Σε αναστολή εργασίας 3 υπάλληλοι δήμου Κοζάνης επειδή δεν εμβολιάστηκαν (ΚΗΦΗ και Bοήθεια στο Σπίτι)

20 Αυγούστου 2021
14:13

 

Σε αναστολή εργασίας 3 υπάλληλοι δήμου Κοζάνης επειδή δεν εμβολιάστηκαν (ΚΗΦΗ και Bοήθεια στο Σπίτι). Το ρεπορτάζ είναι της τηλεόρασης του FLASH

75 σχόλια

  • Κρίμα να έρχονται σε καθημερινή επαφή με ευπαθείς ομάδες και να μην προστατεύουν τον εαυτό τους. 20 ανεμβολίαστοι έχασαν χθες τη ζωή τους. Δυστυχώς μετράμε θύματα από τη βλακεία μας.

    • Όπου να ναι θα βλέπεις τις ΜΕΘ και τις κλινικές Covid γεμάτες εμβολιασμένους.
      Δες τι γίνεται στο Ισραήλ και την Αγγλία.

  • Αυτούς πρέπει ο δήμος να τους προσλάβει εκ νέου με νέα ειδικότητα του γιατρού επιδημιολογου λοιμοξιολογου!!!!!

    • Ντροπή να μένει κόσμος άνεργος γι αυτόν το λόγο…και ακόμη πιο ντροπή σ αυτούς που το πιστεύουν….κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν και όλοι θα μετρήσουμε πληγές…ο κορονοιος θα φύγει…τα αίσχη που έγιναν θα μείνουν.

      • Ντροπή σε εσάς που έχετε και άποψη για θέματα υγείας … Γίνατε όλοι ιατροί . Παλαιότερα είχατε γίνει οικονομολόγοι και ακόμα παλαιότερα χρηματιστές … Ας τελειώνουμε όντως με τον covid-19 και μετά θα μετρήσουμε ποιος έβαλε πλάτη ( στη συγκεκριμένη περίπτωση ώμους) και άνοιξε την πίσω πόρτα ( κάτι σαν τον εφιάλτη..).
        Τα σέβη μου και περαστικά στις ΜΕΘ .

  • Ντροπή σε όλους μας! Να χαιρόμαστε την δημοκρατία μας! Όσοι πείτε καλά να πάθουν σύντομα ή αργά η δημοκρατία θα χτυπήσει και τη δική σας πόρτα….συνάνθρωποι κρατάτε γερά, είμαστε δίπλα σας αλληλεγγυοι

    • Ντροπή σε σένα που δηλώνεις και εκπαιδευτικός! Δημοκρατία είναι να κάνεις αυτό που ακολουθεί η πλειοψηφία και όχι ο,τι κατεβάσει η γκλαβα σου. Και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, το 54% έχει εμβολιαστεί. Για αυτό κύριε ή κυρία άντε εμβολιασου να τελειώνουμε , άσε τις εξυπνάδες και μπες στην τάξη δίνοντας το παράδειγμα και προστατευοντας τα παιδιά μας

      • Καλύτερα να λες το 66,5% των ενηλίκων γιατί τα παιδιά δεν εμβολιάζονται . Σχεδόν 7 στους 10 ενήλικες έχουμε εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση και έχουμε τους τρεις να ξεσηκώνουν τον κόσμο και να απαιτούν να τους σεβαστούμε λες και η δημόσια υγεία είναι ιδιοκτησία τους

      • Με απειλές εκβιασμούς και απολύσεις θα εμβολιαστεί το 104%, γιατί εάν ήταν τελείως προαιρετικός ο εμβολιασμός δεν θα εμβολιάζονταν ούτε το 30% του πληθυσμού.

      • Κατ αρχήν , ασχετε που κόπτεσαι για τα παιδιά , η κατηγορία των παιδιών έχει σχεδόν μηδενική θνητότητα εάν προσβληθεί από τον ιό.
        Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, από κει και πέρα, μεταδίδουν το ίδιο τον ιο, το ίδιο ιικό φορτίο.
        Αυτό διαλαμβάνει σχετικό έγγραφο του CDC.
        Μάθε πρώτα και μετά να αποφαίνεσαι.

    • Δεν ντρέπεσαι !!!! Δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία . Σε μια οργανωμένη πέρα από δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις . Βέβαια εσένα δεν σου έκοψαν τον μισθό , πληρωνόσουν κανονικά ολους τους μήνες του lock down .Ρωτά δάσκαλε έναν έμπορο ή έναν ελεύθερο επαγγελματία πως τα έβγαλε πέρα .Λυπάμαι γιατί ασκείς και το λειτούργημα του εκπαιδευτικού απορώ πραγματικά τι συμβουλές δινεις στα παιδιά μας .

    • Και πως ακριβώς θα τελειώσουμε δάσκαλε με την πανδημία αν δεν εμβολιαστουμε . Με ξεμάτιασμα ή βράζοντας χόρτα ? Το μοναδικό όπλο που έχουμε αυτή την στιγμή είναι το εμβόλιο είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει . Οι πλειοψηφία των πολιτών θέλουν να πάρουν τις παλιές ζωές τους πίσω .Ούτε έχω καμία διάθεση οι φόροι μου και οι ασφαλιστικές εισφορές μου να πηγαίνουν στο δημόσιο σύστημα υγείας για τα νοσήλεια ανεμβολιαστων συμπολιτών μου.ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19.

    • Αμάν κύριε εκπαιδευτικό με αυτήν την λέξη.
      Δημοκρατικο δικαίωμα είναι να έρθεις εσύ ανεμβολιαστος στο σπίτι μου και να με αρωστησεις δεν το κατάλαβα.
      Μου φαίνεται την λέξη δημοκρατία την χρησιμοποιούμε κατά το δοκουν

    • Αυτά τα αλληλέγγυοι μου θυμίζουν τις υποσχέσεις τουgo back madam Merkel στον καψερό ( τότε ) δήμαρχο του Ελληνικού … Αλληλέγγυοι έλεγαν και τότε οι Ζαίοι …και ήρθαν στην εξουσία και ψήφισαν με τα δυο χεράκια την ιδιωτικοποίηση του ελληνικού . Ελπίζω να μην είσαι τέτοιου είδους αλληλέγγυα ;;

  • Ειλικρινά λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη μου δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα τι σημαίνει δημοκρατία τι πρεβεύει η δημοκρατία τι απάντηση θα δώσουμε στις αθώες ψυχούλες που θα ρωτούν γιατί μαμά και μπαμπά δεν πηγαίνετε στην δουλειά σας και πως θα συντηρηθούν αυτές οι αθώες ψυχούλες.Εύχομαι και παρακαλώ να γίνουν Λιτανείες.

    • Πρώτη φορά βλέπω εκβίαση που να θέλει να βοηθήσει τον εκβιαζόμενο. Μάλλον το ανάποδο συμβαίνει . Σας πηρε ο κόσμος χαμπάρι ρε εεε…

  • Αφού είναι κοινή παραδοχή ότι και οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν τον ιό, για ποιο λόγο τίθενται σε αναστολή οι ανεμβολιαστοι; Νοιώθουμε πλέον στο πετσί μας τη δικτατορια… Άλλος είναι ο στόχος και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας, για την οποία δήθεν κοπτονται. Συμπαράσταση στους γενναίους που αντιστεκονται.

  • Ανθρωποι που χαιρεστε με την λύπη των άλλων και αργότερα θα λυπάστε με την χαρα τους!
    Ανθρωποι!τελεια δημιουργήματα!!

  • Είσαι και εκπαιδευτικός… προφανώς πάνω από 50 ετών, εγώ λοιπόν χθές εμβολιασα το παιδί μου 15 χρονών, γιατί ακούω τους επιστήμονες γιατρούς , αυτούς που εσύ ο εκπαιδευτικός ( που σέβεσαι τα γράμματα που μαθαίνεις στο παιδί μου), ως ανεμβολιαστος θα μεταφέρεις τον ιό με μεγαλύτερο φορτίο, στο σχολείο ? και θα κολλήσεις τα παιδιά… μπράβο…όχι αναστολή , απόλυση ( η ελευθερία εκπαιδεύτηκε σταματάει εκεί που προβάλετε η ελευθερία του άλλου , και δημοκρατία σημαίνει σεβασμό στην απόφαση της πλειοψηφίας, αλλιώς μέσα στο σπίτι ? σας.

    • Ντροπή σας κυρία μου άκου απόλυση εύχομαι ο Θεός να βλέπει από πάνω να σας τιμωρήσει τόσο άσχημα παλιό πρόβατα και Α και ου και δαπ νδφκ μπα..ρδα κομματοσκυλα καταστρέψτε την Ελλάδα τόσο χρόνια

  • Σημερινά είναι αυτά 20/08/ 2021 τι δεν καταλαβαίνετε !!!!!!!!!!!!!
    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 30, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 13.328 θάνατοι. Το 95,2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 296 (61.1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 83,4% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.904 ασθενείς.

    • Δηλαδή επειδή έχουν υποκείμενο νόσημα ή είναι εβδομήντα και άνω αξίζουν να πεθάνουν ? Πρέπει να αγαπάς πολύ τους συνανθρώπους σου !!!!! Όλοι οι άρρωστοι και οι γέροι στον Καιάδα σύμφωνα με τον καλό άνθρωπο Κώστα και όλα αυτά για να μην κάνουν κάποιοι ψεκασμένοι που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας το εμβόλιο.

      • Το αντίθετο λέω .
        Ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν για να μην έχουμε θανάτους και κρούσματα .
        Άσε που είμαι 70 ετών και άνω !!!!!!!!!!!!
        Και πατέρας γιατρών !!!!!!!!!!

  • ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΡΟ-ΜΑΙΝΤΑΝΩΝ! Η ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!!

    • Εγώ πάντως έβαλα κεραλοιφή και πλέον δεν έχω ανάγκη πολιτικούς και γιατρούς! Δε φοβάμαι τίποτα πια! Ξέρω καλύτερα από αυτούς!

  • Με απειλές εκβιασμούς και απολύσεις θα εμβολιαστεί το 104%, γιατί εάν ήταν τελείως προαιρετικός ο εμβολιασμός δεν θα εμβολιάζονταν ούτε το 30% του πληθυσμού.

    • Σώπα ρε λύκου !!!! Άντε πήγαινε βάλε κεραλοιφη και άσε τις εξυπνάδες .Πέρα από του υγειονομικούς κανένας δεν υποχρεώθηκε να εμβολιαστεί .

  • Ότι έχουμε καταφέρει σε δύσκολες για τη χώρα μας καταστάσεις το εχουμε κάνει ολοι μαζι. Μην πέφτετε στη παγίδα του διαχωρισμού. Ας σεβαστούμε τους εμβολιασμενους και τους ανεμβολιαστους το ίδιο. Χωρισμένοι δε θα καταφέρουμε τιποτα . Γι’ αυτό και προσπαθούν να μας διχάσουν. Ας μην κρίνουμε ο ένας τον άλλον. Θα κριθούμε όταν πρέπει!

  • Βρε γκουγκουνια σουρδουλια και ποντιουλια που φαγωνεστε παναθεμα σας ενω είστε όλοι σας ότι νάναι….οι ανεμβολιαστους ταιριάζουν για τα δικαιώματα τους ??? που είναι εις βάρος των εμβολιασμών και οι εμβολιασμοί τσιριζουν σαν ντουντουκες του Κούλη που τά χει σαρώσει ολα σεισμούς λιμούς καταποντισμός και φωτιές ανεργία και οικονομία σκ@τα όπως τά βρήκαν και τά άφησαν και οι προηγούμενοι….Βρε τι πλάκα έχετε όλοι σας παναθεμα σας…????

  • Στα παιδιά αυτών των εργαζομένων που δεν θα έχουν να φάνε (γιατί κάποιοι εκ του ασφαλούς εκτελούν εντολές) ποιος θα απαντησει; αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν κίνδυνο; Εάν ναι μετακινήστε τους κάπου αλλού. Ας καταλάβουμε όλοι ότι όλο αυτό είναι πρόσχημα για να γίνει σε όλους τους εργαζόμενους.Γι αυτό και γίνεται σε μεμονωμένες ομάδες για αρχή. Όσο δεν αντιδρούμε (γιατί ακόμα δε έχει έρθει η σειρά μας) θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και υπολογοι για το (μέλλον των παιδιών μας)

  • Επειδή πολλοί πληροφορουνται τα της πανδημίας μόνο από τηλεοράσεως, η διεθνής βιβλιογραφία ( με νόμπελ ιατρικής) ενημερώνει τον κάθε καλοπροαιρετο με τούτο το βίντεο. Τα υπόλοιπα είναι για τα παγκάκια κάτω απότοΜαματσιο
    https://m.youtube.com/watch?v=y4qqo08hRFQ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.