Νέα εκδήλωση, την Τετάρτη 18/8, στην κεντρική πλατεΊα της Πτολεμαιδας, ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου

17 Αυγούστου 2021
15:52

 

Προσκαλούμε όλους τους υγειώς σκεπτόμενους πολίτες της πόλης μας στην εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 18-8-2021 στην κεντρική πλατεΊα της Πτολεμαιδας

και ώρα 8.30μμ ,για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου ,τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων μας που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν εξαιτίας της ολομέτωπης επίθεσης των νεοταξιτών.Ζούμε την απόλυτη παράνοια ,μια ζοφερή πραγματικότητα που πάση θυσια πρέπει να την ανατρέψουμε ,λέγοντας οχι στις σειρήνες και στους εκβιαστές της, που μας καλούν να αυτοκτονήσουμε εξασκώντας μας καθημερινή πίεση.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν όλοι εμείς οι απλοί πολίτες με ταχύτητα, αποφασιστικότητα ,θυσιαστικό πνεύμα όπως τους ήρωες του 1821 μέχρι να καταφέρουμε την τελική νίκη! Ναι θα τους νικήσουμε γιατί το θέλει ο θεός να τους νικήσουμε!!! Για να ζήσει και να πορευτεί προς το φως του η ανθρωπότητα απορρίπτοντας καθε σκοτάδι ατομικό και συλλογικό.Η επιλογή αυτή ανήκει στον κάθε άνθρωπο προσωπικά ,επειδή ο θεός υπέγραψε για άλλη μια φορά την ελευθερία της Ελλάδας μας και δεν θα πάρει πίσω την υπογραφή του!!!

Επιτέλους Ελληνάρα του καναπέ ,του πληκτρολογίου,του φραπέ και του ωχαδερφισμού με δικαιολογίες του τύπου τι μπορώ να κάνω μάνος μου?Εσυ μόνος σου μπορείς να ξεσηκώσεις και τους άλλους μόνους και να γίνουμε ένας συμπαγής τοίχος αντίδρασης στην γενοκτονία που πάει να συντελέσει ο ηγέτης σου που με την ψήφο σου τον έφερες στην εξουσία. Εσυ μόνο Ελληνα μπορείς γιατί έχεις στο DNA σου την ελευθερία!!!

Ομάδα πολιτων Εορδαιας

56 σχόλια

      • Σε μια δημοκρατία εχουν δικαιωμα αποψης και λογου ολοι. Στο συννεφακι του Μητσοτακη μαλλον δεν σας το εμαθαν αυτο
        δεν πειραζει θα μπαινεις καθε μερα τοτε εδω να βλεπεις και την αλλη αποψη μεχρι να σοβαρευτεις και να μαθεις οτι το νομισμα εχει δυο οψεις παντα!

        • Δεν κατάλαβες, βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Ο σκοπός του κινήματος είναι να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου και συγκρίνουν τον ευατό τους με τους επαναστάτες του 21. Αύριο το κίνημα θα γίνει αντιεμβολιαστικό όπως έγινε όλες τις άλλες φορες και όχι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου. Θα ακούσουμε ατάκες του τύπου ‘οι εμβολιασμένοι κολλάνε’ ‘οι εμβολιασμένοι πεθαινουν σωρηδόν από τις παρενέργειες’ ‘κανεις δεν μας αποζημειώνει σε περίπτωση παρενεργειων’ ενώ την ίδια ώρα θα δεις άτομα να είνα με ένα τσιγάρο στο χέρι και στο σπίτι τους να καταπίνουν ντεπον και χάπια σαν καραμέλες, με τις διπλάσιες παρενέργειες από τα ίδια τα εμβόλια. Το έργο το έχουμε δει. Δεν έχω καμία πολιτική θέση, ούτε με τον Κούλη ούτε με κανέναν.

        • Σε επιστημονικά θέματα και σοβαρά θέματα υγείας δε χωρούν πανηγυρτζήδικες απόψεις από κομπογιανίττες του facebook!

          • Όταν υπάρχουν επειχηρηματα ακράδαντα που στέκονται ναι , όταν υπάρχει η κοροϊδία τύπου δεν σου επιβάλλω κάτι απλά αν δεν το κάνεις επειδή το λέω εγώ ενώ παράλληλα 2 χρόνια σχεδόν εγώ δεν έκανα τίποτα για να μειώσω την διασπορά τότε αυτό λέγεται φασισμός και θράσος χειριστης μορφής κιόλας.
            Το εν-δυο βήμα προσταγης μας τελείωσε.
            Αποφάσεις όπως η συγκεκριμένη που αφορά καθαρά τον κάθε πολίτη αν θα το κάνει η όχι , θα ισχύει αυτό για τώρα και για πάντα. Αλλιώς όταν φιμωνεις και την άλλη πλευρά και αφαιρεις το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης τότε αποδεικνύεται ότι εκτός από φασιστακος κρύβεις κι άλλα που δεν θέλεις να μάθει ο κόσμος.

    • Ναι γιατι που ειναι το λαθος? Δε καταλαβα…
      υγειως σκεπτομενοι πολιτες ειναι μονο οι ψηφοφοροι του Μητσοτακη ασουμε? και οσοι λυσσανε για την βελονα? Η αλλη αποψη/γνωμη δεν πρεπει να ακουγεται? Οποιος διαφωνει δηλαδη με το μπλε τσιρκο δεν ειναι σκεπτομενος και υγιης?

    • Με τις ανοησιες του Κουλη και της αχρηστης και επικινδυνης παρειτσας του ειχαμε καραντινα συνολικα 11 μηνες ως τωρα 2 η περσινη και αλλους 9 τον χειμωνα που μας περασε δεν σου εφτασε? θες κι αλλη? θα την εχεις οταν ανοιξουν τα σχολεια maximum μην αγχωνεσαι και παλι θα ακουμε τις ιδιες μπαρουφες με περσι οτι σωζουν ζωες ενω θα μας εχουν κανει για αλλη μια χρονια Μπεργκαμο.

  • Ο Θεός γράφεται με ΚΕΦΑΛΑΊΟ Θεός.. όχι με μικρό όπως το γράφετε εσείς…
    “Ναι θα τους νικήσουμε γιατί το θέλει ο θεός να τους νικήσουμε!!!”.
    Υστερόγραφο 1: Ένας Χριστιανός πότε δεν θα το έγραφε με μικρό.
    Υστερόγραφο 2:Για να καταλαβαίνουμε και ποιοι είστε..

  • Γιατι δεν έρχεται ένα από εκείνα τα ελικόπτερα για τις φωτιές να τους ραντισει με το εμβόλιο όπως θα είναι μαζεμένοι;
    Το ίδιο να γίνει και στην Κοζανη εννοειται απλά με λίγο πιο αυξημένη δόση φαρμάκου λόγω Σουρδιας…

  • Το χειμώνα θα πίνουμε τον καφέ μας μέσα στις ζεστές καφετέριες και οι ψεκασμένοι θα μας κοιτάτε από τη βιτρίνα…

    • Mόλις μπει ο οκτωβρης, πρωτη και καλυτερη στο λοκνταουν η κοζανη. Θα περασουμε ομορφα και φετος..! Και περυσι το Koulis τα ιδια ελεγε, μη ξεχναμε..

    • Αχαχαχαχαχα καλο το ανεκδοτακι σου το αλλο με τον Τοτο το ξερεις? Πρεπει να πιστευεις ακομα κοτζαμ αντρας μεχρι εκει πανω και στον Αη Βασιλη ε? αχαχα
      λες τωρα εσυ οτι τον χειμωνα η ακροδεξια Κουλα θα τα εχει ανοιχτα τα μαγαζια για να πας εσυ να πιεις καφε μεσα στη ζεστη επειδη εχεις κανει το εμβολιο και θα νιωθεις και καλα ατρωτος? Οντως τωρα?
      αχαχαχαχαχαχαχα εγινε!
      Και εγω σου λεω οτι η γη ειναι τριγωνη!

  • Τα ψεματα τελειωσαν απο σεπτεμβρη οσοι δεν ειναι εμβολιασμενοι θα δυσκολευτουν στην εργασια τους αλλα και στην ψυχαγωγια τους!!! Αλλα επειδη οι περισσοτεροι ειναι επαναστατες του γλυκου νερου και τα παραγματα ζοριζουν πολυ για αυτους,θα κανουν μια χαρα το εμβολιο και θα πουν και ευχαριστω!!!!

    • Μπα δεν ειμαστε ολοι σανοφαγοι
      εχουμε περασει πολυ πιο δυσκολα για να μας δυσκολεψει ενας μπαρουφας που το παιζει πρωθυπουργος μην πιανεσαι κοροιδο
      το μονο που πετυχαινει με τα διχαστικα του παραληρηματα ειναι να μας πεισμωνει ακομα περισσοτερο και να μας κανει γροθια απο ατσαλι.
      Δεν παιρνει χαμπαρι το αυτακι μας
      εσυ πολυ πιθανον για εναν καφε και ενα καλοκαιρινο μπανιο πηγες και το εκανες αλλα μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια δεν ειμαστε ολοι του ευκολου 😉

      • Εσυ επαναστάτη του πληκτρολογιου εδώ και ένα χρόνο, που κόλλησε η βελόνα στο Μητσοτακη, στην ειρωνεία, στην εξυπνάδα, στην έπαρση, στην κακία μη χαίρεσαι.Ειναι τα πρώτα συμπτώματα της σχιζοφρένειας

  • Οι ψεκασμενοι και οι καπνιστές θα πίνουν έξω καφέ…. Οι μισοί και παραπάνω. Μια χαρά θα περνάμε και παρόλο που μπορώ να μπω μέσα δεν θα τα κάνω γιατί είναι ανιθηκο.Και δεν είμαι καπνιστής. Όχι στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι όλα λάθος… Απορώ πώς δεν το βλέπετε. Τώρα θέλουν να εμβολιαστούν τα 5 ετών παιδιά…αν δεν αντιδράσουν και γι αυτό είμαστε αξιοι της μοίρας μας. Μπράβο σε αυτούς που αντιδρούν!!!

    • Εμβόλιο έκαναν, εκτός αυτών που έχουν προβλήματα υγείας, όλοι αυτοί που είναι βολεμένοι και τα έχουν όλα τακτοποιημένα στην ζωή τους.
      Οπότε γιατί ξαφνιάζεσαι;
      Όλοι αυτοί θέλουν την πάσι θυσία παράταση της βολής τους και είναι διατεθειμένοι να παραβιάσουν και την λογική σκέψη, γι’ αυτό.
      Δεν τους προβληματίζει που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι θάνατοι – πλην covid – μετά το δεύτερο τρίμηνο και οι σοβαροί άνθρωποι το ψάχνουν εάν οφείλεται στα εμβόλια.

  • 105 κρουσματα σημερα…
    Τολματε και συγκρίνεστε με τους ήρωες του 1821. Ψεκασμενοι πολίτες. Ατομική ευθύνη μηδέν. Πολίτες μόνο με δικαιώματα και χωρίς υποχρεώσεις έπρεπε να υπογράφετε.

  • ειστε για δεσιμο….. δεν εχετε καμια δουλεια με τους ηρωες του ΄21. ηρωες ειχαμε και το ΄41-΄44 που επισης παλεψαν για την ελευθερια της πατριδας στα βουνα αλλα αυτους δεν τους αναφερετε…..αμα δεν θελετε να κανετε το εμβολιο δικαιωμα σας αλλα να αναλαβετε και τις ευθυνες που σας αναλογουν πχ αναστολη εργασιας κλπ,κλπ αιντε……..

  • Τα παιδιά με τα μαύρα έγιναν μακεδονομάχοι, μετά αντιεμβολιαστές και σε 2-3 μήνες σας βλέπω ξανά ρατιστές.

    Κάνει κύκλους η ζωή….

  • Μπράβο ρε κοζαν!
    Δυσκεύομαι να πιστέψω ότι δεν υπήρξε ούτε ένα σχόλιο κατά της υποχρεωτικότητας.
    Ο Πέτσας μεγάλος μάγκας!

  • Στην Ευρώπη, η Ελλάδα, η Γαλλία και η Βρετανία είναι τρεις από τις χώρες που ήδη επιβάλλουν τον εμβολιασμό των επαγγελματιών υγείας. Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες επίσης ζητούν απόδειξη εμβολιασμού, παροχή αρνητικού τεστ ή αποδεικτικά στοιχεία πρόσφατης ίασης από κορωνοϊό από τους ταξιδιώτες.

  • Ρωτηστε και μενα που ημουνα Μεθ τι ωραια που περασα!!!! Απο θαυμα εζησα !!!!! Τα ειδα ολα ομως!!!!! Το μυαλο σας εχει προβλημα σε σας αναφερομαι τους αρνητες εμβολιου ντροπη σας επιπεδο κατω του μηδενος ντροπη!!!!!!!

    • Κάπου στα έχεις μπλέξει τα πράγματα…
      άλλο αρνητές του εμβολίου κι άλλο αρνητές της υποχρεωτικοτητας του εμβολίου. Με το να κολλάς μια ταμπέλα ελαφρά τι καρδία είναι πολύ εύκολο η σκέψη και το ψάξιμο είναι δύσκολα όμως ?

      Μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που είναι όντως αρνητές όπως λες αλλά σίγουρα η πλειοψηφία του κόσμου αντιδρά για την υποχρεωτικοτητα του και όχι για το ίδιο το εμβόλιο. Το τσουβαλιασμα ποτέ δεν έκανε καλό να το θυμάσαι αυτό.

      • Μην παιζετε με τις λεξεις.Δηλ.δεχεστε το εμβολιο σαν ιδεα;ειναι πρακτικο το θεμα.αφου δεν καταλαβαινουν καποιοι την αναγκαιοτητα ενός πραγματος ,τοτε γινεται υποχρεωτικό.Και μη βιαστεις να με πεις ψηφοφορο της Ν.Δ,δεν ειμαι.

    • Υπάρχουν και οι ανόητοι που για ένα φραπέ (ελληναρας βλέπεις κάποιες συνήθειες δεν τις κόβει) πήγαν η θα πάνε να το κάνουν , εν τω μεταξύ εδώ μέσα μας ζαλίζουν κάθε μέρα οι φανφαρολογοι αυτοί κάθε μέρα για το δήθεν καλό της χώρας και τον σεβασμό στους συμπολίτες τους.
      Για πολλά γέλια λέμε.

      Χώρια που πιστεύουν ότι κάνοντας το εμβόλιο μετά θα κυκλοφορήσουν έξω και θα νιώθουν άτρωτοι ούτε μάσκες ούτε αποστάσεις ούτε τίποτα πάλι θα κουνάνε το δάχτυλο και θα λένε μα έκανα το εμβόλιο δεν κινδυνεύω τώρα γιατί να βάλω μάσκα αχαχαχαχ γελάνε και τα τσιμέντα με την πάρτη τους.

  • Η μεταμόρφωση μιας σκουληκαντέρας:

    αρνητής ιού -> “μια γριπούλα είναι” -> κατά της μάσκας -> όχι στα τέστ -> όχι στις τοξικες πατονέτες των τεστ -> όχι στο εμβόλιο

    για τους πιο μερακλήδες κάθε στάδιο συνοδεύεται και από μια μερίδα 5G.

    Σας εύχομαι το τελευταίο στάδιο πάντως να μην είναι ΜΕΘ

  • Ψεκασμένοι όλων των χωρών ενωθείτε
    Φίλοι του κορονοιού, όραν θα αρωστήσετε μή ζητάτε ΜΕΘ, γιατί δεν σας αξίζει
    Ο Μεσαίωναε είναι εδώ!!

  • Ευτυχώς τότε που βγήκε το εμβόλιο της ευλογιάς δεν υπήρχαν οι ψεκασμένοι του φατσοβιβλίου και σώθηκε κόσμος!

  • Μολις μπει ο 8κτωβρης οσοι ειναι ανεμβολιαστοι θα εχουν υποστει και τις συνεπειες των πραξεων τους!!! Πολλοι θα βγουν σε αδειες ανευ αποδοχων,δεν θα μπορουν να πανε σε μια καφετερια,εστιατοριο,μπαρ,κινηματογραφο κτλ κτλ!!! Τα λοκνταουν μας τελειωσαν οσοι ειναι εμβολιασμενοι θα ζουμε πιο κοντα στην κανονικοτητα οι ανεμβολιστοι θα αντιμετωπισουν δυσκολιες,και αυτο οχι μονο στην ελλαδα αλλα σχεδον σε ολη την ευρωπη,τα ψεματα τελειωσαν ο καθενας ας αναλαβει τις ευθυνες των πραξεων του!!!!

  • Σας αξίζουν έπαινοι, οι άλλοι οι πολλοί ας “χαίρονται” την εθελοδουλεία τους !!
    Εμείς γουστάρομε Ελευθερία !! με κάθε τίμημα.

  • Με πρόσχημα το υγειονομικό πρόβλημα εγκαθιδρύεται καθεστώς ανελευθερίας, αλλσ οι εθελόδουλοι αδυνατούν να το κατανοήσουν. !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.