kozan.gr: Η απάντηση του Γ. Τζουμερκιώτη στο αιχμηρό σχόλιο του Μ. Κουτσοσίμου: “Γι’ άλλη μια φορά θέλησες να δημιουργήσεις εντυπώσεις”

27 Αυγούστου 2021
10:12

Απαντώντας στο αιχμηρό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου Κοζάνης, Μ. Κουτσοσίμου, σε σχέση με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής νηπίων για τους παιδικούς του δήμου Κοζάνης (δείτε εδώ σχετικά), ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, Γ. Τζουμερκιώτης, έγραψε: “Μανώλη αφού διάλεξες αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, θα σου απαντήσω ότι οι πίνακες που αναρτήθηκαν είναι οι προσωρινοί και τους ανέρτησε η υπηρεσία. Μέσα στους πίνακες αυτούς βρίσκονται και τα παιδιά που έχουν voucher στα χέρια τους και τις επόμενες ημέρες θα πάνε στους παιδικούς σταθμούς της αρεσκείας τους που διαθέτουν ΕΣΠΑ. Αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία θα κληθούμε εμείς η επιτροπή να βγάλουμε τα οριστικά αποτελέσματα με τα εναπομείναντα παιδιά. Αυτό θα γίνει γύρω στις 2 με 3 Σεπτεμβρίου. Βέβαια για άλλη μια φορά θέλησες να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Δεν σε παρεξηγώ όμως γιατί όπως λες και εσύ, αυτά έχει η πολιτική”.

kozan.gr

8 σχόλια

  • Ο θεσμικός αναλφαβητισμός δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα.
    Ούτε τις διαδικασίες δεν γνωρίζουν και λαϊκίζουν σε κάθε τι που πιστεύουν ότι είναι ευκαιρία να πλήξουν τον αντίπαλο. Για το “Κοινόν”, ουδέν ενδιαφέρον.

  • ΑΣ ΜΑΣ ΜΗ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΒΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ…ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ….

  • Γρηγοράκης πρόεδρος ανύπαρκτος σαν τον επικεφαλής του…Δήμαρχε άλλαξε τον Γρήγορα και βάλε τον Λάκη τον Γκούμα…ειναι ο καλύτερος ο λάκης και θα πάει μπροστά την κοινωφελή επιχείρηση.

  • Δεν λέει πουθενά προσωρινά αποτελέσματα στα δελτία τύπου. Τζουμερκιώτη δεν συγκρίνεσαι με τον Κουτσοσίμο

  • ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.