kozan.gr: Α. Δερμιτζάκης: “Η απόφαση για παραχώρηση σχολικών χώρων στο Σκακιστικό όμιλο «ΑΕΤΟΙ» Κοζάνης δεν έχει λάβει υπόψη της το νέο νομικό πλαίσιο” – Η επιστολή που κοινοποίησε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

2 Σεπτεμβρίου 2021
10:28

Σας κοινοποιώ για δικές σας ενέργειες, την αριθμ. 247/2021 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης με θέμα την : «Παραχώρηση σχολικών χώρων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης στο Σκακιστικό όμιλο «ΑΕΤΟΙ» Κοζάνης» (ΑΔΑ: ΩΥ4ΚΩΛΠ-5Ο8).
Η ανωτέρω απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει λάβει υπόψη της το νέο νομικό πλαίσιο (N. 4823/2021 (Φ.Ε.Κ. 136/τ’Α/03-08-2021) «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις), παραχωρεί ένα σχολικό χώρο:
·         χωρίς να γνωρίζει τον αριθμό των εξωσχολικών μελών που θα τον χρησιμοποιήσουνε.
·         να λαμβάνει υπόψη τον κίνδυνο διασποράς του COVID 19, ενόψει του τέταρτου κύματος
·         να μεριμνά για τον έλεγχο των μελών του ομίλου που θα χρησιμοποιούν το σχολικό χώρο, εάν είναι εμβολιασμένοι ή μη και εάν τηρούνται οι προβλεπόμενες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για τη χρήση του χώρου, ο οποίος θα πρέπει να αποδοθεί την επόμενη μέρα στη σχολική κοινότητα για τη διεξαγωγή μαθημάτων.
. Ποιός ή ποιοί θα είναι υπευθυνοι  για την υλοποίηση του ελέγχου των παραπάνω προτεθέντων.
  Με τιμή
Αθ. Χ. Δερμιτζάκης
Δημοτικός Σύμβουλος

11 σχόλια

  • Εμεις αλη επιστολη περιμενουμε γιατρε για να δουμε τελικα τι ρολο βαραει ο καθενας σας γιατι πολυ δουλεμα εχει πεσει εκει μεσα για να δουμε λοιπον σημερα

  • ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ Χ.ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟ ΗΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ…

  • Σημερα δημοτικος συμβουλος ειστε ακομη οχι δεν θα επρεπε γιατρε μεγα λαθος απο οποια πλευρα και αν το παρετε κριμα ειχαμε αλλη γνωμη για εσας.Καλημερα δημοτικε συμβουλε του Βαγγελη….

  • Η εφαρμογή του νόμου μάλλον δεν έχει θέση σε αυτό το δήμο.Δεν είναι προσωπική η διένεξη με το σύλλογο από ότι κατάλαβα αλλά με θέμα υγείας. Τι ποιο αρμόδιος από το γιατρό.

  • EΡΩΤΗΣΕΙΣ
    O Σκακιστικός Όμιλος ΑΕΤΟΊ, είναι εγγεγραμμένος στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ όπως όλα τα σωματεία του Νομού μας;
    Έχει συμμετοχή σε καμία διοργάνωση τοπική ή Περιφερειακή;
    Αν όχι κακώς έγινε η παραχώρηση εν μέσω κατάστασης εκτάκτου ανάγκης λόγω υγείας και πολύ σωστά τα λέει ο γιατρός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.