kozan.gr: Επαναπροσδιορίστηκε ο μισθός του Προέδρου της ΔΕΤΗΠ, Δημήτρη Καρακασίδη, λόγω συνταξιοδότησής του από το Δημόσιο

28 Αυγούστου 2021
07:41

 

Από 01/08/2021, ο Δ. Καρακασίδης είναι συνταξιούχος του Δημοσίου. Σύμφωνα με τα οριζόμενα  από τη νομοθεσία οι διοριζόμενοι σε θέσεις  Προέδρων ή μελών Διοικητικών Συμβουλίων φορέων του Δημόσιου Τομέα, που λαμβάνουν σύνταξη από το Δημόσιο ή από  οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα κύριας ασφάλισης, μπορούν να επιλέξουν με δήλωση του Ν. 1599/1986 είτε να  τους καταβάλλεται η σύνταξη με τη μείωση του 70% που ορίζεται στο πρώτο εδάφιο της παρ. 14, οπότε θα  λαμβάνουν όλες τις αποδοχές της θέσεως που κατέχουν είτε θα λαμβάνουν το ½ των προβλεπόμενων αποδοχών  της θέσεως που κατέχουν. Σε εφαρμογή των  συγκεκριμένων διατάξεων η αμοιβή που δικαιούται ο Πρόεδρος του ΔΣ, αφού από 01/08/2021 είναι συνταξιούχος του Δημοσίου, είναι το ήμισυ των προβλεπόμενων δηλαδή 855 €.

kozan.gr

3 σχόλια

    • Για ποιον λόγο; Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν σύνταξη π.χ από αστυνομία, στρατό σε μικρή σχετικά ηλικία ή για άλλους ειδικούς λόγους. Τί σημαίνει αυτό; Ότι είναι ανάξιοι για δημόσιες θέσεις; Εκλέγονται αυτοί από εμάς.

  • δεν εχει ο δημαρχος δημοτικο συμβουλο χωρις εισοδημα να βαλει ; ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι θα πληρωνονται απο το κρατος;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.