Eπιστολή του βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Μιχάλη Γ. Παπαδόπουλου, προς στήριξη και προώθηση της επιστολής του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας B. Άμπα με θέμα: «Παράταση του δικαιώματος εργασίας και πέραν των 90 ημερών των εργατών γης»

20 Αυγούστου 2021
14:54

Προς: Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

κ. Σπυρίδων _ Παναγιώτη Λιβανό

Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της Α.Π. οικ. 126651/20-08-2021 επιστολής του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Άμπα Βασίλειου με θέμα: «Παράταση του δικαιώματος εργασίας και πέραν των 90 ημερών των εργατών γης», ζητάμε τις άμεσες ενέργειες από μέρους σας, για την θετική έκβαση αυτού.

Ειδικότερα, σας προωθούμε την επιστολή του κ. Άμπα και ζητάμε να γίνουν από μέρους σας όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να παραταθεί το δικαίωμα εργασίας και πέραν των 90 ημερών, τόσο για αυτούς που επιθυμούν να επανέλθουν όσο και για αυτούς που είναι ήδη στη χώρα, καθόσον οι ανάγκες για εργατικά χέρια συνεχίζουν να είναι μεγάλες.

Χρειαζόμαστε την στήριξη σας, γιατί η κατάσταση είναι οριακή και η παράταση είναι μονόδρομος, διότι πολλοί από τους εργάτες γης πλησιάζουν τον χρόνο συμπλήρωσης αυτών των 90 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση οδηγούμε τους αγρότες σε απελπισία εν μέσω της συγκομιδής της αγροτικής τους παραγωγής και σε μια δυσλειτουργία που δεν θα μπορέσουν να καλύψουν.

Είμαι βέβαιος ότι θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του δίκαιου αυτού αιτήματος.

Με εκτίμηση

 

ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Υ.Γ. Συνημμένα η Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

κ. Άμπα Βασίλειου Γεωπόνο Ph.D., M.Sc.

12 σχόλια

  • Μιχαλη χθες στα διοδια (ξερεις ποια) γινοταν ο κακος χαμος. Ας κανατε μεγαλυτερη διαπλατυνση περιμεναμε 25 λεπτα ολοι κορναρανε και εβριζαν (οχι εσενα χαχαχα)

  • Ο Αμανατίδης επικοινώνησε και θα εκδοθεί άμεσα. Μιχάλη αργείς πολύ… Έχασες τη φόρμα σου από τότε που έγινες Αθηναιος

  • Έχει τρελαθεί να στέλνει επιστολές ο Παπαδόπουλος. Όχι πως τις δίνει κανείς την παραμικρή σημασία, το πιο πιθανό πάνε κατευθείαν στον κάλαθο των σκουπιδιών, αλλά βοηθάνε να ακούγεται ο βουλευτής. Αλήθεια ο άλλος ο βουλευτής ο ειδικός στις φωτογραφίες έχει καιρό να μας δώσει κάτι καινούργιο να τον καμαρώσουμε.

  • Ξέρεις τι είναι να είσαι γνήσιος δεξιός και να στέλνεις επιστολές στον κύριο Υπουργό, το τσιράκι του Καρατζαφέρη που έβριζε τη ΝΔ… Και το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων να καμαρώνεις τις δηλώσεις του Χρυσοχοΐδη;; Μητσοτάκη, είσαι μάγκας. Τέλος.

  • ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΕΙΣΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΡΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  • Τον χαβα του αυτος στελνει επιστολες μπας και εισακουστει
    ενω ουτε που τον λογαριαζουν αχαχαχαχα! Μιχαλιο μαλλον ηρθε η ωρα να τα μαζευεις σιγα σιγα και να πας για συνταξη. Ενταξει καλα φαγατε καλα ηπιατε τωρα ερχεται η ωρα της αποσυρσης , θα ειναι δυσκολο να σε αποσυρει ο λαος καπου παρακατω θυμησου το και φυγε μονος σου καλυτερα.

  • Παπαδόπουλος απολύονται από τις δουλειές ο κόσμος λόγω του εμβολιου. Τι θα κάνεις γ αυτό θα τους στείλεις μήπως κ αυτόυς με παράταση 90 ημερών σε άλλη χώρα για μαύρο χρήμα εεεεε για πες μας.Παμε τώρα μπολιασμενοι γράψτε τη χολή σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.