kozan.gr: Ώρα 10.50: Γέμισε τρακτέρ και αγροτικά οχήματα το κέντρο της Κοζάνης – Οι γεωργο-κτηνοτρόφοι της περιοχής, που αντιδρούν στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών – Δηλώσεις και το ψήφισμα διαμαρτυρίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Αυγούστου 2021
10:53

 

Πορεία με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Κοζάνης πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 25/8 γεωργο-κτηνοτρόφοι της περιοχής, που αντιδρούν στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Το κεντρικό σύνθημα της κινητοποίησης ήταν “Όχι στην καταστροφή των βοσκοτόπων προς όφελος των λίγων”.  Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες & βίντεο από τη κινητοποίηση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

31 σχόλια

    • Ο πρωθυπουργός μίλησε “για χωροταξικό σχεδιασμό”, και φωτοβολταικά όχι παντού , αλλά “εκεί που θέλουμε και μπορούμε”. Τώρα εσείς στο δήμο δεν “τσουτσουριάζετε” γιατί θέλετε να εγκρίνετε τα πάντα άναρχα και για λόγους που μόνο εσείς προσωπικά γνωρίζετε

        • Οχι βέβαια, αλλά ας σταματήσει η καραμέλα της “τριανδρίας” ότι η κυβέρνηση τα κάνει όλα, αυτοί και μόνο αυτοί εγκρίνουν τα πάντα για τους δικούς τους λόγους..

  • Ποια βοσκοτόπια σας παίρνουν, μόνο πέτρες έχει εκεί που βάζουν φωτοβολταϊκά, τα χωράφια και λιβάδια που μπορούν τα ταΐσουν ζώα δεν έχουν δεσμευτεί.
    Επίσης, από την τοπική κοινωνία νοίκιασαν τις εκτάσεις, ούτε κατάληψη έκαναν ούτε τα έκλεψαν. Από εσάς τα νοικιάζουν.

    • Και γιατί φωνάζουν οι άνθρωποι ρε φωστήρα; Λες να μην έχουν άλλη δουλειά; Ρε τι πράγμα είστε εσείς οι δεξιοί; Κολλημένοι εκεί… Να σας πάρουν τα σπίτια, θα το δικαιολογείτε.

      • Το ότι βλέπεις έναν δεξιό στο σχόλιό μου σημαίνει ότι βλέπεις μόνο με πολιτικά γυαλιά και εννοείται πως δε θα φοβάμαι να [ω την άποψή μου μήπως με χαρακτηρίσουν κομματικά κολλημένοι και παρωχημένοι σαν εσένα.
        Μάτια έχω και βλέπω τα κομμάτια γης που νοικιάστηκαν και είναι κρανίου τόπος. Ένας τόπος που νοικιάστηκε από κατοίκους της τοπικής κοινότητας.
        Είναι γεγονός πως αξιοποιήθηκαν τα χειρότερα και λιγότερα εύφορα εδάφη για τις ΑΠΕ και όλες αυτές οι κραυγές και ο όχλος που βλέπουμε θυμίζουν τους γραφικούς χαρακτήρες με τις τσουγκράνες στα καρτούν και μόνο γέλιο προκαλούν!
        Καμία λογική, κανένα σοβαρό επιχείρημα, μόνο κλάμα και πόζες για τις κάμερες!

  • Ρε Τοπαλίδη έλεος πραγματικά τόσα χρόνια δεν σε είδα να μιλάς για αλλά κ αλλά τώρα θα χυθεί και αίμα σιγά ρε “καραϊσκάκη”

  • Παιδιά να ανοίξουν και τις τράπεζες.Τα καταστήματα της Πειραιώς.Απο την Ελάτη και το Λιβαδερό αναγκαζόμαστε να τρέχουμε στην Κοζάνη.Νομιζω σε βρίσκω σύμφωνο 17079-ΤL συμφωνείς???

  • ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ? ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

      • Θα χυθεί αίμα αυτος έβγαλε την ΝΔ στην Κοζάνη ο γιος του αντιπεριφερειάρχης μαζι με κασαπιδημε αλλα λογια να αγαπιόμαστε.όλα για τον κουμπάρε τοπαλιδη

    • Δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά. Στο ίδιο σακη μπαίνει. Ο μαλουτας και ο κάθε μαλουτας που ζει στην Κοζάνη (όπου ο ένας γνωρίζει όχι μόνο τον άλλον, αλλά και πόσες φορές πηγαίνει τουαλέτα) ήξερε πολύ καλά τι εστί κυριακος και βαγγελης. Δεν τους έμαθε τώρα. Οπότε, ήξερε τι έκανε. Όσο για τη συνεργασία, αν σπάσει θα σπάσει τυπικά. Η συνεργασία τους πάντα θα υπάρχει.. θα υπάρχει τόσο πολύ που στις επόμενες εκλογές θα τρίβουμε τα μάτια μας ολοι.

    • Θα χυθεί αίμα αυτος έβγαλε την ΝΔ στην Κοζάνη ο γιος του αντιπεριφερειάρχης μαζι με κασαπιδη αλλα λογια να αγαπιόμαστε.όλα για τον κουμπάρα τοπαλιδη

  • Μπράβο σας κ πολύ καλά κάνετε κ ξεσηκωνεστε,ούτε ένα χωράφι μου δν θα τους δώσω για φωτοβολταϊκά προτιμώ να το έχω έτσι κ να βόσκουν τα ζώα του οποιουδήποτε έτσι παρά να μας γεμίσουν τον τόπο τέτοια , φτάνει δλδ στο τέλος θα μας πάρουν κ τα σπίτια κ δν θα πρέπει να μιλάμε κιόλας,άντε ο καθένας με το συμφέρον του ο καθένας εκεί που θέλει φωνάζει εκεί που δν έχει χρήμα να φάει κάνει πίσω ,έλα αγρότες όλοι μαζί μπράβο σάς.απλος πολίτης παρακαλώ χωρίς κανένα συμφέρον αλλά με το δίκιο του κόσμου.

  • Μια ερώτηση ετσι πληροφοριακά…
    Η Δυτική Μακεδονία περιφέρειαρχη έχει η την αφήσαμε κενή αυτην την θέση??

  • Πατερ μιας και εισαι απο την Σκητη ο δημοτικος συμβουλος Αλεξανδριδης αν τον ξερεται που ειναι στην παραταξη Σημανδρακου λεει ναι στα φωτοβολταικα οπου κια αν γινονται απο οσο ξερουμε.Ροταω ηρεμα γιατι κρυβεται και δεν περνει θεση.Ενα εχω να σας πω μπλεξαμε ασχημα με την δημοτικη αρχη Α.Ε ΟΛΟΙ ΜΑΣ…

  • Ο δημοτικος συμβουλος του Σημανδρακου ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ τι κανει υπαρχει η μονο για μουχαμπετ ειναι ακουγεται μια φωνουλα μονο στο δημοτικο συμβουλιο ναι σε ολα εδω και 2 χρονια αλλα και εσυ Σαββα οπως και ο αρχηγος σου ο Σημανδρακος γνωριζεται οτι εχετε τελειωση πολιτικα ετσι.

  • Δεν μου λες ρε 15:11 είσαι τραπεζικός?Εάν είσαι να μας πεις λίγο για τα (Κτηνοτροφικά δάνεια του 2008 με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου) μπορείς να μας πεις?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.