kozan.gr: Από την “κόλαση” …στον “παράδεισο” για το Μανωλάκη, το σκυλί που είχε βρεθεί υποσιτισμένο, τον περασμένο Φλεβάρη, ένα βήμα πριν τον θάνατο, κοντά στο χωριό Καρυδίτσα Κοζάνης

19 Αυγούστου 2021
17:51

Από την “κόλαση” …στον “παράδεισο”  βρέθηκε ο Μανωλάκης, το σκυλί που είχε βρεθεί υποσιτισμένο, τον περασμένο Φλεβάρη, ένα βήμα πριν τον θάνατο, κοντά στο χωριό Καρυδίτσα Κοζάνης. Τότε  ο Βαγγέλης Λιανάς, φιλόζωος, μαζί με τη μητέρα του,  Αθηνά, φρόντισαν το σκυλί για αρκετούς μήνες, ώστε να συνέλθει από την πείνα και να πάρει βάρος. Τα κατάφεραν, προσφέροντάς του αγάπη και στοργή. Όπως πληροφορηθήκαμε στις αρχές Αυγούστου ο Μανωλάκης μεταφέρθηκε στη Γερμανία, στην πόλη  Ντίσελντορφ και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες …ζει μια υπέροχη, φυσιολογική, ζωή.

 

7 σχόλια

  • Στην Γερμανία υπάρχουν αδέσποτα; Επίσης υπάρχουν φιλοζωικές – φιλοσκυλικές οργανώσεις;
    Ξέρει κανείς να απαντήσει;

    • Πάνε στη Γερμανία τότε . Στη Γερμανία άμα αφήσεις το σκυλί σου παρατημένο έξω πας φυλακή κ δω υπάρχει ο νόμος αλλά δε εφαρμόζονται μάλλον η αστυνομία έχει αλλά σημαντικότερα πράματα να κάνει. Τα αδέσποτα δε πέφτουν από τον ουρανό προέρχονται από παρατημένα ζώα τα οποία γεννάνε. Ατιμωρησία στους ασυνείδητους υπάρχει κάτι το οποίο λύνεται ανά εφαρμοστεί ο νόμος.

  • Μπράβο κύριε Βαγγέλη σας παραδέχομαι. Και γω φροντίζω αδέσποτα σκυλιά κ γάτες σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ενώ τα αφήνουν έξω παρατημένα δε τα θέλουν και από πάνω γιατί φοβούνται δήθεν για τα παιδιά τους που δε τους μαθαίνουν πώς να συνυπάρχουν με τα ζώα όπως κ με κάτι άλλους που φοβεριζουν τα σκυλιά για να κάνουν το μάγκα. Όπου σας βρίσκω θα σας κοπάναω ρε να βάλετε μυαλό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.