Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, την 13η Σεπτεμβρίου – Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

8 Σεπτεμβρίου 2021
11:37
Κανένα σχόλιο

 

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που θα διεξαχθεί με εφαρμογή ηλεκτρονικού τρόπου μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 18318/13-3-2020 εγκ. του ΥΠΕΣ (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΚ6-1ΑΕ), την 13η Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων  ημερήσιας διάταξης:

  1. Ακύρωση εμποροπανήγυρης Πτολεμαΐδας

Εισηγητής : ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ορφανίδης.

  1. Μεταβίβαση ή μη άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ορφανίδης.

  1. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών

Εισηγητής :Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ορφανίδης

  1. Κατανομή ποσού στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Εορδαίας για την λειτουργική δαπανών των σχολείων.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης.

  1. Γνωμοδότηση ή μη του ΔΣ επί του αιτήματος Χριστοφόρου Μαυροματίδη για εκσκαφή-αναζήτηση θησαυρού στην Κοινότητα Αναρράχης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.