kozan.gr: Στην Κοζάνη η Άννα Διαμαντοπούλου (Φωτογραφίες)

25 Αυγούστου 2021
14:06

Στην Κοζάνη, σε κεντρικό καφέ της πόλης, βρέθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 25/8, η πρώην Υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλαιούς φίλους και συνεργάτες και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους, επίκαιρου και μη περιεχομένου.

18 σχόλια

  • ν Ελλάδα όπου η συνολική εικόνα αποτυπώνει αυξήσεις μισθωμάτων. Η έρευνα αγοράς κατά την τρέχουσα, τοπ περίοδο αναζήτησης – ενόψει και των ανακοινώσεων των βάσεων – κόβει τα φτερά στις οποιεσδήποτε προσδοκίες για πτωτικές τάσεις λόγω της πανδημίας και της στροφής των ιδιοκτητών εκτός της πλατφόρμας του Airbnb
    Για τους επενδυτές γονείς έχουν κάτι να μας πούνε ή θα πάμε αλλού.

  • Ήρθε η Άννα να δει τι κάνει ο Αμανατίδης ο εκλεκτός της.

    Ήρθε η Άννα να τραβήξει τα καρούλια του μπιζνεσμαν.

    Ήρθε η Άννα να δει ποιος θα πάει στο κιναλ στην περιφέρεια. Φήμες λένε ότι η Αθήνα θέλει να πάει ο Πάρις για να προωθήσουν τα δικά τους άτομα στο ψηφοδέλτιο για τις εθνικές.

  • Αν το κιναλ δεν αλλάξει ροτα θα αφανιστεί εντελώς!Ποιο νδ και απ’τη νδ καταντησε!κρίμα γιατί ήταν δημοκρατικο κόμμα!ψηφίζει ολα τα μέτρα του κουλη.ψαξτε για ψηφοφόρους το ριμαξατε το κόμμα κ πραγματικα θλίβομαι!

  • Γιατί ήρθε;
    Μήπως για να μας διδάξει και να μας πείσει για την ιδεολογικη της συνέπεια;
    Μήπως για να μας θυμίσει ότι έχει ρίζες στο εκλογικό σώμα εν όψει της αξιοποίησης της από την ΝΔ η
    Μήπως για να μας θυμίσει την αμετροεοεια των λόγων και των έργων της

  • Δεν κατάλαβα δεν έχει δικαίωμα ναρθει στην πόλη της ! Ωραία υποδοχή ! Και η Άννα καμαρώνει που είναι για τη γενέτειρα της .

  • Πραγματικά, γιατί ήρθε; Μάλλον, επιθυμίες παλιές,,. Πολύ παλιές παλιές!!! Πραγματικά, γνωρίζει, πόσα πολλά έχουν αλλάξει; Η δεν άλλαξαν!!!

  • Άλλος δεν θα είχε τα μούτρα να εμφανιστεί! Άφησε χιλιάδες καθηγητές αδιόριστους και έκλεισε τους πίνακες για 4 χρόνια χωρίς να μετράει η προϋπηρεσία μας!Ντροπή της!

  • Καποιοι-ες τιμηθηκαν με τ ανωτερα αξιωματα απο το κομμα που τους ανεδειξε και το ξεχασαν πολυ νωρις.Εμεις απο το κομμα κερδισαμε τον αγωνα μας και συνεχιζουμε με ψηλα το κεφαλι.Καποιοι-ες ενδιαφερονται μονο για την καρεκλα.Εμεις δεν ζητησαμε καρεκλες ποτε αγωνιζομενοι για το κοινο συμφερον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.