kozan.gr: ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΖΗΤΟΥΝ 80 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» που απειλούνται με αναστολή εργασίας – Τι αναφέρουν στο αίτημά τους

26 Αυγούστου 2021
12:30

 

Στις 25-08-2021 80 υγειονομικοί – εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» κοινοποιήσαμε στον κ. Δήμαρχο Κοζάνης δια της πληρεξουσίου δικηγόρου μας κ. Σαλώμης Θεοφυλάκτου, αίτημά μας για ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ανοικτή δημόσια διαβούλευση εκτάκτου ανάγκης, κατ’ άρθρον 215 παρ. 3 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

Αφορά το μείζον ζήτημα της επικείμενης θέσης μας σε αναστολή εργασίας από 01-09-2021, εφόσον δεν προσκομίσουμε στην υπηρεσία πιστοποιητικό εμβολιασμού μας, κατά τα προβλεπόμενα στο ν. 4820/2021.

Το Αίτημά μας συνοδεύεται από Επιστημονικό Πόρισμα 49 σελίδων, όπου έγκριτοι επιστήμονες Ιατροί, Βιοχημικοί, Μοριακοί βιολόγοι, Φυσικοί, και άλλοι, εκθέτουν τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μελέτες.

Αναλύουμε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να γίνει ανεκτή η πρωτοφανής αυτή παραβίαση των ατομικών μας δικαιωμάτων η διακινδύνευση της διαβίωσης ημών και των οικογενειών μας, αλλά και η ίδια η διακινδύνευση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, αφού η θέση σε αναστολή τέτοιου αριθμού υγειονομικών θα έχει ολέθριες συνέπειες για τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Ακόμη και την ΔΙΑΚΟΠΗ λειτουργίας του.

ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ, όπως οι ίδιες οι κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρίες παραδέχονται, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, του διαχωρισμού αυτού όντος αντισυνταγματικού.

Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τον κ. Δήμαρχο προσωπικά να λάβουν ξεκάθαρη θέση αναφορικά με τα τεκταινόμενα, καθώς και ν’ αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεών τους.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικα το ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

84 σχόλια

    • Για γίνε ποιο σαφής…
      Ποιόν παραλογισμό;
      Μια χαρά τα λένε οι άνθρωποι.
      Ο παραλογισμός εδώ και μήνες είναι από την άλλη πλευρά.

      • Όποιος νόμος δεν τηρείτε υπάρχει κ η ποινή τότε να αρχίσουμε δεν φοράω ζώνη, κράνος περνάω με κόκκινο κάνω ότι γουστάρω η πολιτεία νομοθετει κ οι νόμοι τηρουντε. Μαγκιές και κουτσαβακισμοι. Με την δημόσια υγεία όχι αλλιώς!!!

    • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ 49 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΘΕΝΗΣΩ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΟ GOOGLE ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.

  • ΑΣ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑΧΥΣΤΑ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΩ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΡΙΜΗΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

    ΑΔΑ ΨΡΦ246907Ρ-9ΥΡ

      • Αφού δεν θες την υποχρεωτικοτιτα κάντε το χωρίς δεύτερη κουβέντα! Αλλιώς κοτοπονηριες αλλού όχι στην υγεία όταν πήγαμε στρατιώτες δεν μας ρώτησε κανειςνα το κάνουμε μας έκαναν χίλια!

    • Ναι και οι εργολάβοι θα βγάλουν αυτούς τους εργαζόμενους από την κατάψυξη.
      Σίγουρα συνταξιούχος είσαι η κομματόσκυλο.

    • Ποιοι εργαζόμενοι με εργολαβία, δεν υπάρχει άνθρωπος ούτε για δείγμα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Κουλη εσυ θα την πληρώσεις…και μετά Μαλουτας και Γκανατσιο.

    • Ο Μαματσειου Κοζανιτης ευεργέτης και τίμιος άντρας έβαλε νόμιμο και μόνιμο αντιπρόσωπο στο ΔΣ το δήμαρχο και αυτός έχει και αντιπρόσωπο. Όλα τα παλικάρια κατεβάστε παντελόνια τώρα…συγκαλείτε ΔΣ ας σας βαστάει στο Νοσοκομείο. Σας περιμένει η Ιστορία Κοζανίτες λεβέντες και πατριώτες….

      • Αγράμματε, είσαι πολύ λίγος να μιλάς για Κοζανίτες. Και Λεβέντες είναι και Πατριώτες. Ο Μαμάτσιος δεν ήταν Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής (Μαμάτσειου), διασφάλισε εδώ και 100 χρόνια την καθαρότητα της λειτουργίας του νοσοκομείου που έκανε δωρεά και εμείς οι Κοζανίτες έχουμε ιστορία, τη γνωρίζουμε και την τιμούμε. Εσύ ποιός και κυρίως τι είσαι; Όσο για την Ιστορία, τι να λέω σε κάποιον αγράμματο;

    • Καθόλου δεν ντρέπονται οι άνθρωποι.
      Μια χαρά τα λένε.
      Εμείς θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που δεν είμαστε δίπλα τους.

    • Να κανείς μηνύσει σε όποιον καπνίζει για καρκίνο του πνεύμονα και εμφράγματα . Να μην τους δίνετε δυνατότητα να γίνουν καλά. Χουντικός είσαι και δε σου καίγεται καρφί για την κοινωνία.

      • Ούτε ο καρκίνος ,ούτε το έμφραγμα είναι μεταδοτικές ασθένειες όπως ο COVID. Λάθος παράδειγμα φιλαράκο .Δεν με νοιάζει η υγεία σου , με νοιάζει να μην με κολλήσεις COVID και ακόμα χειρότερα να μην μου στερήσεις κάποιο κρεβάτι σε νοσοκομείο αν χρειαστώ να αντιμετωπίσω ένα άλλο πρόβλημα υγείας μου . Και άσε κατά μέρος χαρακτηρισμούς για χούντες και χουντικούς.Χαμπάρι δεν έχουμε τη σημαίνει χούντα .

    • Οι άνθρωποι στερήθηκαν τον επιστημονικό διάλογο και για το λόγο αυτό κατέφυγαν στις «θεωρίες». Είναι κατάλοιπο του Γκεστάπο τόξου κράτους οι «ταμπέλα ποίηση» και καλά ψεκασμένοι. Αλλά σοβαρή επιστήμη και ενημέρωση δεν είδαμε. Ντροπή στην κοινωνία του Κουλη και των συν ευρώ. Έχει ο καιρός γυρίσματα…

      • Όλο ανοησίες !!! Κανένα σοβαρό επιχείρημα για αντίλογο .Εμμονή σε βαθμό ψυχαναγκασμού με τον Μητσοτάκη .Όλα τα κράτη κινούνται στην ίδια κατεύθυνση δηλ, προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί , κάποιες επαγγελματικές ομάδες τους υποχρεώνουν , βάζουν περιορισμούς στους ανεμβολιαστους και προ εμβολίων έκαναν lock down .Αλλά για τους ψεκες και παράλληλα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ , ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΡΡΑ ,ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , στην Ελλάδα ζούμε την χούντα του Μητσοτάκη .

  • Ο απόλυτος παραλογισμός,να συρθεί το δημοτικό συμβούλιο στους ειδικούς του πληκτρολογίου.Ας μας πουν πόσοι από τους νοσηλευόμενους στο Μαματσειο είναι ανεμβολίαστοι.

  • «Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο, μού το είπε ξεκάθαρα, “δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!”», είπε δε χιουμοριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος για όσους διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίας.

      • Οι άνθρωποι αυτοί που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας θα περιθάλψουν ασθενείς; Αυτοί θα αποφεύγουν τους εμβολιασμενους μην κολλήσουν τίποτα και το μεταφέρουν στις οικογένειες.Λες και οι εμβολιασμενοι δεν έχουν οικογένεια.Δυσκολευομαι να πιστέψω ότι άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν τα αποτελέσματα του ιού στην υγεία των ανθρώπων έχουν κολλήσει σε θεωρίες συνωμοσίας.

    • Έτσι κατάντησε την κοινωνία ο κουλής., χωρίς λογική και καταρρίπτοντας κάθε γνωστή ιατρική μέχρι πέρυσι, οι άνθρωποι περιθωριοποιήθηκεν και δεν πείθονται πια. Έτσι είναι τα πράγματα και μετά μας φταίνε οι περίεργοι, πάντα οι άλλοι φταίνε…

  • Dionysis Savvopoulos
    16 Ιουλίου ·
    Πιστεύω ότι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα « βόλευε» και τους δύσπιστους. Θα τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης. Έτσι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι ακόμη και αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με την δική τους θέληση. Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα.
    Και δυο στίχοι από τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη:
    «Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί,
    των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί»
    Διονύσης Σαββόπουλος

  • Οι ανεμβολιαστοι του Μαμάτσειου μπορούν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα βάζοντας πχ καπνά κλπ,και όχι να απασχολούν το δημοτικό συμβούλιο με βλακειες

    • αυτές είναι οι αντιδράσεις μια κοινωνίας που ενώ προβάλει λογικα επιχειρήματα και προβληματισμούς δέχεται επίθεση καταστολής μαζών, έτσι πάντα ξεκινά η περιθωριοποίηση η, με ” κυβερνητικες ταμπέλες”, το ποιος ψέκασε ποιον θα το δούμε στο χειροκρότημα.

  • Να προσφύγουν στα δικαστήρια. Σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτηση τους…..στο σπιτάκι τους. Δεν σε αυτή τη χώρα, πάντοτε, οι λίγοι να ζουν σε βάρος των πολλών !!!!

  • Είναι μεγάλη ηλιθιότητα να επιβάλεις με το ζόρι τον άλλον να κάνει κάτι….. καί κυρίως ένα οποιοδήποτε εμβόλιο!
    Νά τόν πείσεις με επιχειρήματα ναι…… όχι όμως με υποχρεωτικότητα !!!!
    Επίσης μεγάλο λάθος να τον διώξεις από την εργασία του……
    Ας προσέξουν αυτοί πού υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα μήπως αργότερα γυρίσουν επάνω τους,…..?????

    • Το κορωνοχαράτσι που επιβάλλει εκδικητικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί είναι μια άθλια πρακτική, που προκαλεί αισθήματα αποστροφής και οργής στους δημοκρατικούς πολίτες, οι οποίοι μπορούν να δουν πέρα και πίσω από τα παραπετάσματα της κυβερνητικής προπαγάνδας.

      ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν. ΔΟΥΛΑΣ ; !!!!

      Προφανώς συμφωνούν με τη Φαλκίδευση του Συντάγματος, την ευθεία και απροκάλυπτη καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτών, αφαίρεση ελευθεριών. ΝΤΡΟΠΗ !!

  • Ο εργοδοτης σου σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ για κατι που εσυ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ .
    Πας στους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ , Εισαγγελεις , Προεδρους Δικαστηριων και σε οσους πιστευεις οτι θα δουν το ΔΙΚΑΙΟ σου , και ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ τον εργοδοτη σου .
    ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ λοιπον ΑΥΤΟΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .
    Τι πιο απλο ????
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .
    Εκτος και αν δεν το θελετε !!!!

  • Δώστε ρε παιδιά κανένα 500 ευρω στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, να δεις για πότε ξεχνάνε και δικαιώματα (!!!) και ψεκασμένες θεωρίες
    Ντροπή τους που θέλουν να υπηρετούν τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

      • Αφού δεν θέλεις να την πουλήσεις να πας στο σπίτι σου . Αυτό αποφάσισε το κράτος και η δικαιοσύνη πρέπει να το εφαρμόσεις .Έχετε κουράσει όλοι οι ανεμβολιαστοι .

          • ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ, Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΞΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ..ΕΙΣΟΔΟΥ.

  • Αν ένας υγειονομικός ανεμβολίαστος που είναι η δουλειά του να περιθάλψει έναν επίσης ανεμβολίαστο ασθενεί με κορωνόιο, κολλήσει και πάει εντατική και κολλήσει και όλους τους άλλους στην οικογένεια του ή συναδέλφους του υγειονομικούς τι γίνεται τότε…… ????? ένα χρόνο τώρα και παραπάνω έχει δωθεί η επιλογή να κάνει κάποιος ή να μη κάνει το εμβόλιο και δωρεάν ….. οποίος δεν θέλει ή φοβάται θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας ότι κάτι κερδίζουμε κάτι χάνουμε σε αυτή την ζωή σε όλα τα πράγματα γύρω μας !!!!

      • Λυπαμαι άνθρωπε που δεν βλέπεις το συμφέρον των παιδιών σου μέσα από τις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων. Τα δικαιώματα είναι όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα αν κάνουν ή όχι το εμβόλιο. Αυτή είναι η μοναδική λογική κουλη του κουκουλοφόρου…

  • Στην Ευρώπη δεν ψηφίστηκε ρε παιδιά η μη υποχρεωτικώτητα του εμβολιασμού ;;; Γιατί το κουράζουμε τόσο πολύ δε βλέπετε τις χώρες με πλήρης ποσοστά εμβολιασμενων τι γίνεται πάνε να αυξήσουν τις δώσεις και βάζουν και τους εμβολιασμενους να κάνουν τεστ !!!

  • Υπάλληλος του νοσοκομείου το λέει ανοιχτά και πολύ ξεκάθαρα ότι το εμβόλιο δεν το κάνει καθαρά για πολιτικούς λόγους. ( Μιλούσε και στην κάμερα αλλά δεν είχε τα κοτσια να το πει εκεί και ανέφερε άλλους λόγους). Στα σπίτια σας. Το νοσοκομείο θα τα καταφέρει και χωρίς εσάς.
    Δεν έχετε μόνο απαίτησεις έχετε και υποχρεώσεις. Αλλά η μονιμότητα αυτά κάνει.

  • Αυτός ο κύριος που “απαντάει” σε όλους που είναι υπέρ του εμβολισμού,μα σε όλους, είναι σίγουρα απίστευτα αργοσχολος. Μα υπερβολικά αργοσχολος. Ελλάδα 2021.

    • EYXOMAI META TIS 13 TOU MHNOS NA XREIASTEI NA NOSILEUTHS STO NOSOKOMEIO. NA OURLIAZEIS NA ERTHEI ENAS NOSOKOMOS KAI NA MHN UPARXEI. KATOPIN NA SE STEILOUNE STO SPITI SOU KAI APO EKEI ” PWS TO EIPES? STO KALO? SE EYXOME NA PAS”

  • Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΥΗΡΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ,ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΚΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΛΑΔΩΝ!

  • υγειονομικοί σε εισαγωγικα…θεος φυλάξει… μάλλον πρέπει να λέγονται χλαπατσονομικοί… γιατι φιλοδοξούν να μας μοιράσουν την πανούκλα…

  • ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΥΝΕ ΛΙΓΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

  • Υποχρεωτικος ο εμβολιασμος των υγειονομικών στη Γαλλια του Μακρον…

    https://www.kathimerini.gr/world/561431128/makron-ypochreotikos-o-emvoliasmos-gia-toys-ygeionomikoys/

    Ηδη τα πρωτα δικαστηρια στην Ελλαδα έχουν βγαλει σχετικές αποφασεις που είναι απορριπτέα τα ασφαλιστικά μέτρα κατα του μέτρου.

  • Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι απόλυτα δεσμευτική και κάθε παραβίασή της δίνει δικαίωμα στους Ευρωπαίους πολίτες να προσφύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
    Στη Γαλλία εμβολιασμένοι ανεμβολίαστοι μποϊκοτάρουν το QR Green pass και οργανώνουν υπαίθρια πικ νικ μπροστά στα μαγαζιά εστίασης με άδεια τραπέζια!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.