kozan.gr: Νιάημερος …”next year”! Αρνητική η εισήγηση που θα έρθει προς ψήφιση στη σημερινή συνεδρίαση του Δήμου Κοζάνης

2 Σεπτεμβρίου 2021
13:59

Νιάημερος …”next year”! Αρνητική αναμένεται να είναι η εισήγηση για τη διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης “Νιάημερος”, που θα έρθει προς ψήφιση στη σημερινή (2/9) συνεδρίαση του Δήμου Κοζάνης. Η κυρίαρχη αιτία όπως θα  αναφέρεται στην εισήγηση  είναι ότι οι λόγοι που επιβάλλουν την αποφυγή συναθροίσεων όχι μόνο δεν έχουν εκλείψει αλλά κλιμακώνεται η λήψη περιοριστικών μέτρων και εντείνεται η εφαρμογή τους. Αρνητική ήταν κι η γνωμοδότηση και της Κοινότητας Κοζάνης λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή.

kozan.gr

 

5 σχόλια

    • αεροπορικα σοου με 10000 ατομα για τους εκλεκτους της νεα δημοκρατιας μπορουν να γινουν αλλα τοσα ξερεις ολη μερα καναπε και σκαι

  • Γιατί δεν το ανοίγει μόνο για εμβολιασμούς,με την ίδια λογική με τα μαγαζιά,γιατί τόσος κόσμος να χάνει μεροκάματα;
    Στο κάτω κάτω της γραφής υποτίθεται ότι αυτό θα ακολουθήσει και η κεντρική κυβέρνηση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.