kozan.gr: Παρασκευή 20 Αυγούστου: 92 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 19 στην Π.Ε. Φλώρινας, 9 στην Π.Ε. Γρεβενών, 12 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3625 συνολικά στην χώρα

20 Αυγούστου 2021
17:32

 

Παρασκευή 20 Αυγούστου: 92 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 19 στην Π.Ε. Φλώρινας, 9 στην Π.Ε. Γρεβενών, 12 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3625 συνολικά στην χώρα.

 

83 σχόλια

    • Τι ανάλυση να έχουμε ;;; 300 κρούσματα σε τρεις μέρες.. ο ιός είναι Πάντου , 2 και 3 φορές παραπάνω από την άλλη Ελλάδα.. Ακόμη βέβαια δεν γύρισαν οι νέοι που δουλεύουν στα νησιά ..

  • Καλά το πάμε, είχα αρχίσει να ανησυχώ. Μέχρι το νέο έτος θα έχουμε πετύχει την ανοσία και τη ανοησία της αγέλης.

      • Λάθος τα λες…
        Μάλλον οι εμβολιασμενοι πήραν πολύ αέρα που νιώθουν άτρωτοι επειδή το έκαναν , και δεν τηρούν ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες φοράνε.
        Το λοκνταουν που θα έρθει για μήνες πάλι όπως πέρσι θα αφορά όλους και όχι μόνο τους ανεμβολιαστους.
        Μην νομίζεις ότι θα κυκλοφορούν αβερτα έξω οι εμβολιασμενοι στα μαγαζιά και γενικότερα οπουδήποτε , πάλι μηνύματα θα στέλνουμε όλοι πάλι θα έχει απαγόρευση κυκλοφορίας για όλους και όλα τα σχετικά.

      • Φίλε μου μέσα θα κλείστουμε όλοι εμβολιασμενη και μη. Έχουν ξεκινήσει να την γυρνάνε την μπιφτεκα ότι το μεταδίδουν σχεδόν το ίδιο και οι εμβολιασμενοι

      • αερα πηρες εσυ με τη γαλαζια ελευθερια κομματοσκυλο σημερα καινουρια δεδομενα το ιδιο ιικο φορτιο κουβαλανε και οι μεν και οι δεν οσο για την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων σου επεσαν στ0 50% ηδη μεσα στους τεσσερις μηνες φαε τωρα και την τριτη δοση σου και βαλε σκαι να γουσταρεις

      • Αν κλείσουν και εμάς φίλε μου τους εμβολιασμενους όμως θα τους πάρει και θα τους σηκώσει . Βγήκα θετικός ενώ έκανα το εμβόλιο και με βάλανε καραντίνα 14 μέρες . Κόντρα να βγω από τα ρούχα μου .

    • Εσύ πρώτος και καλύτερος φρόντισε να φοράς μάσκα και να τηρείς τις αποστάσεις ατρωτε βελονακια γιατί το λοκνταουν που θα έρθει θα αφορά όλους.

    • η μασκα κανει δουλεια σε εσωτερικο χωρο, οπως εφαρμοσαν το μετρο αυτο σχεδον ολες οι ευρωπαικες χωρες και οι ΗΠΑ! η μασκα στον εξωτερικο χωρο δεν προσφερει τιποτα..αλλα εμεις οι “εξυπνοι” εφαρμοζουμε ηλιθια μετρα..οπως και αυτο με την μουσικη..! Φτασαμε σε σημειο να περπαταμε ολομοναχοι στο παρκο..φορωντας μασκα..ελεεινο!

    • επιτέλους φτύστε αυτή την καραμέλα με τους εμβολιασμένους που μεταδίδουν. έλεος. π.χ. σε κλειστό χώρο με 10 άτομα, ο εμβολιασμένος, εάν μεταδώσει, το πολύ σε έναν ακόμη και με πολύ χαμηλό φορτίο, όμως ο ανεμβολίαστος μπορεί την ίδια στιγμή να μεταδώσει σίγουρα και αποδεδειγμένα μεγάλο φορτίο και στους 10.

    • Σε πληροφορώ φίλε μου ότι αυτοί που φορούν μάσκες και παίρνουν τα σωστά μέτρα προφύλαξης είναι οι εμβολιασμένοι οι οποίοι έχουν και συναίσθηση του κινδύνου και κοινωνική συνείδηση. Οι υπόλοιποι στην καλύτερη περίπτωση βρίσκονται στον ψεκασμένο τους κόσμο και στη χειρότερη αδιαφορούν παντελώς για τους συνανθρώπους τους.

  • Εσεις οι εμβολιασμενοι ξεσαλωσατε με την ελευθερια των εμβολιων και νομιζετε οτι γινατε ατρωτοι!
    Μακαρι να μην νοσησετε ποτέ,ποτέ!
    Ακολουθήστε τα υγειονομικα μετρα γιατι θα κολλησετε και μας που δεν εμβολιαστηκαμε!!

  • Βλάβες σε πνεύμονες 14χρονου και 8χρονου! Συγκεκριμένα, ο κ. Μαγιορκίνης ανήρτησε φωτογραφίες από αξονικές τομογραφίες νέων κάτω από τα 18 έτη με Covid-19 (18 ετών, 15 ετών, 14 ετών και 8 ετών), εξηγώντας ότι κανένας ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή. “Έχουν πολύ “εντυπωσιακές” βλάβες και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν αυτές οι βλάβες σε βάθος χρόνου” σχολιάζει.
    “Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!” υπογραμμίζει ο κ. Μαγιορκίνης.
    https://www.thessnews.gr/koinonia/kabanaki-magiorkini-stous-anemvoliastous-deichnei-axonikes-pou-deichnoun-vlaves-stous-pnevmones-apo-apla-peristatika-me-covid-foto

    • Οκ ρε φίλε να το κάνεις εσύ κ τα παιδιά σου αν πιστεύεις ότι θα σωθείς! Εγώ που φοβάμαι να το κάνω πόσο μάλλον στα παιδιά μου άσε με ελεύθερη να αποφασίσω! Αντε γιατί το παρατραβηξατε με τον εμβολιασμό κ ειδικά των παιδιών μας!έχουμε κ εμείς κρίση κ έχουμε κ εμείς γιατρούς Σωστούς που εμπιστευομαστε!δηλαδή θες να μας πεις ότι αυτοί οι ειδικοί της κυβέρνησης ενδιαφέροντα για τα παιδιά μου πιο πολύ από μένα?

      • Η αξονική τομογραφία δεν αλλάζει ανάλογα με το γιατρό που σε βόλεϋει. Τα αποτελέσματα είναι τα ίδια είτε σου αρέσουν είτε όχι! Με το να εθελοτυφλείς δεν αλλάζουν!

      • Για πες του γιατρού σου να βγει και να πει δημόσια ΟΧΙ στο εμβόλιο , ναι στον κίνδυνο … Πριν του το πεις ρώτησε τον : σκέφτεστε να κατεβαίνεις υποψήφιος βουλευτής ; Αν ναι ,με πιο κόμμα ;
        Όταν σου απαντήσει τότε θα ξέρεις τι πρέπει να κανεις ; Βλέπε Βοβολη ..άντε και περαστικά στη ΜΕΘ ..

        • Είδαμε και την Παγώνη σε ποιο κόμμα ανήκει και πως κάνει κορονοπαρτι χωρίς μάσκες αποστάσεις κτλπ . Άσε τις ηλιθιότητες και άνοιξε τα μάτια του αμνοερίφιο

          • Αγαπητό ψεκασμένο πρόβατο, είτε το γιατρό σου το λενε παγώνι είτε Ιωαννίδη, δεν αλλάζει αυτό που δείχνει η αξονική τομογραφία!

  • Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε ΜΕΘ-διασωληνωμένοι 296 άνθρωποι εκ των οποίων:
    A. 1 στις ηλικίες 0 ώς 17 ετών,
    B. 13 στις ηλικίες 18 ώς 39 ετών,
    Γ. 140 στις ηλικίες 40 ώς 64 ετών,
    Δ. οι υπόλοιποι 142 από 65 ετών και άνω.
    Προβλέπεται δύσκολος χειμώνας.

  • Ελεος πια με τους ανεμβολιαστους! Εσεις οι εμβολιασμενοι πήρατε θάρρος και νομίζετε ότι δεν κολλατε και δεν μεταδίδεται… Εγω μπορει να είναι ανεμβολιαστη αλλα προσεχω πολυ παραπάνω από εσάς.. Σταματηστε να κατηγορείτε τους ανεμβολιαστους! Και βαλτε και εσεις μυαλο

  • Έλεος πια με τους ανεμβολιαστους! Εσείς οι εμβολιασμενοι εχετε καταλαβει ότι και κολλατε και μεταδίδετε? Γιατί εγώ που είμαι ανεμβολιαστη πιο πολυ προσέχω από εσας τους εμβολιασμενους που κυκλοφορείτε και καμαρωνετε

      • Εσύ μπορεί ναι
        Άλλοι όμως όχι οπότε τσιμουδια. Δεν τα λέμε αέρα ούτε τσουβαλιαζουμε σαν μερικούς άλλους.

        Το ξαναλέμε μπας και το εμπεδωσετε:
        Κάποιοι πήγαν και εμβολιαστηκαν και πέταξαν και μάσκες πλέον ούτε αποστάσεις κρατάνε ούτε τίποτα είναι χύμα στο κύμα..και νιώθουν άτρωτοι επειδή το έκαναν.
        Τα δεδομένα πλέον άλλαξαν όμως , και οι δύο πλευρές το μεταδίδουν και το κολλάνε.
        Απλά πραγματακια είναι τα ρημαδια δεν ξέρουμε άλλη γλώσσα ελληνικά μιλάμε

    • Εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι κολλάμε αλλά δεν μεταδιδουμε όπως εσύ; λιγότερο φορτίο λέγεται και σίγουρα όταν κολλάμε την βγάζουμε πιο εύκολα δηλαδή στο σπίτι. Προσπαθείς να ισσοπεδωσεις της δυο καταστάσεις για να νιώσεις καλύτερα αλλά σίγουρα και τεκμηρίωμενα πλέον άλλο εμβολιασμενος και άλλο ανεμβολιαστος.

      • Ετσι σε βολευει εσενα για να μπορεις να κυκλοφορεις εξω αβερτα-κουβερτα χωρις μασκες και αποστασεις ε? Και ποιος σου το ειπε εσενα οτι δεν μεταδιδεις? Πιθανον καμια Παγωνη η καποιος Συψακος ετσι?
        Γιατι εδω υπαρχουν χιλιαδες γιατροι που δεν ειναι αναγκη να βγαινουν καθε μερα στα τηλεπαραθυρα και ανεβαζουν τις μελετες τους στο διαδικτυο ακομα και σε καθημερινη βαση και λενε οτι η Δελτα ειναι 3 φορες τουλαχιστον πιο ισχυρη απο οτι ο αρχικος ιος που ξεκινησε απο περσι τον Μαρτιο ακομη και υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ακομη παγκοσμιως που αυτη η μεταλλαξη ακριβως επειδη ειναι τοσο ισχυρη μπορει μεσα σε 8 λεπτα να την διασπειρει και ενας εμβολιασμενους σε τουλαχιστον 100 ανθρωπους. Καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο? Η απλα μενεις στο αφηγημα σου οτι επειδη εμβολιαστηκες τελος ο εφιαλτης και αντε βουρ εξω στον πατσα? Λιγο καλυτερη ενημερωση δεν θα σε βλαψει.

    • Απο Σεπτεμβρη θα τα στειλουν σχολειο με 25 ατομα μεσα σε μια ταξη και οταν εξω θα βρεχει και θα χιονιζει εμεις θα ανοιγουμε παραθυρα και θα γινεται το μαθημα με αυτον τον υπεροχο τροπο που επελεξε η κυρα ταδε αυτη που το παιζει υπουργος παιδειας μαζι με το αφεντικο της που δηλωνει γεματος περηφανια οτι εσωσε ζωες.
      Αληθεια θα μοιρασει και φετος παγουρια για να εξαλειψει τον κορονοιο το Μαξιμου?

  • Έλεος πια με τους ανεμβολιαστους!!! Έχετε καταλάβει εσεις οι εμβολιασμενοι οτι κολλατε αλλά και μεταδιδετε τον κορονοιο? Εγώ που είμαι ανεμβολιαστη πιο πολύ προσέχω από εσας τους εμβολιασμενους.. Αντε γιατι έχετε πάρει αέρα και καμαρωνετε χωρις μασκες από δω και από εκεί… (Φυσικα δε μιλάω για ολους αλλα για μέρος εμβολιασμενων )

  • Οκ ρε φίλε να το κάνεις εσύ κ τα παιδιά σου αν πιστεύεις ότι θα σωθείς! Εγώ που φοβάμαι να το κάνω πόσο μάλλον στα παιδιά μου άσε με ελεύθερη να αποφασίσω! Αντε γιατί το παρατραβηξατε με τον εμβολιασμό κ ειδικά των παιδιών μας!έχουμε κ εμείς κρίση κ έχουμε κ εμείς γιατρούς Σωστούς που εμπιστευομαστε!δηλαδή θες να μας πεις ότι αυτοί οι ειδικοί της κυβέρνησης ενδιαφέροντα για τα παιδιά μου πιο πολύ από μένα?

  • Πάμε άλλη μια..

    Έκαναν κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας για τα μέτρα έναν αντιεμβολιαστή και βράβευσαν μια επιστήμονα της ΝΑSA που δεν ήταν επιστήμονας της ΝΑSA. Έφτασε η αριστεία που παραγγείλατε.

    Ωραία θα περάσουμε και φέτος νουΔΟΥΛΟΙ μπαρουφες μου , περιμένουμε τα επόμενα έξυπνα μέτρα σας που θα σώζουν ζωές όπως πάντα αλίμονο…!!!

    • Συψας : οι μετανάστες δε διατρέχουν κίνδυνο γιατί είναι παιδιά και μικροί σε ηλικία . Ο ειδικός της κυβέρνησης αυτά λέει εσύ οι πιτσιρικάδες και νέοι σε ηλικία πάτε να κάνετε εμβόλια . Μάλλον οι Έλληνες είναι πιο ευάλωτοι … Μπεεεεεεεε

        • Και γιατί δεν είναι σοβαρό επιχείρημα εγώ είμαι 35 και δε κάνω εμβόλιο επειδή ακούω τον συψα ότι δεν διατρεχω κίνδυνο σύμφωνα με τα λεγόμενα του . Και ειναι ένας από τους ειδικούς της επιτροπής να σου θυμήσω . Αν δε διατρεχω κινδυνο γιατί να κάνω εμβόλιο με δουλεύεις ; Του είδικους δεν είπαμε ακούμε . Ε λοιπόν τους ακούω και δε διατρεχω κανένα κίνδυνο .

  • ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ;

    • Αν δεν είσαι ορθόδοξος δε θα μιλάς για Ανάσταση άντε γιατί το ξεφτιλισες . Πάνε καλάμπακα κάνει πορεία η μουσουλμάνα άρμα αλλά εκεί δε κολλάει είπαμε αλλά μόνο στις λιτανειες . Αμνοερίφια μπεεεεεεεε και μπεεεεε

  • ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΘ!

  • απιστευτοι ολοι οι ψεκασμενοι, σκουζουν αερολογιες και πιστευουν ακραδαντα οτι εχουν και δικιο!

    Τι να πεις, δεν υπαρχει ελπιδα. Εγω πλεον το πηρα αποφαση και θα κοιταξω μονο την παρτη μου

    Τα λεμε στα νεκροτομεια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.