Συγχαρητήριο μήνυμα του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης για τις επιτυχίες των μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις

1 Σεπτεμβρίου 2021
12:48
Κανένα σχόλιο

Ο Διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης κ. Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, αλλά και τους απόφοιτους για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Εξετάσεων κατάφεραν με τις υψηλές επιδόσεις τους να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα όνειρά τους.

Για όσους μαθητές μας δεν κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους, ας μη σταθεί αυτό τροχοπέδη για τη μετέπειτα ζωή τους, αλλά αντίθετα να αποτελέσει κίνητρο για νέες προσπάθειες.

Ακόμη, αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών μας για την υπομονή, στήριξη και ενθάρρυνση των παιδιών τους στον δύσκολο αγώνα τους. Είμαστε σίγουροι ότι την ίδια ψυχική δύναμη και αντοχή θα επιδείξουν σε κάθε βήμα της ζωής τους.

Σας ευχόμαστε καλές σπουδές, καλή ακαδημαϊκή πορεία και δημιουργικά φοιτητικά χρόνια.

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.