Με αφορμή την σημερινή διαμαρτυρία μερίδας υγειονομικών του ΓΝ Κοζάνης – Δεν μπορείς να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και τα στοιχεία (διότι πολλά ακούστηκαν από τα διαδικτυακά ΜΜΕ) (του Ν. Καραπασιά, B’ Επιμελητή του Ακτινολογικού Τμήματος του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης

18 Αυγούστου 2021
17:19

Με αφορμή την σημερινή διαμαρτυρία μερίδας υγειονομικών του ΓΝ Κοζάνης -νομίζω κατά της υποχρεωτικότητας- για την οποία δυστυχώς δεν ενημερωθήκαμε. Προσωπική άποψη _Άλλο ο αντιεμβολιαστής, άλλο ο διαμαρτυρόμενος κατά της υποχρεωτικότητας, άλλο ο χριστιανός, άλλο ο υποκριτής, άλλο… Βούδας κι άλλο Κούδας και άλλο το βρήκαμε παπά ας θάψουμε 5-6.
Φυσικά και υπάρχει ελευθερία λόγου, φυσικά και άπαντες μπορούν να έχουν άποψη και φυσικά αδιαμφισβήτητο το δικαίωμα επιλογής. Δεν είμαι -φυσικά- κατά οποιουδήποτε θέλει να διαμαρτυρηθεί για ότι θέλει.
Δεν μπορείς ωστόσο να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και τα στοιχεία (διότι πολλά ακούστηκαν από τα διαδικτυακά ΜΜΕ). Όχι άλλο “Άλλα λέει η θεια μου κι άλλα ακούν τ’ αφτιά μου”.
Τα στοιχεία_ΓΝ Κοζάνης:
-Συνολικοί εργαζόμενοι περί τους 530-535. Ανεμβολιαστοι περί τους 85.
-περί τους 105 γιατρούς = 95 με πιστοποιητικό εμβολιασμού + 5 που νόσησαν. Ανεμβολιαστοι περίπου 5.
-περί τους 425 νοσηλευτικό, παραϊατρικό & διοικητικό προσωπικό = 345 με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησαν. Ανεμβολιαστοι περίπου 80.

13 σχόλια

  • Πεστα γιατρε γιατι καποοια μεσα μαζικης διαστρεβλωσης εδωσαν την εντυπωση οπως παρουσιασαν την ειδηση οτι στο νοσοκομειο κοζανης ειναι πολυς κοσμος ανεμβολιαστος

    • Μετά από απειλές και εκβιασμούς μπορεί και το 100% να είναι εμβολιασμένοι έως της 31/8. Και η συμφωνία των Πρεσπών με απειλές και εκβιασμούς Αμερικανών και Γερμανών πέρασε και τώρα βλέπουμε τα οφέλη που αυτή προέβλεπε.

  • Μπραβο κ Καραπασια.Μιλήστε επιτέλους εσείς οι μάχημοι ιατροι που το ζείτε καθημερινά.
    Πολλά ΄΄απολωλά πρόβατα” προσκυνάνε fb και tv σε ένα μπαραζ παραπληροφόρησης!

  • Γιατρέ διόρθωσε τον γραπτό λόγο σου. Το μισό κείμενο είναι παροιμίες.
    Στην ουσία και οι εμβολιασμένοι και κολλούν και μεταδίδουν. Αυτό που γίνεται είναι άτοπο και αδικία.
    Παραδέχεσαι ότι το νοσοκομείο θα δουλέψει(;) με σημαντικά κενά επιπλέον από αυτά που είχε μέχρι τώρα.
    Αυτή η κατάσταση αφορά την ποιότητα της δημόσιας υγείας. Και των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων.
    Ο αγώνας γιατρέ πρέπει να είναι για καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας και όχι μισόλογα και γνωμικά.

  • Πολύς λόγος για το τίποτα, 5 πανω 5 κάτω, 93 γραφτηκε προχτές με όσα δηλωσε ο εκπροσωπος σας, το θέμα είναι ποια είναι η επιστημονική σας άποψή σου ως γιατρός είναι εντάξει το εμβόλιο, ειναι απαραίτητο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.