kozan.gr: Πέμπτη 26 Αυγούστου: 62 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 8 στην Π.Ε. Φλώρινας, 8 στην Π.Ε. Γρεβενών, 15 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3538 συνολικά στην χώρα

26 Αυγούστου 2021
17:36

Πέμπτη 26 Αυγούστου: 62 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 8 στην Π.Ε. Φλώρινας, 8 στην Π.Ε. Γρεβενών, 15 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3538 συνολικά στην χώρα

 

15 σχόλια

    • Από τι στιγμή που έχεις κάνει εμβόλιο τι σε απασχολεί ? Επίσης όσοι έχουν κάνει εμβόλιο και κολλάνε και μεταδίδουν παρτο απόφαση! Τώρα άμα αναπαράγεις το παραμυθάκι που σου πασάρουν δικό σου πρόβλημα αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος και κάνει τις επιλογές που πιστεύουν ότι είναι καλύτερες Γι αυτόν! Επίσης δε σ κάνει εντύπωση τα τόσα κρούσματα δεν νομίζω να είναι όλοι ανεμβοιαστοι!

      • Ξύπνα από το παραμύθι του φατσοβιβλίου, έχει ποτίσει ο εγκέφαλος. Κάνε το εμβόλιο να τελειώνουμε με τους ψεκασμένους. Είναι κρίμα να μετράμε θύματα κάθε μέρα από τη βλακεία!

  • Γιατί επιμένετε να δημοσιεύετε ανυπόγραφες “ειδήσεις”;
    Τουλάχιστον να αναφέρετε ότι είναι ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ.
    Είστε μέρος του προβλήματος και μάλιστα καίριο μέρος του.

  • Όσο θα επικρατεί ο διχασμός τόσο θα επικρατεί και το χάος… Ξυπνήστε 10000 κρούσματα το εμβολιασμενο Ισραήλ…. Θα πάνε για 3 και 4 και 5 δόση… Ας διώξει η κυβέρνηση όλους τους ανεμβολιαστους να χαρούν οι εμβολιασμενοι… Έχουν εγκριθεί θεραπείες αλλά δεν έρχονται στην Ελλάδα ΓΙΑΤΙ;;;;

    • Η θεραπεία έχει δοκιμαστεί στη χώρα μας αλλά δεν είναι αποτελεσματική σε όλες τις περιπτώσεις. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

    • Λογικά έχεις συγγενείς και φίλους στο Ισραήλ . Σε ευχαριστούμε για την καθημερινή σου ενημέρωση αλλά σου θυμίζω ότι εδώ είναι Ελλάδα και αυτήν την στιγμή από τα συνολικά κρούσματα μόνο το 5% είναι εμβολιασμένοι .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.