Σχόλιο αναγνώστη: “Τα νερά να τρέχουν”

17 Αυγούστου 2021
23:20

 

Στο παρκάκι μπροστά από την είσοδο στο  σιδηροδρομικό σταθμό , έπιασε πρασινάδα κάτω στα πλακάκια. Υπάρχει τόσες μέρες αυτή η κατάσταση με τα νερά να τρέχουν.

 

4 σχόλια

  • Όπως επισης και στα μνηματα στον Αγιο Γεωργιο οι βρυσες τρεχουν ασταματητα εδω και καιρο,ανεβαινοντας απο την κατω εισοδο αριστερα.Φυσικα ο πολιτες πληρωνει το 80% προσαυξηση.Ουδεις νοιαστηκε ολο το καλοκαιρι

  • Μην τους ενοχλείτε εκεί στο Δήμο και στην ΔΕΥΑΚ είναι σε άδειες και σε εκ περιτροπής εργασία. Πήγα στην ΔΕΥΑΚ για υπόθεσή μου και μου είπαν να ξαναπάω αρχές Σεπτεμβρίου γιατί ο υπεύθυνος της υπόθεσής μου είναι σε άδεια και το πρόβλημα παραμένει. Βλέπετε μονοπώλιο η ΔΕΥΑΚ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.