kozan.gr: Κρόκος Κοζάνης: Γυναίκα δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά – Ένα από αυτά τη δάγκωσε στο πόδι

1 Σεπτεμβρίου 2021
00:01

 

Eπίθεση από δύο αδέσποτα  σκυλιά δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 31/8, γύρω στις 21:10, επί της οδού Σταδίου, στον Κρόκο Κοζάνης, μια γυναίκα, ηλικίας μεταξύ 45-50, κάτοικος του χωριού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα από τα αδέσποτα δάγκωσε την άτυχη γυναίκα στο πόδι η οποία και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε, το τραύμα ήταν μικρό. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Κρόκου Περιστέρα Καρατζέτζου μαζί με τον τοπικό σύμβουλο Ιωάννη Κύρου, οι οποίοι κι ενημέρωσαν, για το συμβάν, την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης. Να σημειωθεί πως, κοντά στο σημείο, που συνέβη το εν λόγω περιστατικό, βρίσκεται το 2ο Δημοτικό και το Γυμνάσιο του χωριού, με την ανησυχία των κατοίκων να είναι ιδιαίτερα έκδηλη ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως λένε, οι επιθέσεις σε μικρούς και μεγάλους είναι συχνό φαινόμενο και πρέπει άμεσα ο Δήμος Κοζάνης να επιληφθεί του θέματος.

kozan.gr

10 σχόλια

    • Όχι κύριε, αίσχος και ντροπή στους σκυλόφιλους που τα παρατάνε τα σκυλιά τους μόλις τα βαρεθούν!!!
      Απαιτώ να παρέμβει ο Εισαγγελέας!!!!
      Είμαστε η μοναδική χώρα που έχει αδέσποτα παντού!!! Νισάφι πια!!!! Καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι!!!!
      Άντε πια με την βλακεία του καθενός!!!!!

  • Τα ζούμε τόσα χρόνια κι όμως ανεγγιχτοι συνεχίζουν
    ν αδιαφορούν !!! Αφού αυτοί δεν κινδυνεύουν γιατί να νοιαστουν για τους πολίτες;

  • ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    • Έλλειψη νομοθεσίας και εφαρμογής της δείχνει. Με αυτήν την έννοια ναι. Το δέχομαι. Γιατί η εφαρμογή των νόμων και κανονισμών είναι δείγμα πολιτισμικού ύφους. Πολιτισμό έχουν όλοι. Δεν υπάρχουν απολίτιστοι

  • Υπαρχει εισαγγελέας να παρέμβει για την προκλητική αδιαφορία του Δήμου Κοζάνης; Δεκάδες καταγεγραμμένες εκκλήσεις να μαζευτούν αδέσποτα απο διαφορα σημεια, ψεμματα και υποσχέσεις από τον Δήμο Κοζάνης. Ακόμα δεν εχει υπογραφει συμβαση με ιδιώτη για περισυλλογή αδέσποτων, παρά τις υποσχεσεις. Εν τω μεταξύ τα αδέσποτα πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και οι επιθέσεις προς τους πολίτες συνεχίζονται. Φαντάζομαι ο εισαγγελέας θα συγκινηθεί αν έχουμε κάποιο θανατηφόρο περιστατικό, π.χ. αν κάποιο παιδάκι σκοτωθεί σε ατύχημα που προκάλεσε αδέσποτο, κατι που παραλίγο να συμβει στην περιοχη μου. Τριτοκοσμική Μπανανία Δήμος Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.