Με την ταινία “The parent trap” συνεχίζονται οι προβολές ταινιών της Βιβλιοθήκης την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ.

25 Αυγούστου 2021
09:11
Κανένα σχόλιο

Με την προβολή της ταινίας για μικρούς και μεγάλους The parent trap συνεχίζονται την Τετάρτη 25 Αυγούστου οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών της εκδηλώσεων. Οι προβολές γίνονται στον πίσω αύλειο χώρο του νέου κτιρίου της Κ.Δ.Β.Κ. (είσοδος από την οδό Αγνώστου Στρατιώτη), ξεκινούν στις 9.00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Η ταινία της 25 /8.

Η ταινία “The Parent Trap” είναι μια ρομαντική κωμωδία του 1961, παραγωγής της Walt Disney, την οποία σκηνοθέτησε ο Ντέϊβιντ Σουίφτ.

Πρωταγωνιστούν η Χάρλεϋ Μιλς, η οποία έχει διπλό ρόλο στην ταινία καθώς υποδύεται δίδυμες αδερφές, η Μορίν Ο’ Χάρα και ο Μπράϊαν Κιθ.

Το φίλμ The Parent Trap αναφέρεται στην ιστορία δύο έφηβων δίδυμων κοριτσιών και στην προσπάθεια που κάνουν να ξαναφέρουν κοντά και να επανενώσουν τους χωρισμένους γονείς τους. Το σενάριο της ταινίας έγινε από τον σκηνοθέτη της και είναι βασισμένο στο βιβλίο “Lottie and Lisa” του Γερμανού συγγραφέα Erich Kästner, το οποίο κυκλοφόρησε το 1949.

Η ταινία ήταν υποψήφια για δύο Όσκαρ.

Το ίδιο ακριβώς θέμα ξαναγυρίστηκε ταινία, σε διάφορες παραλλαγές, ενώ σ’ αυτό βασίστηκαν και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Μέτρα προστασίας

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που συστήνει ο ΕΟΔΥ, στο χώρο θα υπάρχουν πενήντα (50) θέσεις, στην προβλεπόμενη απόσταση μεταξύ τους, καθώς και απολυμαντικά σκευάσματα, ενώ οι θεατές θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.