Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις φόλες, στην Πτολεμαίδα, το Σάββατο 13 Μαΐου

6 Μαΐου 2017
17:02

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται στην πόλη μας μια απάνθρωπη συμπεριφορά, στόχος της οποίας είναι η μαζική εξόντωση αδέσποτων ζώων, αντίστοιχη με αυτή που έγινε το καλοκαίρι ’15, όταν δεκάδες αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα εξοντώθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Φόλες τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης, από τη μια άκρη ως την άλλη… Εύκολα λοιπόν συνειδητοποιεί ο καθένας ότι δεν πρόκειται για τη δράση «απλώς» κάποιου ενοχλημένου πολίτη από την παρουσία των αδέσποτων, αλλά για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που στοχεύει στον «καθαρισμό» της πόλης.
Το αποτέλεσμα; Πάνω από 20 νεκρά ζώα …και είναι μόνο η αρχή. Μια αρχή που δεν θα επιτρέψουμε να έχει συνέχεια και θα ορίσουμε το τέλος της ΤΩΡΑ!

Όπως και πριν δυο χρόνια, όταν βγήκαμε όλοι και όλες μαζί στο δρόμο και δείξαμε πως θα μας βρούνε απέναντί τους στην εξόντωση ζώων, έτσι και τώρα θα γίνουμε για μια ακόμα φορά η φωνή τους! Αντιλαμβανόμενοι πως για την κατάσταση των αδέσποτων ζώων ευθύνονται οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες και ιδιαίτερα ο αδιάφορος δήμος και η αδιάφορη πολιτεία και όχι τα ίδια τα ζώα, λέμε ΟΧΙ σε αυτήν την απάνθρωπη και δολοφονική συμπεριφορά και απαιτούμε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος για τη λύση του προβλήματος.

Λέμε όχι στη δικιά τους «εύκολη» λύση που εφαρμόζουν, λέμε ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ.

Καλούμε όλο τον κόσμο το Σάββατο 13 Μαΐου, ώρα 6μμ, να δώσει το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην πλατεία Πτολεμαΐδας. Ούτε σε αυτό ούτε σε κανένα έγκλημα δεν θα κλείσουμε τα μάτια!

6 σχόλια

  • Δυστυχώς για όλους εμάς τους μετριοπαθείς φιλόζωους αλλά πρωτίστως ανθρώπους, η ακραία συμπεριφορά των “φιλοζωικών” σωματείων της περιοχής αλλά και όλης της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, η ιδιόρρυθμη και εχθρική συμπεριφορά τους απέναντι σε όλες τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας π.χ παιδιά, ηλικιωμένοι, άτομα Α.Μ.Ε.Α, μητέρες με παιδιά που κυκλοφορούν στους δρόμους της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης, μας έχει δημιουργήσει ένα απεχθές συναίσθημα για τέτοιου είδους προσπάθειες. Δεν ταιριάζουμε με εσάς παιδιά. Αγαπάμε όλα τα ζώα του θεού, όχι με ακρότητες, όχι εις βάρος των ανθρώπων μέσα στις πόλεις. Εσείς χάνετε όλα αυτά τα χρόνια και έχετε μείνει μόνοι σας. Είναι ευτυχώς η μοίρα των “άκρων”…

    • Έτσι ακριβώς!

      Στην ελλάδα με ευθύνη της νομοθετικής, εκτελεστικής και δυστυχώς της ανώτατης δικαστικης εξουσίας, καθιερώσαμε το κρατος των σκύλων.

      Αντί να υπάρξει αυστηρος ελεγχος όσων εγκαταλείπουν ζωάκια στους δρομους, υβρίζεται χυδαια καθε ενας που δεν ανεχεται τη σκυλοβρωμιά.

      Αυτή είναι η ελλάδα μας, ενα ανοιχτο σκυλαδικο!

  • 1. Διαφωνώ με τις φόλες.
    2. Καμία συγκέντρωση για αυτούς που δέχτηκαν επιθέσεις από τα αδέσποτα θα κάνετε? Ή δε νοιάζεστε για τους συνανθρώπους σας, παρά μόνο για τα σκυλιά??
    3. Ταυτίζομαι 100% με τον Λάζαρο.

  • ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ! ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΘΑ ΑΜΟΛΗΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥ ΜΕ ΕΣΑΣ!

  • Ο κοσμος δεν μπορει πια να περπατησει απο αγια τριαδα και αγια σκεπη αδυνατον να κυκλοφορησεις νυχτα κοιταξτε να ελεγξετε εσας τους ιδιους που τα υιοθετειται και καλα φιλοζωοι τα βαριεστε και τα ξαμολατε απο εσας ξεκιναει το κακο φιλοσκυλοι και οχι απο τον απλο κοσμο που θελει απλα να κυκλοφορησει με ασφαλεια χωρις να του επιτεθουν οι αγελες

    • Έτσι ακριβώς, τα “υιοθετούνε” και τα αφήνουν να μαζεύονται έξω από τα σπίτια τους, λερώνοντας τα πεζοδρόμια με αποφάγια και περιττώματα που δεν ενδιαφέρονται καν να καθαρίσουν. Χώρια που φοβάσαι να περάσεις, ειδικά οι ντελιβεράδες που τους παίρνουν κάθε φορά στο κυνήγι-μήπως και αυτοί τα προκαλούν από το μηχανάκι ρε φιλόζωοι??
      Σας βαρεθήκαμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.