαμμενων με τα 40+ των Μητσοτακεων και των Σαμαροβενιζελων δεν συγκρινονται με τιποτα. Κι απο κοντα σιγονταριζε και το ”αδελφακι” με τον πρασσινο τον ηλιο που μετα την μετα-Ανδρεα εποχη των Σημιτοσκυλων αποδειχτηκε οτι ειναι οι μεγαλυτεροι καταστροφεις του τοπου.

    • Μπερδεύεσαι άλλο δεξιος άλλο φασίστας . Για να επικαλείσαι τον Χίο δεν νομίζω να ανηκεις στην κεντροδεξιά παράταξη που ονομάζεται ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      • ποια αυτη που εχει μαζεψει τα ορφανα του πασοκ και κυβερναει φασιστικα; οταν γινουν εκλογες με μαυρο δακρυ θα κλαιτε!

  • ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΣΤΕΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ,ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ,ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ

    • Μην λες τετοια φιλε μου θα σε πουν ψεκασμενο και εσενα. Αστους να πιστευουν στα παραμυθια της Χαλιμας και στον Αη Βασιλη αμα λαχει..
      εδω υπαρχει κοσμος που πιστευει πως κανωντας το εμβολιο μετα θα τον αφησουν να κυκλοφορει εξω χωρις μασκα να μπαινοβγαινει παντου ανετα και θα νιωθει οτι ειναι ατρωτος…
      τι να πει κανεις η βλακεια ειναι ανικητη.

      Οποιος παει κοντρα στην μπλε κομματικη γραμμη ειδικα στο θεμα του κορονοιου ειναι ψεκασμενος και αρνητης η νεα μοδα αυτη ειναι πια δυστυχως!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.