kozan.gr: Τρίτη 17 Αυγούστου: 105 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 33 στην Π.Ε. Φλώρινας, 4 στην Π.Ε. Γρεβενών, 10 στην Π.Ε. Καστοριάς – 4206 συνολικά στην χώρα

17 Αυγούστου 2021
17:33

 

Τρίτη 17 Αυγούστου: 105 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 33 στην Π.Ε. Φλώρινας, 4 στην Π.Ε. Γρεβενών, 10 στην Π.Ε. Καστοριάς – 4206 συνολικά στην χώρα.

 

 

85 σχόλια

  • Δεν είμαι ειδικός, σαν απλός άνθρωπος όμως, με αυτά που βλέπω, ταπεινή μου άποψη είναι πως είναι λογικό να έχουμε τόσα κρούσματα. Κανείς δεν τηρεί τα μέτρα (εκτός από 1-2 “κορόιδα” που και εμβολιαστήκαμε και προσέχουμε). Εγώ βλέπω καφετέριες με όρθιους πελάτες, με αυτοκόλλητο covid free αλλά χωρίς να κάνουν έλεγχο στην είσοδο. Άτομα που δουλεύουν πόρτα δεν έχουν καν στο χέρι κινητό για το app ελέγχου. Και όταν μπαίνω στον εσωτερικό χώρο καταστήματος με μάσκα μέχρι να καθίσω σε τραπέζι, με κοιτάνε περίεργα.
    Σε γνωστά καφέ της πόλης, όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Το ίδιο και η αστυνομία που βρίσκεται στην πλατεία, βλέπει άτομα να μπαίνουν σε εσωτερικούς χώρους χωρίς μάσκες και δεν κάνει ούτε μία σύσταση.
    Τέλος, υποθέτω πως στα κρούσματα είναι και πολλά παιδιά από κατασκηνώσεις.

    • Κορόιδο δεν ειναι κανεις ουτε αν το εκανες ειετε οχι ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος. Αν ανοιξεις την τηλεοραση ή καποιο γνωστο σαιτ στο ιντερνετ θα δεις οτι και εμβολιασμενος να εισαι μεταδιδεις τον ιο. Αρα αυτο που λες μπορει και να ισχυει αλλα μπορει και οχι. Το να ηταν πχ ολοι εμβολιασμενοι μεσα στην καφετερια και ενας να εχει τον ιο θα κανει την κλασικη μεταδοση .Δε διαφωνω που δεν υπαρχουν ελεγχοι αλλα πιστευω το θεμα μας ειναι οτι μεταδιδουν τον ιο και οι μεν και οι δεν. Απλα νοσουνε πιο ελαφρια οι εμβολιασμενοι , αυτη ειναι η μοναδικη διαφορα. Ας μας αναφερουν ποσα απο αυτα τα κρουσματα ειναι εμβολιασμενοι και ποσα μη . Αλλα εκει θα σου αναφερουν το προσωπικο απορρητο ενω οταν πχ εγω εχω εμβολιασθει και με το κινητο με σκαναρουν για να μπω σε ενα μαγαζι εκει ολα τα στοιχεια μου στην φορα . Μη διχαζεστε!!!!! αυτο προσπαθουν να μας κανουν ενω αυτοι τρωνε του αγλεωρα στις διακοπες και δηθεν παθαινουν εγκεφαλικα επεισοδια . Εκλογες ερχονται !!!

    • Μόνο στην Κοζάνη γίνονται αυτά που λέτε; Μην είστε αφελείς.Οι Θεσπρωτοί, καλοκαιριατικα, προσέχουν και έχουν ελάχιστα κρούσματα,;

    • Αυτό το “και εμβολιαστηκαμε και προσέχουμε” με ξεπερνάει. Αλλος ένας ευπιστος ψεκ που νομίζει ότι επειδή έκανε το εμβόλιο, έχει σωθεί η ζωή του και δεν πρόκειται να τον βρει κανένα κακο. Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει από εσάς τους εμβολιασμενους είναι ότι γίνατε αθάνατοι μετά το εμβόλιο.

        • Μη μας το λες και τρομαζουμε τωρα
          αχαχαχαχαχα κοροιδο αν νομιζεις οτι επειδη δεν θα πινουμε καφε μεσα στο μαγαζι επειδη ετσι αποφασισε ο διχαστικος μπαρουφας της Παρνηθας θα μας κανει να παμε να εμβολιαστουμε γυρνα πλευρο να δεις κι αλλα ονειρα! Αντε γεια!
          3 κι ο κουκος στα μαγαζια θα ειναι και καποια στιγμη η που θα το παρει πισω η θα κλεισουν τα μαγαζια απ την οικονομικη καταστροφη που προκαλεσαν οι ψευτουληδες που ψηφισες!

  • Θα ρωτήσει κανένας δημοσιογράφος ΠΟΥ, σε ΠΟΙΑ δομή βρέθηκαν τόσα κρούσματα; Γιατί δεν υπογράφει κάποιος για την ύπαρξη αυτών των κρουσμάτων; Θυμίζω GREEK STATISTICS.

    Εσείς οι δημοσιογράφοι κλείστε το το μαγαζί αν δεν κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. ΜΟΝΟ για ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ είστε ικανοί.

  • Σύμφωνα με τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), μεταξύ 10 και 30% των ατόμων που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό αντιμετωπίζουν μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας (κόπωση, κεφαλαλγία, αποπροσανατολισμό, ιλλίγγους, μόνιμη απώλεια όσφρησης, απώλεια μνήμης κτλ).Το χειρότερο όμως είναι πως οι ειδικοί ανησυχούν ότι ένα υποσύνολο αυτών των πρώην ασθενών με μακροχρόνιο COVID μπορεί να μην αναρρώσει ποτέ. Παρά τον εμβολιασμό των πιο συνειδητοποιημένων και των πιο αποφασισμένων, η διασπορά της παραλλαγής Δέλτα έχει αρχίσει να μεταφέρεται στα νοσοκομεία και στη χώρα μας. Εμβολιαστείτε όσο είναι καιρός, προφύλλαχτειτε όσο μπορείτε, δεν είναι απλό το θέμα.

    • Μην ξεχνάς ότι, δυστυχώς, αυτά πού αναφέρεις παραπάνω, θα τα υποστούν ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι!!!
      Τήρηση μέτρων πάνω απ όλα και μην τρώτε τα νύχια σας!!!!

      • Επίσης, διάβασε κι αυτό που ισχύει και για εμβολιασμένους και για ανεμβολίαστους!!

        Οι έρευνες δείχνουν ότι οι παράμετροι της ποιότητας σπέρματος φαίνεται να επηρεάζονται αρνητικά μεταξύ ανδρών ασθενών με επιβεβαιωμένη COVID-19 σε σύγκριση με τους υγιείς, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, και συσχετίζονται με σημαντικές διαταραχές στον όγκο του σπέρματος, τη συγκέντρωση, τον αριθμό, την κινητικότητα και τη μορφολογία των σπερματοζωαρίων, του σπέρματος και του αριθμού των σπερματοζωαρίων.

        Δρ. Παράσχος, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, Ειδικός Γονιμότητας, Ενδοσκοπικός Χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EmBIO.

        • Κύριε Σαββόπουλε, δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε αναπαραγωγή ηλικία που κόλλησε από τις αρχές αυτου του εφιάλτη ήταν ανεμβολίαστοι!
          Τώρα για τους εμβολιασμένους θα μπορούσα να σε παραπέμπσω στις μελέτες εάν το επιθυμείς. (Αγγλικά)

  • Κατά τα άλλα όμως δεν φταίει ο τουρισμός. Μιλάμε ότι όσα νέα παιδιά επιστρέφουν από νησιά είναι θετικά, τι να λέμε τώρα.

    • Επίσης, διάβασε κι αυτό που ισχύει και για εμβολιασμένους και για ανεμβολίαστους!!

      Οι έρευνες δείχνουν ότι οι παράμετροι της ποιότητας σπέρματος φαίνεται να επηρεάζονται αρνητικά μεταξύ ανδρών ασθενών με επιβεβαιωμένη COVID-19 σε σύγκριση με τους υγιείς, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, και συσχετίζονται με σημαντικές διαταραχές στον όγκο του σπέρματος, τη συγκέντρωση, τον αριθμό, την κινητικότητα και τη μορφολογία των σπερματοζωαρίων, του σπέρματος και του αριθμού των σπερματοζωαρίων.

      Δρ. Παράσχος, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, Ειδικός Γονιμότητας, Ενδοσκοπικός Χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EmBIO.

  • Που τα βρήκατε ρε τα 104 κάνατε τεστ και στα γατιά ;;;; Μας δουλεύετε ότι γραμμή σας δίνουν εσείς πίστα και υπάκουα ακολουθείτε για πείτε πού είναι όλοι αυτοί που κάνουν τεστ ;;; Το δούλεμα συνεχίζεται κανονικοτατα !!!!

  • Ονοματήστε επιτέλους τα χωριά και τους χώρους δουλειάς που έχέχουμε ουν τα κρούσματα μαλιασε η γλώσσα μας να το λέμε .από κει και πέρα εμείς ξέρουμε να απομονώνουμε και να προσέχουμε .κάντε κάτι άλλο επιτέλους διαφορετικό απ’ ότι κάνετε .κασαπιδη και δήμαρχοι κουνηθείτε κοιμαστε σ όλα τα θέματα

  • Την ανάγκη να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες ανέδειξε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου(ΠΑΓΝΗ), Γιώργος Χαλκιαδάκης, επισημαίνοντας πως αυτή τη στιγμή όσοι νοσηκεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι όλοι δυστυχώς ανεμβολίαστοι. Μάλιστα, έδωσε ως παράδειγμα τη νοσηλεία μίας ηλικιωμένης 101 έτους, η οποία είναι πλήρως εμβολιασμένη και έχει μια πολύ ελαφρά νόσηση.

    • Προς το παρον 9 μηνες τώρα πληρώνουμε την ανοησία της κλεφτοδεξιας ληστοσυμμορίας της Κουλας.
      Φουσκα ηταν και εσκασε τα (δηθεν) εξυπνα μετρα!

      • Δεν βαρέθηκες ρε Γιώργο τα ίδια και τα ίδια .Βάλε λίγο την φαντασία σου να δουλέψει . Αν πάλι δεν μπορείς πάρε τηλέφωνο στην Κουμουνδουρου να σου στείλουν υλικό .Όχι τίποτα άλλο σε καταλαβαίνουμε και ποιος είσαι . Γράψε καλύτερα με ονοματεπώνυμο εξάλλου είσαι και παλίκαρος , δεν έχεις να φοβηθείς κανέναν . Για όλα τα γραφόμενα σου έχεις στοιχεία και αποδείξεις . ΗΡΕΜΗΣΕ
        ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

      • Δε νομίζω Αλέξη, άλλες περιοχές που δεν είχαν κρούσματα απέφυγαν τα αυστηρά λοκντάουν. Φυσικά θα κατηγορούσες την κυβέρνηση, είναι το πιο εύκολο για να διώξεις από πάνω σου την ευθύνη. Στην πραγματικότητα την βλακεία μας πληρώνουμε, γιατί όπως βλέπεις καθημερινά, τα μέτρα τηρούνται έλαχιστα εώς καθόλου από τους ανεύθυνους πολίτες.

      • Είσαι ανόητος, άντε να κολλήσεις καμία αφίσα! Εδώ μιλάμε για ζωές και μας πρηζεις για τον Αλέξη και τους άλλους άχρηστους.

  • Μπράβο μας καλά τα πάμε.
    Κατασκηνωσεις, συγκεντρώσεις αντεμβολιαστων, γάμοι, βαπτίσεις χωρίς μάσκα παντού. Καιρός να δούμε και τα αποτελέσματα.

    • Ωραία. Τότε ας απαγορεύσουμε τις κατασκηνωσεις, τους γάμους, τις βαπτίσεις, τις συγκεντρώσεις κι ας κάτσουμε να περιμένουμε το θάνατο μας. Για έναν ιό θα σταματήσουμε να ζούμε και να αναπνέουμε επειδή κάποιοι φοβάστε και τη σκιά σας.

      • Κωνσταντίνα υπάρχουν και συνάνθρωποι μας που έχουν χρόνια πρόβλημα υγείας και έχουν να βγουν από το σπίτι τους πάνω από ένα χρόνο θα τους ζητήσουμε ποτέ συγνώμη για την συμπεριφορά μας αυτή

        • Ο πρωθυπουργός σου που ψήφισες είναι υπεύθυνος για αυτούς τους θανάτους , οπότε ας δώσει αυτός εξηγήσεις στους συγγενείς αυτών των ανθρώπων με τα “έξυπνα μέτρα” του ,με την μη στήριξη των νοσοκομείων , με τις προκλητικές δηλώσεις περί ΜΕΘ και λεωφορείων , με το χαρτζηλικωμα στα κανάλια , και την στοχοποίηση κλάδων. Κι άσε την Κωνσταντίνα και την κάθε Κωνσταντίνα που λέει τα αυτονόητα.
          Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και όσοι είναι μέσα στη μηχανή αυτή που λένε ότι σώζουν ζωές είναι υπεύθυνοι για τα καλά και τα άσχημα και όχι μόνο ο εκάστοτε πολίτης.

          • Ο καθένας με τον πόνο του. Εσύ για χάρη του Αλέξη είσαι ικανός να αντιδράς στα μέτρα κάνοντας κακό στους συνανθρώπους σου. Ας μην ψάχνουμε άλλο την αιτία.

      • Είσαι άξια της μοίρας σου Κωνσταντίνα και φαίνεται ξεκάθαρα τι αξίες σου δώσανε, να περνάς καλά και να διασκεδάζεις αλλά μάθε και να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου γιατί δεν ζεις στην ζούγκλα.

    • Πόσο γελοίοι είστε όσοι λέτε σοβαρά να απαγορευτεί η μουσική. Με τέτοια πρόβατα, μια ζωή στο σκοτάδι θα είναι αυτή η χώρα. Μετά σας φταινε όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο.

      • Σου αλήθεια εισαι ο ορισμός του τοξικού και θρασύ ανθρώπου . Αντί να βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί με τις απόψεις σου πήγαινε να επισκεφτείς κάποιον ειδικό μπορεί να σε βοηθήσει .

      • Βασικά δεν μας φταίνε όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο ( άρα δεν μας φταίνε ούτε εσύ γιατί μάλλον δεν έκανες το εμβόλιο) . Μας φταίει ότι όλοι σας ( κατά του εμβολίου ή αντιεμβολιαστές ή όπως αλλιώς αυτοπροσδιορίζεστε ) δεν έχετε μέτρο . Στο λογισμό σας ότι σας κόβεται μια ελευθερία ή πολλά δικαιώματα λειτουργείτε ανεξέλεγκτα θέλοντας να δείξετε την αντίδραση σας . Δεν σκεφτήκατε ούτε μια στιγμή ότι εκτός από δικαιώματα έχετε και υποχρεώσεις … Δεν με ενοχλεί ότι δεν κάνετε το εμβόλιο ..τα ίδια έκαναν σας εσάς παλαιότερα σε πανδημίες … Με ενοχλεί που δε τηρείτε απλά ένα πράγμα ” μάσκα σε εσωτερικό χώρο ” … Πόσο δύσκολο σας είναι αυτό ; Με την ίδια λογική ένας χειρουργός μπορεί να πει ” αρνούμενος να χειρουργεί με μάσκα ” ότι δεν φοράει … Είναι δικαίωμα του .. το δέχεστε;; Άντε καλό βράδυ
        ..

        • Και εσυ που λογικα το εκανες με τους ομοιδεατες σου οσοι το εκαναν την ιδια γραμμη υπηρετειτε
          πας και το κανεις και μετα εισαι εξω χωρις μασκα και αποστασεις γιατι νομιζεις οτι ξεμπερδεψες με τον ιο και κερδισες την δηθεν ελευθερια σου , ελα ομως που οι τηλεγιατροι που χτιζουν καριερα στα παραθυρα 2 χρονια τωρα σας εχουν πει οτι ακομα και ο πληρως εμβολιασμενως κινδυνευει και να κολλησει και κυριως να μεταδοσει τον ιο. Συνεπως αναθεωρηστε την ουρδα που κανετε πολλοι πληρως εμβολιασμενοι και τηρηστε τα μετρα γιατι το αφηγηματακι οτι οι αλλοι ειναι ψεκασμενοι και εσεις ειστε οι λογικοι δεν υφισταται. Κρατηστε τον διχασμο για παρτη σας!

          • Χρησιμοποιείς λέξεις που πιθανόν να αγνοείς τι σημαίνουν … Όπως λογική … Επεμενεις σε χαρακτηρισμούς όπως ομοϊδεάτες και άλλα τέτοια κοσμικά επίθετα . Κάτι τέτοιοι σαν εσένα είναι αχρείαστροι σε τέτοιες περιόδους , είσαι δικαστικός και εριστικός και μάλλον ένας ακόμα μάγκας του πληκτρολογίου . Πολύ πιθανό να είσαι και φαντασιόπληκτος καθώς εν ολίγοις μας λες ότι όλοι εμείς που τηρούμε τα μέτρα είμαστε τρελοί καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας…όταν και άμα ξυπνήσεις από το κομματικό λήθαργο , ίσως δεις τι συμβαίνει γύρω σου..

  • Στην Ευρώπη, η Ελλάδα, η Γαλλία και η Βρετανία είναι τρεις από τις χώρες που ήδη επιβάλλουν τον εμβολιασμό των επαγγελματιών υγείας. Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες επίσης ζητούν απόδειξη εμβολιασμού, παροχή αρνητικού τεστ ή αποδεικτικά στοιχεία πρόσφατης ίασης από κορωνοϊό από τους ταξιδιώτες.

  • Θα έπρεπε να υπάρχει σοβαρός προβληματισμός πως με πάνω από το 50% εμβολιασμένο, τα πράγματα πάνε πολύ χειρότερα από πέρυσι.
    Θα κλάψουμε γοερά, παρέα, εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστο…

  • αντε και καλο κλεισιμο ολων παλι.τωρα πλεον δεν υπαρχει και χρημα στον κοσμο μετα 2 καραντινες,τα ετοιμα τελειωσαν και ο θεος βοηθος

    • Μόνο αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί θα κάτσουν μέσα φιλαράκι..! Όσοι έχουν εμβολιαστεί μια χαρά θα κυκλοφορούν και θα κάνουν μια σχετικά κανονική ζωή..οι υπόλοιποι ας μείνουν μέσα στη μιζέρια και στη φοβία τους!

  • Μητσοτάκη άμεσα λοκνταουν στην Κοζάνη, στην Μύκονο εκατσες σούζα, στην Ζάκυνθο παλι σούζα. Εδώ Κοζάνη δείξε πυγμή να φανεί πόσο άτεγκτος ηγέτης είσαι.

  • Οππυ κυκλοφορειπολυ χρημα υπαρχουν και πολλα κρουσματα.Δεν υπαρχει σημειο της Ελλαδας που να μην κυκλοφορει για διακοπες καποιος απο την Π.Ε.Κοζανης.

  • Ο/Η Οχι μπραβο σας εκτος απο σωτηρες ειστε και ειδικοι επι των λοιμοξιολογικων θεματων αχαχαχα λέει:

    Στο πλαίσιο των φοβερά εξυπνων μετρων (μπουαχαχαχαχα!)
    κλεινουμε την μουσικη για μια εβδομαδα και τα κρουσματα μηδενιζονται ετσι νουδουληδες?

      • Δεν είναι ανάγκη να ασχολείσαι τότε μαζί μου. Μίλα με τους φωστήρες της κυβέρνησης τσίρκο τότε που επιβάλουν κάτι τέτοιες μπαρουφες περί μουσικής και νομίζουν ότι θα εξαλειφθεί ο ιός.

        Και εσείς έχετε κουράσει με το κουνάτε μια ζωή το δάχτυλο στους άλλους σε πράγματα που πολύ πιθανό πρώτοι εσείς δεν τα εφαρμόζετε αλλά τα ανεχόμαστε. Αν δεν σου αρέσει η δημοκρατία μπορείς να αλλάξεις χώρα και να πας πχ στην μαμά Γερμανία δεν θα λείψεις σε κανέναν πίστεψε με!

        • Κουκουρούκου εκεί που τελειώνει η δική ελευθερία ξεκινάει των άλλων . Αν δεν σου αρέσει υπάρχουν μια χαρά ζούγκλες ακόμα στον πλανήτη Γη..θα μας λείψει βέβαια γιατί ούτε μια μέρα δεν θα αντέξεις στη ζούγκλα … Ακόμα και εκεί σέβονται ο ένας τον άλλο και απ’ όλα υπάρχει ιεραρχία …

        • Το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς αν το κατάλαβες. Κοιμάσε, ξυπνάς με μια ιδέα καρφωμένη στον εγκέφαλο σου, πως θα βρίσεις. Έχεις πάθει εμμονή με την κυβέρνηση και όλους αυτούς που ψήφισαν μητσοτακη. Πες ένα σοβαρό λόγο που ο λαός έπρεπε να ψηφίσει Αλέξη. Σοβαρό όμως…

    • Εγώ λέω να τους αφήσουμε να χορεύουν και να τρίβονται στα μπαρ μπας και δημιουργήσουμε ανοσία των ψεκασμένων γιδιών!

      • Μπράβο λοιμοξιολογε του Κοζαν το βρήκες αυτό θα κάνουμε γιατί ως γνωστόν η κακιά η μουσική μας παρασύρει και μας οδηγεί στην ακολασία αλλιώς δεν θα είχαμε κρούσματα αχαχαχαχ
        Πόσο χρονών είσαι; Σαν να ακούω κάτι θειαδες που λένε χορεύουν και τσιτσιδωνονται εντροπης πράγματα αχαχαχαχ

      • Αυτό θα το αποφασίσω εγώ μόνο κι όχι ο ψεκ της Πάρνηθας με το άχρηστο και επικίνδυνο επιτελείο του. Τα πάμε αυτά , όσο σκληρά μέτρα και διχαστικά αφηγήματα προβάλει το μπλε τσίρκο εμάς τόσο μας ατσαλωνει. Η κακώς εννοούμενη δράση πάντα έχει αντίδραση. Θα πρεπε να στο μάθει αυτό η φυσική από τα μαθητικά χρόνια

    • Έχεις σοβαρό πρόβλημα. Χρησιμοποιείς τη δημόσια υγεία για να κάνεις αντιπολίτευση. Ξεσκεπαστειτε και άλλο εκεί στο στην κουμουνδουρου…

  • Οσοι θελουν να προστατευτουν να πανε να εμβολιαστουν. Εμεις θα πινουμε εξω το καφεδακι μας κατω απο τα μανιταρια και θα αναπνεουμεεεεεεεεε

    • Εντάξει μιλάμε για IQ ραδικιού, εσύ να κάνεις ότι θέλεις δεν ισχύουν για εσένα αυτά που λέμε εδώ, απαλλάσσεσαι λόγο βλακείας!

  • Δεν φταίνε οι ανεμβολιαστοι γιατί και αυτοί που το έκαναν τον Φεβρουάριο χρειάζεται 3 δόση. Δεν προσφέρει την ανοσία που είχε στην αρχή… Μην κινήστε οι εμβολιασμενοι χωρίς μάσκες στα σούπερ μάρκετ και στους κλειστούς χώρους και καμαρωνεται λέγοντας ότι είστε πλήρως εμβολιασμενοι και νομίζεται ότι ο κόσμος σας ανήκει…όλοι έχουμε δικαιώματα…τα νησιά ήταν covid free και όλοι ήταν εμβολιασμενοι ή με test… Γιατί γίνεται χαμός απορώ… Κάτι δεν πάει καλά… Δεν κατά πατάς την ελευθερία κανενός όταν ελέγχεις τι θα κάνεις στο σώμα σου. Οι υγιειονομικοι από ήρωες που ήταν πέρσι έγιναν άνεργοι και ανεύθυνοι φέτος. Οι ίδιοι άνθρωποι που πάλευαν για την ζωή όλων χωρίς μέσα. Ούτε γάντια δεν είχαν… Τότε δεν μας κολλούσαν τίποτα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.