kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων σε Κοζάνη & Φλώρινα: “Πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί μέχρι ωσότου καταφέρει η επιστήμη, είτε μέσω του εμβολιασμού είτε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μέσω του φαρμάκου που όλοι περιμένουμε για να μπορέσουν να σταματήσουν αυτή την εξάπλωση” (Bίντεο)

18 Αυγούστου 2021
14:12

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων σε Κοζάνη & Φλώρινα δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο West Channel: “Πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί μέχρι ωσότου καταφέρει η επιστήμη, είτε μέσω του εμβολιασμού είτε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μέσω του φαρμάκου που όλοι περιμένουμε για να μπορέσουν να σταματήσουν αυτή την εξάπλωση”.

37 σχόλια

  • Δηλαδή προτιμά περισσότερο να αρρωσταίνει ο κόσμος βαριά και μετά να τους δίνουν το φάρμακο για να θεραπευτούν, αντί να προστατεύονται με τον εμβολιασμό; Ούτε ποντιακό ανέκδοτο!!!!

    • Και ποιος σου είπε πως προστατεύονται με τον εμβολιασμό; Είτε εμβολιαστείς είτε όχι (περίπου) το ίδιο ιικό φορτίο θα έχεις, αν κολλήσεις. Το δημοσίευσε το Υπουργείο Υγείας της Βρετανίας. Οπότε πρόσεχε να μην κολλήσεις!

      • Αλήθεια ??? Για αυτο το 90 % αυτών που νοσηλεύονται είναι ανεμβολιαστοι . Για αυτο το 99% των ασθενών που βρίσκονται στις εντατικές είναι ανεμβολιαστοι . Κατά τα αλλά το εμβόλιο δεν προστατεύει . Οποίος είναι ανεμβολιαστος και νοσεί να πληρώνει από την τσέπη του τα νοσήλεια .

        • ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝΕ….

          • Στο ΓΝ Κοζάνης νοσηλεύονται 32 άτομα και οι 32 είναι ανεμβολιαστοι .
            Καληνύχτα !!!

        • Το σύστημα υγείας το πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες!!!
          Με ότι αυτό συνεπάγεται, στο πως δηλαδή επιλέγουν ατομικά να το χρησιμοποιούν!!!
          ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;

          • Σώπα ρε μεγάλε ενώ οι πλειοψηφία που έχουμε κάνει το εμβόλιο δεν πληρώνουμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ? Ζεις σε μια οργανωμένη κοινωνία και πέρα από δικαιώματα έχεις και υποχρεώσεις . Η βασικότερη υποχρέωση σου είναι να λειτουργείς ως πολίτης και όχι ως άτομο . Αν δεν κατάλαβες τι εννοώ να κοιτάς το γενικό καλό και όχι τον πωπό σου .

  • Όπως είναι γνωστό ευρως στην ιατρική επιστήμη,το φάρμακο αντιμετωπίζει τη νόσηση και όχι την πανδημία.Οι εμβολιασμοί και τα μέτρα προστασίας,εξαλείφουν,η ελαχιστοποιούν τα επιδημικα νοσήματα.Σε κάθε περίπτωση και η ύπαρξη εστιασμενου φαρμάκου στην αντιμετώπιση της νόσου, είναι θετικη εξέλιξη,εάν επιβεβαιωθουν πλήρως οι έρευνες.

  • Εγώ ξέρω ότι στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ο ηγέτης , ο αρχηγός . Τον εμπιστεύτηκαν χιλιάδες . Οι ηγέτες λοιπόν , οι πρώτοι πολίτες σαν τον κ. κασαπιδη πρέπει ν δίνουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο που τον στήριξε οπότε λοιπόν αναμένουμε να εμβολιαστεί κ φυσικά την κάμερα να τον καταγράφει. Όλα τα άλλα είναι σανό για τον κοσμακι

    • Ποια νεοναζιστική υποχρεωτικότητα μωρε. Μας έχετε πρήξει. Δεν χωράει κανένα λογικο επιχείρημα σε σας τους αντιεμβολιαστές, θα περάσουμε έναν ακόμα μαύρο χείμωνα γεμάτο λοκνταουν εξαίτιας σας. Πανελλαδικά ρεζίλι εγινε η πόλη με το σύνθημα δεν είναι όλα κρούσματα, ειστε για γελια και για κλαματα.

  • Ειπε αυτος που δεν κανει το εμβολιο αχαχαχαχαχαχαχαχα
    φατε σανο κερναει ο γιωργης των κηπων ραγιαδες!

    Βρε δωστε του μια εκπομπη αγροτικη κατα προτιμηση να ασχοληθει με την γη το παλουκαρι δεν εχει ιδεα περι πολιτικης δεν το βλεπετε?

  • Έλεος, μιλάει ο ανεμβολίαστος, αν γίνει υποχρεωτικό τι θα κάνει; θα παραιτηθεί και μετά από λίγο καιρό πάλι πίσω όπως έκανε και με τα μνημόνια;

  • Αλλού ζείτε ρε σχολιαστές. Μάθετε τι έργα έγιναν και τι θα γίνει μέχρι το επόμενο έτος στην περιφέρεια και μετά Σχολιάστε. Αριστεροκουμουνια! Κασαπιδη Αμανατιδη μια ζωή ρε κ με τα 2 χέρια. Άνθρωποι που ασχολούνται όλοι μερα και πράττουν έργα για τον τόπο και εσείς ψάχνετε να βρείτε την αντίθετη απο εσάς δήλωση για να σχολιάσετε αρνητικά.

    • Πες και για τα έργα που έγιναν επί επαναστάσεως… Για τους δρόμους.. Ξέρεις εσύ… Τότε που κοιμόσαντε με τα κλειδιά στις πόρτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.