Φ.Σ. Μακεδονικός Κοζάνης: Έναρξη Ακαδημίας – Αγιασμός της αντρικής ομάδας και όλων των τμημάτων της ακαδημίας την Δευτέρα 30 Αυγούστου – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

25 Αυγούστου 2021
12:48
Κανένα σχόλιο

 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Φ.Σ. Μακεδονικός Κοζάνης ανοίγει και πάλι τις πύλες της από την Δευτέρα 30 Αυγούστου για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021-2022.

Η αγωνιστική ομάδα του Μακεδονικού και όλοι οι αθλητές των τμημάτων της Ακαδημίας καθώς και γονείς, φίλοι αλλά και όσων επιθυμούν να εγγραφούν καλούνται να βρίσκονται στο στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης στις 5.30 το απόγευμα όπου θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Ακαδημίες Μακεδονικού Κοζάνης: Παίζουμε και μαθαίνουμε!

Οι μικροί μας φίλοι θα αναπτύξουν τις δεξιότητες τους σε ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον. Εκπαιδεύω μικρά παιδιά για εμάς σημαίνει ότι τα παιχνίδια και ο ενθουσιασμός είναι ο πρωταρχικός στόχος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.