Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης αποχαιρέτησαν με θλίψη τη συντρόφισσα Αγνή- Άννα Κρομλίδου, που “έφυγε” χθες (14/8) από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

15 Αυγούστου 2021
21:50
Κανένα σχόλιο

 

Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης αποχαιρέτησαν με θλίψη τη συντρόφισα Αγνή- Άννα Κρομλίδου, που “έφυγε” χθες (14/8) από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

΄Ηταν παιδί των πολιτικών προσφύγων και αξιωματικών του ΔΣΕ, Γιάννη Παχή και Ελένης Κατσή, που επαναπατρίστηκαν το 1983 . Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην πρώην ΕΣΔΔ πολιτικός μηχανικός ενώ εργαζόταν, ως προϊσταμένη του Τμήματος Μελετών , στη ΔΕΥΑ Κοζάνης.

Μέσα από την ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης της οποίας ήταν μέλος , υπερασπιζόταν το σοσιαλισμό που έζησε. Αγωνίστηκε με τις δυνάμεις που είχε για μια κοινωνία δίχως πολέμους, φτώχεια και εκμετάλλευση, για μια κοινωνία σοσιαλιστική – κομμουνιστική.

Το ΚΚΕ εκφράζει στο σύζηγό της Παναγιώτη στις δύο κόρες της και σε όλους τους οικείους της, τα θερμά συλλυπητήρια.

15/8/2021

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.